Blogi

23.1.2017

Verkkosivuillamme on uusi ilme

Olet ehkä saattanut huomata, että päivitimme syksyllä logomme uuteen, hiemaan nykyaikaisempaan ja linjakkaampaan versioon. Logossa komeilee edelleen palvelun nimi tutuilla sinisillä kirjaimilla tai logon toisessa versiossa valkoinen teksti sinisellä pohjalla.

Olemme jatkaneet samaa teemaa nyt julkaistuilla uusilla verkkosivuillamme. Verkkosivujemme uuden ilmeen on tarkoitus tehdä sivuistamme selkeämmät ja käytettävämmät. Verkkosivujen harkittu selkeys on tuonut mukanaan myös raikkaan uuden ulkoasun, joka auttaa helpommin löytämään etsityn tiedon sivustolta.

Uusia sivuja suunniteltaessa olemme kiinnittäneet huomiota skaalautuvuuteen. Sen ansiosta uudet sivut sekä näyttävät hyvälle että toimivat vanhoja sivuja paremmin myös kaikenkokoisissa mobiililaitteissa. Kielivalikoimaan olemme suomen- ja englanninkielisten sivujen lisäksi lisänneet räätälöidyn ruotsinkielisen version.

Verkkosivujen ja logon lisäksi olemme päivittäneet yrityksemme graafisen ilmeen kokonaisuudessaan. Jatkossakin verkkosivuillamme ja materiaaleissamme seikkailee tutut Ukko-hahmot, mutta hieman uudessa värimaailmassa. Sinisen värin rinnalle olemme ottaneet käyttöön entisen oranssin tilalle pinkkiä ja violettia raikastamaan muuten tummansinistä ilmettä.

Kiitämme yhteistyökumppaniamme Redlandia kaikesta avusta uusien verkkosivujen ja graafisen ilmeen laatimisessa ja julkaisussa.

Mitä mieltä sinä olet uusista verkkosivuista? Jäitkö kaipaamaan jotakin, pidätkö pinkistä väristä, tuleeko ruotsinkieliselle kieliversiolle käyttöä? Jätä kommenttisi alle!

Piia Peiponen
Kirjoittaja

Piia Peiponen

Piia on viestinnästä innostuva somenautiskelija ja lempeä kieliniuho, jota kiinnostavat muuttuva työ ja työelämä. Inspiraation lähteinä kirjoituksiin ja elämään toimivat ilmiöt ja ihmiset.

Avainsanat: , ,

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kommentit

  1. Kristian sanoo:

    Raikas pinkki sattuu ruudulla silmiin. Tämän varmaan tiesittekin.

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet!

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

Lisää aiheesta