Blogi

18.2.2019

Viikon kevytyrittäjämme Senja Laaksonen motivoi ihmisiä terveellisempiin elämäntapoihin

Senja Laaksonen

Kuka olet?

Olen Senja Laaksonen, 33-vuotias aktiivisesti liikkuva nainen. Valmistuin vuonna 2016 Suomen Urheiluopistolta Vierumäeltä liikunnanohjaajaksi ja personal traineriksi. Hyvinvointi, terveys sekä liikunta monissa muodoissaan ovat lähellä sydäntäni.

Mitä teet?

Tarjoan For Ladies Only -kuntosalilla Porvoossa personal trainer -palveluita ja vedän myös keikkaluontoisesti ryhmäliikuntatunteja. Asiakkaan ohjelman suunnittelu alkaa aina alkukartoitukselta, jotta ohjelma on juuri asiakkaan elämäntilanteeseen ja tavoitteeseen sopiva.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Kevytyrittäjyys vaikutti helpolta tavalta kokeilla yrittäjän arkea.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Olen hoitovapaalla vuoden ikäisen poikani kanssa. Lisäksi opiskelen hierojaksi ja urheiluhierojaksi. Teen siis keikkaluontoisesti liikunnanohjauksia. Joinain kuukausina asiakkaita saattaa olla hyvinkin paljon ja joinain kuukausina vain muutamia.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Saan motivoida ihmisiä liikkumaan ja terveellisiin elämäntapoihin. Jos saan asiakkaaseen sytytettyä pienenkin liikuntakipinän, olen onnistunut.

En laita ihmisiä yhteen muottiin, vaan haluan palvella jokaista asiakastani yksilönä.

Haluan, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjen askareiden keskellä.

Senja Laaksonen

Kuva: Senja Laaksonen

Missä haluaisit kehittää itseäsi?

Terveys- ja hyvinvoinvointiala on siitä mielenkiintoinen, että siinä ei voi olla koskaan valmis. Koko ajan pitää opiskella ja oppia lisää. Tällä hetkellä opiskelemani hieronnan ammattitutkinto tukee myös tavoitettani ymmärtää ihmiskehon toiminnasta entistä enemmän.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille?

Kevytyrittäjyys on erittäin helppo tapa lähteä kokeilemaan yrittäjän arkea.

Voin itse keskittyä siihen, mitä tykkään tehdä ja UKKO.fi hoitaa kaikki hallinnolliset toimet. Olen tykännyt todella paljon palvelusta.

Tutustu lisää Senjan elämään Instagramissa: senjalaaksonen

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake.

pauliina
Kirjoittaja

Pauliina Saukkonen

Pauliina on markkinointitiimin SEM- ja social media marketing -intoilija, joka inspiroituu hyvästä tiimihengestä ja taitavista työkavereista. Hän on vapaa-ajalla cup cake -leipuri ja rakastaa kaikkea visuaalista tekemistä sekä siskonpoikansa, valkoisen paimenkoiran, Fredin kanssa puuhaamista.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet!

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

Lisää aiheesta

Mari Tastula

Mari Tastula laittaa yrityksen kerralla kuntoon

Kuka olet? Olen erilaisissa hankkeissa, kansainvälisissä ja kotimaisissa yrityksissä, myynnin ja markkinoinnin parissa työkokemuksensa hankkinut ”hands-on”-nainen. Monessa liemessä minua on keitetty ja pitkään marinoitu...
23.3.2020 Lue lisää »