Blogi

11.2.2019

Viikon kevytyrittäjämme Moose Hurskainen on sisällöntuottamisen monitaituri

Viikon kevytyrittäjämme Moose Hurskainen on sisällöntuottamisen monitaituri

Kuka olet?

Olen Moose Hurskainen, 20-vuotias kaveri Jyväskylästä! Suurimpana kiinnostuksen kohteena minulla on matkustaminen. Olen käynyt noin 25 maassa.

Tykkään suhtautua asioihin huumorilla. Olen valokuvannut vuodesta 2014 ja ensimmäiset keikkani tein 2015. Nykyään osaamisiini ja palveluihini kuuluu paljon visuaalisia asioita.

Mitä teet?

Olen valokuvaaja ja videokuvaaja, editori, graafinen suunnittelija, somemarkkinointikonsultti ja sisällöntuottaja. Minun työni sisältää todella erilaisia asioita. Visuaalinen markkinointi on ehkä paras termi tiivistämään sen, mitä teen.

Kulut myös vähentää henkilökohtaisesta verotuksesta, joten palvelu on lähes ilmaista.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Päädyin kevytyrittäjäksi laskutuspalvelun helppouden ja taloudellisuuden takia. Minulle jää enemmän aikaa keskittyä olennaiseen samalla, kun UKKO.fi tarjoaa minulle paperitöiden delegoimisesta johtuvan helpotuksen. Kulut voin myös vähentää henkilökohtaisesta verotuksesta, joten palvelu on lähes ilmaista.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Tavallinen työpäiväni alkaa aamulla kahvilassa istumalla. Joko etsin potentiaalisia asiakkaita netistä ja suunnittelen tulevia tarjouksia tai vaihtoehtoisesti editoin asiakkaalle sisältöä.

Päivällä käyn tapaamisissa tai kuvaan asiakkaalle. Illan haluan käyttää täysin lepäämiseen, mutta usein illat menevät suunnitteluun. Minulla on pieni vihko joka kulkee mukana ja sisältää suunnitelmia, jotka ovat tulleet mieleen yllättäen.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Hienointa on erilaisten ihmisten tapaaminen ja se, että saa tehdä juuri sitä mitä haluaa ja milloin haluaa.

Elämä on lyhyt, joten en halua käyttää sitä rakentamalla jonkun toisen unelmaa. Haluan rakentaa omaani.

Missä haluaisit kehittää itseäsi?

Haluan kehittää itseäni puhujana ja haluaisin myös opetella olemaan kameran edessä esimerkiksi Youtube-videoiden tekemisen vuoksi.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille?

Terveiset kaikille kevytyrittäjille, jotka jahtaavat omia unelmiaan joka päivä! Älkää koskaan luovuttako!

Käy kurkkaamassa Moosen mielettömiä kuvia sisältävät nettisivut ja Instagram!

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake.

pauliina
Kirjoittaja

Pauliina Saukkonen

Pauliina on markkinointitiimin SEM- ja social media marketing -intoilija, joka inspiroituu hyvästä tiimihengestä ja taitavista työkavereista. Hän on vapaa-ajalla cup cake -leipuri ja rakastaa kaikkea visuaalista tekemistä sekä siskonpoikansa, valkoisen paimenkoiran, Fredin kanssa puuhaamista.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kommentit

 1. Henkka sanoo:

  Pauliinan täytyy skarpata noiden yhdyssanavirheiden kanssa. Not acceptable 😀

  1. Piia Peiponen sanoo:

   Heippa Henkka!

   Kiitokset kommentistasi ja tarkkasilmäisyydestäsi – korjasimme artikkelissa olleet muutamat oikeinkirjoitusvirheet.

   Viikon kevytyrittäjä -artikkelit ovat pääosin kevytyrittäjiemme itse kirjoittamia, vaikka täällä verkkosivulla kirjoittajana näkyykin julkaisun tehnyt markkinointitiimimme jäsen. Toki käymme kaikki julkaistavat tekstit läpi ennen julkaisua, mutta tällä kertaa kyseiset virheet eivät olleet jääneet seulaamme. Kiitos vielä tarkoista huomioistasi!

   -Piia

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet!

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

Lisää aiheesta

Mari Tastula

Mari Tastula laittaa yrityksen kerralla kuntoon

Kuka olet? Olen erilaisissa hankkeissa, kansainvälisissä ja kotimaisissa yrityksissä, myynnin ja markkinoinnin parissa työkokemuksensa hankkinut ”hands-on”-nainen. Monessa liemessä minua on keitetty ja pitkään marinoitu...
23.3.2020 Lue lisää »