Blogi

13.8.2013

Yritysideakilpailun voittaja on selvillä!

Helmikuussa startannut yritysideakilpailumme on päättynyt. Voittajaksi selviytyi monien hyvien ideoiden joukosta Mikko Suutala. Ukko.fi onnittelee Mikkoa hienosta ideasta!

Mikko Suutalan palveluihin kuuluvat valokuvauspalvelut koko Suomen alueella. Palveluihin voidaan yhdistää helposti myös meikkaus- ja maskeerauspalvelut. Mikko opiskelee parhaillaan myös valokuvaajan ammattitutkintoa. Voit tutustua Mikon töihin osoitteessa MikkoSuutala.com.

Palkinnoksi voitosta Mikko saa käyttöönsä markkinoinnin ammattilaisten tekemän markkinointisuunnitelman, sekä suunnitelman toteuttamisen. Julkaisemme suunnitelman myös julkisesti blogissamme. Tästä markkinointisuunnitelmasta on hyötyä kaikille Ukko.fi:n käyttäjille, jotka etsivät uusia asiakkaita.

Tulemme tässä blogissa seuraamaan Mikon toiminnan kehittymistä ja markkinointisuunnitelman toteuttamista seuraavan vuoden aikana.

Kiitämme lämpimästi kaikkia yritysideakilpailuumme osallistuneita! Kilpailu keräsi valtavan määrän hyviä ideoita. Kannustamme kaikkia osallistujia jatkamaan omien ideoiden työstämistä. Muihin voittajiin on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.

Onnea vielä kerran voittajille!

T: Koko Ukko-tiimi

Taneli Pasanen
Kirjoittaja

Taneli Pasanen

Muuttuva työelämä, viestintä, digitaalinen markkinointi ja itsensä brändääminen täyttävät teemoina työpäiväni. Vapaa-ajalla kovia juttuja ovat tennis, geokätköily ja seinäkiipeily unohtamatta tietenkään Netflixiä.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.