Eläintenhoitajaksi kevytyrittäjänä

Haluaisitko olla eläintenhoitaja koko- tai osa-aikaisesti?

Eläintenhoitajaksi ryhtyminen on helppoa kevytyrittäjänä! Kevytyrittäjyys on koko ajan suositumpi tapa tienata hieman extraa tai kokeilla omaa liikeideaa; yhä useampi suomalainen tekee sivutöitä eläintenhoitajana.

Esimerkiksi juuri moni eläinrakas on löytänyt UKKO.fi:n kautta keinon viettää aikaa näiden rakkaiden otusten parissa – ja ansaita samalla hieman ekstraa! Mikset tarjoaisi apuasi eläintenhoidon parissa esimerkiksi naapurille?

UKKO.fi on ratkaisu tähän!

Kun olet sopinut työstä asiakkaasi kanssa, voit lähettää tekemästäsi työstä kauttamme laskun ilman, että sinun tarvitsee perustaa omaa yritystä. Me hoidamme puolestasi kaikki laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvät paperityöt, kuten viranomaismaksut ja -ilmoitukset. Sinä voit keskittyä markkinoimaan osaamistasi, palvelemaan asiakkaita ja tekemään sitä mitä rakastat. Olipa se sitten eläintenhoitajana työskentely tai mitä tahansa muuta!

  • Päätä itse milloin, kenelle ja mihin hintaan työsi teet.
  • Et tarvitse omaa y-tunnusta, etkä ole kirjanpitovelvollinen
  • Hoidamme paperityöt puolestasi
  • Saat palkan tilillesi
  • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

Luo itsellesi ilmainen käyttäjätili ja pääset heti luomaan ensimmäisen laskusi. Lasku on valmis alle viidessä minuutissa. Me tarkistamme, että vaadittavat alv-kannat ja muut asiat ovat kunnossa ja lähetämme laskusi eteenpäin asiakkaallesi. Saat rahat palkkana tilillesi, kun asiakkaasi maksaa laskun. Helppoa ja vaivatonta!

Eläintenhoito

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Vähennä paperitöitä – keskity eläimiin!

UKKO.fi-laskutuspalvelun kautta hoidat laskutuksen eläinten hoidosta ja kaikki lainmukaiset velvoitteet helposti.

  • Et tarvitse omaa y-tunnusta, eikä sinun tarvitse hakeutua ennakko- eikä arvonlisäverorekisteriin.
  • Päätä itse, milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan.
  • Saat palkan suoraan tilille.
  • Et ole kirjanpitovelvollinen.
  • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

eläintenhoito kevytyrittäjänä UKKO.fi

Tarjoa apua tai ansaitse harrastuksella hieman ekstraa!

eläintenhoito kevytyrittäjänä UKKO.fi

Moni tekee sivutöitä saadakseen hieman lisätuloja, mutta toisille sivutoiminen yrittäjyys on keino kokeilla, voisiko oma unelma kantaa niin, että siitä voisi tulla päätyö yrittäjänä.

Oma mielenkiinto voi suuntautua niin laajasti eri aloille, että vain yhden ammatin harjoittaminen kerrallaan tuntuu oman itsen kiusaamiselta.

Sivutyö saattaa olla monelle juuri se intohimo, jonka parissa he mieluiten työtuntinsa viettäisivät. Toisille kyse voi olla naapurin tai tutun tutun auttamisesta. Jokainen motiivi on kuitenkin yhtä arvokas.

Monille kevytyrittäjyys on luonteva vaihtoehto kokeilla omaa liikeideaa vailla riskiä tai ansaita harrastuksella hieman ekstraa. Koska kevytyrittäjyyden voi aloittaa ilman pääomaa eikä sitoumuksia ole, on se oivallinen vaihtoehto testata omaa ideaa sivutoimisena yrittäjänä.

Paras tapa aloittaa on keskittyä kokonaan asiakassuhteiden kehittämiseen. UKKO.fi:n kautta rahat saat suoraan tilillesi!

Mikä?

Luotettava ja kätevä laskutuspalvelu!

UKKO.fi on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa työsuoritteet ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja!

Lue lisää palvelusta

Miksi?

Ei paperitöitä, ilmoituksia tai byrokratiaa!

UKKO.fi:n käyttäjänä vältyt oman yrityksen tai toiminimen vaatimilta viranomaisilmoituksilta. Kevytyrittäjänä et ole myöskään kirjanpitovelvollinen.

KOKEILE tuloLASKURIA

Kenelle?

UKKO.fi-palvelu sopii mainiosti sivutoimisen työn tekemiseen!

Keskity asiakkaisiisi ja jätä laskutus, palkanlasku ja muut paperityöt meille. Kokeile jo tänään!

ALA KEVYTYRITTÄJÄKSI