Yrittäjyyskoulu

Aina kannattaa yrittää

Junior Backend Developer, tule kehittymään huippudevaajaksi

naisverkosto_verkosto_ompeluseura-1024x683

UKKO.fi olisi ollut vain yksi baarissa keksitty idea muiden joukossa, jos ei olisi yritetty. Kaikki lähti siitä yksinkertaisesta ajatuksesta, että yrittämisestä pitää tehdä helppoa. Nyt UKKO.fi on saattanut jo yli 100 000 kevytyrittäjää yrittämisen polulle. Lisäksi rinnalla toimii toiminimipalvelu, joka auttaa silloin, kun on tarve siirtyä seuraavaan vaiheeseen, eli y-tunnuksellisen yrityksen luomiseen. UKKO.fin oma, kaikille avoin Yrittäjyyskoulu tekee yrittämisestä helppotajuista ja avaa yrittäjyyteen liittyvää tietoa kaikille toimialasta riippumatta. Koska aina kannattaa yrittää! Voit lukea lisää osoitteessa https://www.ukko.fi/.


Jos sinua kiinnostaa maailman muuttaminen yksi koodi kerrallaan, tule katsomaan miltä ruoho näyttää toimistomme seinien sisäpuolella. Hae meille Junior Backend Developeriksi! Puheet aitiopaikoista sikseen. Voimme rehellisesti sanoa, että meiltä löytyy suomalaista työelämää muuttanutta koodia ja mitä mainioin paikka kehittyä huipputason devaajaksi!

Tehtävänkuva ja vastuualueet
Tehtävässä pääset osallistumaan nykyisen alustamme pienkehitykseen ja ylläpitoon. Järjestelmässä hyödynnetään mikropalveluarkkitehtuuria, PHP:tä, Laravel- ja Lumen-frameworkkejä sekä käyttöliittymäpuolella Vue:ta. Osana 10 hengen rentoa ja letkeää tiimiä pääset tekemään ja suunnittelemaan parannuksia sekä uusia toimintoja. Pääset lisäksi vaikuttamaan tehtävän sisältöön mielenkiinnon ja osaamisesi perusteella. Voit olla juuri valmistunut tuore devitähti tai jo hieman kokemusta omaava, meillä pääset oppimaan ja näyttämään kyntesi.

Mitä me odotamme sinulta?
-vähintään vuoden verran kokemusta backend-kehityksestä
-varmoja otteita PHP:n käytöstä, sekä kokemusta jostain sen frameworkeista
-tiimityöskentelytaitoja mutta kykyä myös itsenäiseen työhön
-ehdottomat plus-pisteet saat jos hanskaat AWS:n tai muun pilvipalvelun sekä Laravelin tai Zendin
-halukkuutta toimia nopeatempoisessa ympäristössä, missä kokeillaan uutta ja tehdään myös virheitä
-suomen ja englannin kielen sujuvia skilssejä.

Mitä tehtävä tarjoaa sinulle?
-mahdollisuuden kehittyä huippudevaajaksi osaavan tiimin tukemana
-pääset aidosti vaikuttamaan asioihin sekä työsi sisältöön
-startup -henkisen työyhteisön, missä hierarkia ja mikromanageeraus loistavat poissaoloillaan
-mainiot työsuhde-edut, joihin kuuluvat muun muassa kuntosalin käyttö, sulkapallovuorot, lounasetu, pizzaperjantai, aamupala ja muut snacksit sekä virvoitusjuomat
-etujen lisäksi mahtavan työporukan, missä osaamista piisaa
-viihtyisät toimitilat Ruoholahdessa.

Kiinnostuitko?
Kerro meille, mikä tekee sinusta täydellisen lisän tiimiimme. Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen olli.saukola@ukko.fi. Meillä on jatkuva haku niin junior- kuin senior-rooleihin, joten kysele rohkeasti miten osaamisesi istuisi meille! Lisätietoa tehtävästä saat meilitse Ollilta, tai numerosta 040 8455115 arkisin klo 9-11 välillä. Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.