Mikä on UKKO.fi?

UKKO.fi-kevytyrittäjyys on sinua varten, kun…

haluat työskennellä itsenäisesti freelancerina

UKKO.fi-palvelu on hyvä ratkaisu, jos haluat toimia freelancerina ja laskuttaa asiakkaitasi ilman toiminimeä ja ylimääräisiä paperitöitä.

haluat kokeilla yrittäjyyttä ennen oman yrityksen perustamista

Palvelu sopii hyvin yrittäjyyden kokeilemiseen ennen oman yrityksen perustamista. UKKO.fi-palvelu mahdollistaa yrittäjyyden kokeilemisen heti ilman perehtymistä yrittäjän lainsäädäntöön, verotukseen, kirjanpitoon sekä eläke- ja työttömyysturvaan.

olet opiskelija tai teet sivutöitä päätyösi ohella

UKKO.fi-palvelu on kätevä tapa laskuttaa oman työn ohella tehtävistä muista töistä. Voit siis toimia yrittäjämäisesti ilman toiminimeä. Palvelu sopii hyvin myös opiskelun ohella tehtävien töiden laskuttamiseen.

teet satunnaisesti töitä eikä oman yrityksen perustaminen kannata

Jos teet laskuttamista vaativaa työtä vain satunnaisesti ja laskutat pieniä summia kerrallaan oman yrityksen perustaminen ei todennäköisesti kannata.

UKKO.fi-palvelu sopii sinulle jos haluat laskuttaa satunnaisesta tai harrastuspohjaisesta keikkatyöstä helposti ja kätevästi.

Kenelle palvelu sopii?

UKKO.fi-palvelun käyttäjiä on useilla toimialoilla. Yhtenäistä kaikille käyttäjillemme on se, että he haluavat tehdä töitä helpommin ja ulkoistaa byrokratiaan liittyvän paperityön meille.

Emme karsi käyttäjistämme juuri mitään ammattiryhmiä pois lukuunottamatta tiettyjä terveydenhuoltoalan töitä. Vaadimme palvelun käyttäjiltä kuitenkin, että he ovat ammattitaitoisia ja vastuullisia työntekijöitä. Haluamme, että käyttäjiemme asiakkaat saavat ne palvelut, jotka heille on luvattu.

UKKO.fi-palvelun käyttäjiä ovat muun muassa

Tutustu käyttäjäkokemuksiin!