Auton huolto- ja korjaustyöt kevytyrittäjänä

Olisiko sinulla puitteet tarjota esimerkiksi auton huolto- ja korjauspalveluja?

Tai ehkäpä kiillotus, siivous tai pesupalvelua?Miltä kuulostaisi työ, jossa saisit olla oman itsesi pomo, päättää omat työaikasi ja hinnoitella työsi haluamallasi tavalla? Tämä kaikki onnistuu kevytyrittäjänä!

Syksy on monelle otollinen aika paitsi olemassa olevan auton kunnostukseen, myös uuden auton hankintaan. Molemmissa tapauksissa auton huolto ja putsaus tulevat tarpeeseen. Harvemmat osaavat tai ehtivät itse ja siksi kysyntää osaaville käsille olisi. 

Oletko miettinyt oman osaamisesi tarjoamista esimerkiksi auton kiillotukseen, huoltoon, korjaukseen tai osto- ja myyntiapuun liittyen? Kevytyrittäjänä voit ottaa keikkoja vastaan ilman huolta yrityksen pyörittämiseen liittyvästä byrokratiasta.

UKKO.fi:n kautta voit helposti laskuttaa työt, etkä ota turhia riskejä! UKKO.fi hoitaa laskutuksen, eikä sinun tarvitse murehtia kirjanpidosta tai muista yrittäjän paperitöistä. Lähetät vain laskun ja me hoidamme siihen ja palkanmaksuun liittyvät velvoitteet puolestasi. ei juoksevia maksuja

  • ei tarvetta y-tunnukselle
  • päätä itse oma hinta, sekä milloin ja kenelle töitä teet
  • nosta palkkaa
  • unohda paperityöt

Simppeliä, eikö? Rekisteröityminen on ilmaista ja maksat palvelumaksumme ainoastaan silloin kun laskutettavaa on.

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Ala kevytyrittäjäksi jo tänään!

Teitpä keikkaa kokopäiväisesti tai sivutoimisesti vaikkapa opiskeluiden ohessa, töiden määrään vaikuttaa ammattitaidon ja referenssien lisäksi laskutustapa. Verokortilla toimiminen voi heikentää työnsaantimahdollisuuksia etenkin yksityissektorilla, koska monet toivovat saavansa pelkästään laskun tehdystä työstä.

UKKO.fi:n kautta teet keikkaluonteisia töitä juuri silloin ja sen verran kuin haluat.

 

Tietoa yrityksestä

Laskuta mekaanikon tai muut autoalan työt ilman omaa yritystä! Laskutuspalvelu, eli me hoidamme lakisääteiset velvoitteet puolestasi.

Oli sitten kyseessä iso tai pieni urakka, töiden laskutus hoituu helposti ja kätevästi kauttamme. Palkan saat tilillesi nopeasti ja luotettavasti. Jos haluat myöhemmin perustaa oman yrityksen, käy se helposti, sillä palvelun käyttö ei sido sinua mitenkään.

Harmaata taloutta ei kannata tukea, sillä kuititta tehty työ ei kartuta eläkettä. Pimeä työ ei myöskään oikeuta työnantajaa kotitalousvähennykseen, joten kumpikin osapuoli hyötyy rehellisyydestä.

Tilaajavastuulain mukaisen selvitysvelvollisuuden täyttäminen kevytyrittäjän kanssa on kätevää eikä kuormita kumpaakaan osapuolta.

Toimeksiantaja eli työn tilaaja voi esimerkiksi pyytää kevytyrittäjää toimittamaan veronmaksuasioita koskevan todistuksen sähköpostitse. Samalla kevytyrittäjä voi viestikentässä ilmoittaa vapaamuotoisesti, ettei hänellä ole Y-tunnusta, eikä siksi verorekisterimerkintöjä tai kaupparekisteriotetta ole saatavilla. Tällä tavoin toimittaessa työn tilaaja on täyttänyt selvitysvelvollisuutensa.

Lue lisää aiheesta täältä!

UKKO.fi on Tilaajavastuu.fi-palvelun Luotettava Kumppani.  Käyttäjänämme voit luottaa siihen, että viranomaismaksut ja -velvoitteet on hoidettu.

ukko-symboolit

Suomen vahvimmat luottoluokitus AA UKKO.fi 

Olemme huolellisia, hienotunteisia ja huomaavaisia käsitellessämme käyttäjiemme ja heidän asiakkaidensa rahoja. Haluamme myös aina pitää kiinni siitä, mitä lupaamme. Yrityksellämme on Suomen vahvimmat AA-luottoluokitus.

 

 

 

 

Ala kevytyrittäjäksi!

Laskuta mekaanikon työt helposti ilman omaa yritystä. Älä suotta perusta omaa yritystä ennen kuin asiakaspohja on vahva ja oma osaamisesi valmiiksi konseptoitu. UKKO.fi:n kautta laskutat ilman turhia paperitöitä ja byrokratiaa. Palvelun käyttö on helppoa ja voit aloittaa saman tien!

Rekisteröidy