Avoimet työpaikat

Aina kannattaa yrittää

Oletko monipuolinen People & Culture -osaaja? Hae meille vastaamaan konsernin henkilöstöasioista

happy_people_hands

UKKO.fi olisi ollut vain yksi baarissa keksitty idea muiden joukossa, jos ei olisi yritetty. Kaikki lähti siitä yksinkertaisesta ajatuksesta, että yrittämisestä pitää tehdä helppoa. Nyt UKKO.fi on saattanut jo yli 100 000 kevytyrittäjää yrittämisen polulle. Lisäksi rinnalla toimii toiminimipalvelu, joka auttaa silloin, kun on tarve siirtyä seuraavaan vaiheeseen, eli y-tunnuksellisen yrityksen luomiseen. UKKO.fin oma, kaikille avoin Yrittäjyyskoulu tekee yrittämisestä helppotajuista ja avaa yrittäjyyteen liittyvää tietoa kaikille toimialasta riippumatta. Koska aina kannattaa yrittää! Voit lukea lisää osoitteessa https://www.ukko.fi/.

Olemme kasvaneet hurjasti lähiaikoina niin palveluiden, käyttäjien kuin myös oman henkilöstön osalta. Nykyinen People-Ollimme on jatkamassa uusille urille ja etsimme hänen tilalleen modernisti ajattelevaa ihmisten- ja kulttuurin kehittäjää.

Tehtävänkuva ja vastuualueet:
Tehtävässä vastaat UKKO-konsernin henkilöstöasioista. Henkilöstö-ajattelumme pohjautuu sisäiseen yrittäjyyteen, ja korostamme esimiesten roolia henkilöstön hyvinvoinnissa – meillä ei ole perinteistä ”HR-organisaatiota”. Haemme modernisti ajattelevaa, digitaalista maailmaa ymmärtävää HR Business Partneria, jonka vastuisiin kuuluu:

-Kriittiset inhouse-rekrytoinnit, erityisesti ohjelmistokehityksen parissa
-Henkilöstön kehitys & koulutus
-Motivoivien palkkiomallien luominen koko organisaatioille
-Työnantajamielikuvan kehittäminen yhdessä markkinoinnin kanssa
-Työhyvinvointiin ja henkilöstön motivoimiseen liittyvät askareet

Oman roolisi ohella olet kasvavan yrityksen avainpelaaja. Olet mukana konsernin johtoryhmässä ja toteutat työtäsi yrityksen strategiaa silmällä pitäen. Ylläpidät yrityskulttuuriamme ja kehität sitä uusittujen arvojemme mukaan. Emme ole hakemassa perinteistä admin-tyylistä HR-ammattilaista, vaan ihmisten ja kulttuurin kehittäjää, joka nauttii startup-henkisestä ympäristöstä.

Aikaisemman HR- ja rekrytointiosaamisen lisäksi meille on tärkeää, että olet henkilönä yrittelijämäinen, omaat kyvyn toimia hyvin ihmisten kanssa etkä purista hampaita liikaa yhteen. Vaikka kasvu on hurjaa ja vauhti välillä kovaa, meillä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä.

Mitä me odotamme sinulta?
-Todennettua kokemusta yritteliäisyydestä – opiskeluissa, kesätöissä, työelämässä tai yrittäjänä
-Startup-henkistä asennetta työhön
-Kokonaisvaltaista otetta, et pelkää tarttua erilaisiin henkilöstöhallinnan kysymyksiin bonusmalleista urapolkujen suunnitteluun
-Kaupallisen alan tai henkilöstöhallintoon suuntautunutta koulutusta
-Valmistumisen jälkeen muutaman (2-4 vuoden) kokemusta vastaavista ”HR”-alan töistä, varsinkin rekrytoinnit ovat sinulle tuttuja
-Asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja empaattista otetta työhön hyvillä vuorovaikutustaidoilla
-“Kädet saveen” ja “laitetaan onnistumaan” -asennetta
-Suomen- ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielitaito koetaan eduksi.

Mitä tehtävä tarjoaa sinulle?
-Keskeisen ja tärkeän roolin kasvavassa alan johtavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden olla vaikuttamassa henkilöstön hyvinvointiin ja työkulttuuriin
-Startup-henkisen työyhteisön, missä hierarkia ja mikromanageeraus loistavat poissaoloillaan
-Mainiot työsuhde-edut, joihin kuuluvat muun muassa kuntosalin käyttö, sulkapallovuorot, lounasetu, pizzaperjantai, aamupala sekä muut snacksit ja virvoitusjuomat
-Etujen lisäksi mahtavan työporukan, jossa osaamista piisaa
-Viihtyisät toimitilat Ruoholahdessa.

Kiinnostuitko?
Kerro meille, mikä tekee sinusta täydellisen People & Culture -tekijän. Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen sami.ranta@ukko.fi viimeistään 4.6.2021. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.