Voiko esiintymispalkkioiden laskuttaminen olla näin helppoa?

Laskuta esiintymispalkkiot palkkana tilillesi – ilman yritystä!

UKKO.fi on suomalainen verkkopalvelu, joka mahdollistaa työsuoritteiden laskuttamisen ilman omaa yritystä. Luo lasku järjestelmäämme. Me lähetämme sen asiakkaallesi ja tilitämme rahat sinulle palkkana. Helppoa ja vaivatonta!

 • Ei yrittäjän paperitöitä.
 • Saat palkkaa.
 • Ei aloitus- tai kuukausimaksuja, vain 5 % + alv palvelumaksu palkanmaksun yhteydessä.

Ukon kautta laskuttaminen tapahtuu muutamassa minuutissa.

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Laskuta esiintymispalkkiot UKKO.fi:n kautta!

Harva esiintyvä taiteilija on vakituisessa työsuhteessa. Useimmat tekevät freelancerina keikkaa eri tahoille. Viihdealan ammattilainen nauttii taiteilijan vapaudesta, mutta työn keikkaluontoisuuden vuoksi olisi alettava yrittäjäksi.

Mitä jos huomaatkin viettäväsi vapaa-aikasi hautautuneena paperipinon alle ja tajuat, etteivät paperityöt ja byrokratia olekaan sinun juttusi?

Ei hätää. UKKO.fi laskutuspalvelun kautta on mahdollista laskuttaa työkeikat ilman omaa yritystä. UKKO.fi hoitaa työnantajamaksut ja työntekijän pidätykset. Esiintymispalkkioiden laskuttaminen on helppoa, kun saat keikkapalkkion Ukon kautta palkkana tilille.

 

Näin helppoa se on:

 1. Tee työt
 2. Luo lasku
 3. Saat palkkaa

Tee sitä mitä rakastat, jätä byrokratia meille!

UKKO.fi on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa työsuoritteet ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja.

Keskity ydinosaamiseesi ja jätä laskutus, palkanlasku ja muut paperityöt meille. Kokeile jo tänään!

Liity tästä!

Koomikko ja imitaattori

Koomikot ja imitaattorit hauskuuttavat yleisöä erilaisissa tapahtumissa kuten pikkujouluissa, häissä, yritystilaisuuksissa ja ravintoloiden komedia-illoissa. Viimeaikoina erityisesti stand up-koomikot ovat olleet suuressa suosiossa. Lähetä lasku koomikon keikastasi ja saat palkan tilille, helppoa ja kätevää niin asiakkaallesi kuin sinullekin.

Karaokejuontaja

Karaokejuontaja nostattaa tunnelmaa ja jakaa laulajille vuorot. Usein karaokejuontaja esittää myös itse pari kappaletta. Onko laulaminen intohimosi? Tee karaokesta tienesti laskuttamalla juontokeikat Ukon kautta! Karaokejuontajana voit tehdä keikkoja eri paikkoihin tai säännöllisesti samaan karaokeravintolaan.

Muusikko

Bändin tai sooloartistin vasta aloitellessa uraa ja ensimmäisiä keikkoja tehdessä ei vielä välttämättä kannata perustaa omaa yritystä. Erittäin harva keikkapaikka kuitenkaan suostuu maksamaan bändin jäsenille palkkoja. Pimeä työkään ei kannata, sillä se ei kerrytä eläkettä. UKKO.fi:n kautta voit laskuttaa keikkapaikkaa kätevästi yhdellä laskulla ja hoitaa samalla verotuksen asianmukaisesti!

Malli

Mallin työhön liittyy olennaisesti keikkaluontoisuus. Teetkö mallikeikkoja freelancerina? Laskuta muotinäytökset ja PR-keikat helposti UKKO.fi:n kautta, saat palkkatodistuksen ja palkan tilillesi.

Esiintyvä taiteilija ja arvonlisävero

Esiintyvän taiteilijan työ on arvonlisäverovapaata, joten laskutushintaan ei tarvitse lisätä arvonlisäveroa. Esim.

 • juontaja alv 0 %
 • juontava dj alv 0 %
 • malli alv 0 %
 • muusikko alv 0 %
 • tanssija alv 0 %
 • taikuri alv 0 %

Jos olet epävarma siitä, mikä on tekemäsi työn ALV-kanta, voit kysyä neuvoa UKKO.fi:n asiakaspalvelusta.

Miksi?

Edullinen ja kätevä laskutuspalvelu!

UKKO.fi on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa mainostulot ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja!

LUE LISÄÄ PALVELUSTA

Mitä?

Ei paperitöitä, ilmoituksia tai byrokratiaa!

UKKO.fi:n käyttäjänä vältyt oman yrityksen tai toiminimen vaatimilta viranomaisilmoituksilta.

KOKEILE PALKKALASKURIA

Kenelle?

UKKO.fi-palvelu sopii mainiosti esiintyville taiteilijoille!

Keskity blogin kirjoittamiseen ja jätä laskutus ja muut paperityöt meille. Kokeile jo tänään!

ALA KEVYTYRITTÄJÄKSI