Laskuta ilman omaa yritystä

UKKO.fi kevytyrittäjyys

Kevytyrittäjyys voi olla keino saada lisätuloja, tapa muuttaa harrastus ammattimaisemmaksi tai ainoastaan väylä tavoitella omaa unelmaa liikeidean testaamisen kautta. Yhteistä näille kaikille kuitenkin on ajatus siitä, että työhön käytetty aika tulisi olla tehokasta ja keskittyä mahdollisimman paljon itse tekemiseen. Paperinpyörittelyyn käytetty aika on suoraan pois asiakkailta tai omasta muusta vapaa-ajasta.

UKKO.fi on ratkaisu tähän! Voit myydä omaa osaamistasi itse ja UKKO.fi hoitaa puolestasi kaikki laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvät paperityöt, kuten viranomaismaksut ja -ilmoitukset. Sinä voit keskittyä markkinoimaan osaamistasi, palvelemaan asiakkaita ja tekemään sitä mitä rakastat!

Me hoidamme paperityöt ja byrokratian puolestasi – Lähetä lasku jo tänään!

  • Laskuttaminen on helppoa.
  • Tarvitsemme vain verokorttisi ja tilinumerosi.
  • Maksamme rahat palkkana tilillesi.
  • Ei yrittäjän paperitöitä tai kirjanpitovelvollisuutta.
  • Liittyminen on ilmaista – palvelumaksumme on vain 5 %!
  • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

Vuonna 2012 perustetulla palvelulla on jo yli 48 000 aktiivista käyttäjää.

Luo itsellesi ilmainen käyttäjätili ja pääset heti luomaan ensimmäisen laskusi. Lasku on valmis alle viidessä minuutissa. Saat rahat palkkana tilillesi, kun asiakkaasi maksaa laskun. Helppoa ja vaivatonta!

Rekisteröidy kevytyrittäjäksi

Työllistyminen työttömänä

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

UKKO.fi on luotettava ja nopea laskutuspalvelu

Mikä UKKO.fi?

UKKO.fi on helppokäyttöinen verkkopalvelu, joka mahdollistaa yksityishenkilön laskutuksen. Kevytyrittäjyys yhdistää yrittäjyyden ja palkkatyön parhaat puolet.

Sinä sovit töistä, hinnoista ja työn suorittamisen aikataulusta, me hoidamme loput.Lähetämme laskusi asiakkaalle sekä huolehdimme, että he maksavat laskun ajallaan. Kun me olemme saaneet rahat, maksamme ne sinun pankkitilillesi aivan kuin tavallisessakin palkkatyössä.

Huolehdimme vakuutuksista, eläkemaksuista ja veroista. Liity nyt käyttäjäksi ilmaiseksi ja tutustu palveluumme tarkemmin. Liittyminen ei velvoita sinua mihinkään, eikä se maksa mitään!

Mitä jää käteen?

Voit tarkistaa tilillesi tulevan rahamäärän helposti palkkalaskurimme avulla. Huomaathan, että palkkalaskurin summat ovat ainoastaan suuntaa-antavia. Todellisen palkkasumman näet rekisteröitymisen jälkeen.

UKKO.fi on vuonna 2012 perustetun SLP Group Oy:n tarjoama verkkopalvelu. Voit lukea lisää yrityksemme tarinasta ja arvoistamme täältä!

Jo yli 48 000 suomalaista käyttää palveluamme!

kollaasi3

Miten laskutuspalvelu toimii?

Laskuta tekemistäsi helposti ilman omaa yritystä. Älä suotta perusta omaa yritystä muutaman asiakkaan tai satunnaisten keikkojen vuoksi. Ukon kautta laskutat ilman turhia paperitöitä ja byrokratiaa. Palkkapalvelun käyttö on helppoa ja nopeaa. Palvelumaksumme on vain 5 % kun laskutettavan työn alv normaali 24.

Liity mukaan

Mikä?

Edullinen ja kätevä laskutuspalvelu!

UKKO.fi on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa työsuoritteet ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja!

LUE LISÄÄ PALVELUSTA

Miksi?

Ei paperitöitä, ilmoituksia tai byrokratiaa!

UKKO.fi:n käyttäjänä vältyt oman yrityksen tai toiminimen vaatimilta viranomaisilmoituksilta. Kevytyrittäjänä et ole myöskään kirjanpitovelvollinen.

KOKEILE PALKKALASKURIA

UKKO.fi - kevytyrittäjyys

Kenelle?

UKKO.fi-palvelu sopii monille aloille!

Keskity asiakkaisiisi ja jätä laskutus, palkanlasku ja muut paperityöt meille. Kokeile jo tänään!

ALA KEVYTYRITTÄJÄKSI

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.