Maalari – laskuta tehdystä työstä helposti UKKO.fi:n kautta!

Maalari – laskuta maalaustyöt kevytyrittäjänä helposti!

Kevytyrittäjänä keskityt ydintyöhön ja annat laskutuspalvelun huolehtia laskutuksen velvoitteista.

Myös yhä useampi maalari toimii kevytyrittäjänä joko koko-tai osa-aikaisesti. Kevytyrittäjänä jätät byrokratian ja palkkaan liittyvät tilitykset UKKO.fi:n hoidettavaksi. Me huolehdimme, että työhösi liittyvät verot, vakuutukset ja muut lakisääteiset laskuttamiseen ja palkkaan liittyvät ilmoitukset tulevat tehdyksi. Tämän jälkeen saat palkan tilillesi!

  • ei juoksevia maksuja
  • ei tarvetta y-tunnukselle
  • päätä itse oma hinta, sekä milloin ja kenelle töitä teet
  • nosta palkkaa
  • unohda paperityöt

Palveluun rekisteröityminen on ilmaista ja maksat palvelun käytöstä vain palkan nostamisen yhteydessä hinnaston mukaan. Simppeliä, eikö?

Maalari, maalaustyöt, kevytyrittäjä - UKKO.fi

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Luotettava laskutuspalvelu – UKKO.fi

Kevytyrittäjyys remontoijille UKKO.fi

Teitpä maalaustöistä kokopäiväisesti tai sivutoimisesti vaikkapa opiskeluiden ohessa, töiden määrään vaikuttaa ammattitaidon ja referenssien lisäksi laskutustapa. Verokortilla toimiminen voi heikentää työnsaantimahdollisuuksia etenkin yksityissektorilla, koska monet toivovat saavansa pelkästään laskun tehdystä työstä.

UKKO.fi:n kautta teet keikkaluonteisia maalaustöitä juuri silloin ja sen verran kuin haluat.

 

Tietoa yrityksestä

Oli sitten kyseessä iso tai pieni urakka, töiden laskutus hoituu helposti ja kätevästi kauttamme. Palkan saat tilillesi nopeasti ja luotettavasti. Jos haluat myöhemmin perustaa oman yrityksen, käy se helposti, sillä palvelun käyttö ei sido sinua mitenkään.

Harmaata taloutta ei kannata tukea, sillä kuititta tehty työ ei kartuta eläkettä. Pimeä työ ei myöskään oikeuta työnantajaa kotitalousvähennykseen, joten kumpikin osapuoli hyötyy rehellisyydestä.

Tilaajavastuulain mukaisen selvitysvelvollisuuden täyttäminen kevytyrittäjän kanssa on kätevää eikä kuormita kumpaakaan osapuolta.

Toimeksiantaja eli työn tilaaja voi esimerkiksi pyytää kevytyrittäjää toimittamaan veronmaksuasioita koskevan todistuksen sähköpostitse. Samalla kevytyrittäjä voi viestikentässä ilmoittaa vapaamuotoisesti, ettei hänellä ole Y-tunnusta, eikä siksi verorekisterimerkintöjä tai kaupparekisteriotetta ole saatavilla. Tällä tavoin toimittaessa työn tilaaja on täyttänyt selvitysvelvollisuutensa.

Lue lisää täältä!

UKKO.fi on Tilaajavastuu.fi-palvelun Luotettava Kumppani. Käyttäjänämme voit luottaa siihen, että viranomaismaksut ja -velvoitteet on hoidettu.

ukko-symboolit

Suomen vahvimmat luottoluokitus AA UKKO.fi 

Olemme huolellisia, hienotunteisia ja huomaavaisia käsitellessämme käyttäjiemme ja heidän asiakkaidensa rahoja. Haluamme myös aina pitää kiinni siitä, mitä lupaamme. Yrityksellämme on Suomen vahvimmat AA-luottoluokitus.

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kokemuksia

Pauli Tiitinen, maalari

"Rohkeasti kokeilemalla totesin palvelun selkeyden; helppo tie kokeilla yrittäjyyttä kevyesti, ilman suurempaa paperisotaa. Palvelun käyttö oli mieluisaa ja sivuston ohjeistuksen avulla erittäin selkeää – tämän vuoksi valitsinkin UKKO.fi:n." Lue Paulin tarina

Jatta Salmi, rakentaja

”Mainio ja sukkela palvelu. Selkeät ja helppokäyttöiset sivut. Pelkästään positiivisia kokemuksia joten kiitos siitä.”

Maalari Pauli Tiitinen toimii kevytyrittäjänä

Ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja työkokemuksia vuosien mittaan kerryttäessä heräsi ajatus kevytyrittäjyyden kokeilemisesta.

Aloin selvittämään vaihtoehtojani ja tätä kautta löysin UKKO.fi-palvelun.

Lue lisää

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Mikä?

Edullinen ja kätevä laskutuspalvelu!

UKKO.fi on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa työsuoritteet ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja!

Lue lisää palvelusta

Miksi?

Ei paperitöitä, ilmoituksia tai byrokratiaa!

UKKO.fi:n käyttäjänä vältyt oman yrityksen tai toiminimen vaatimilta viranomaisilmoituksilta.

Siirry tulolaskuriin

Kenelle?

UKKO.fi-palvelu sopii mainiosti rakentajille ja remontoijille!

Keskity ydinosaamiseesi ja jätä laskutus, palkanlasku ja muut paperityöt meille. Kokeile jo tänään!

Liity mukaan nyt