Blogi

13.11.2017

Martin Linnankoski – Kevytyrittäjyyspodcast

Kevytyrittäjyyspodcastin uusimmassa jaksossa Ollin vieraana on Vild Music -musiikkiyhtiön perustanut Martin Linnankoski.

Uudessa jaksossa keskustellaan musiikista ja erityisesti siitä, miksi toisista tulee tähtiä ja toisista taas ei. Mikä erottaa menestyjän harrastajasta? Ja mitä kaikkea pitää tapahtua, jotta musiikkibisneksessä voi menestyä?

Yllä olevan lisäksi podcastin uusimman jakson kuuntelemalla saat vastauksen ainakin seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten musiikista voi tehdä itselleen ammatin?
  • Kuinka paljon manageri tienaa?
  • Kumpi on kovempi PMMP vai Popeda?

Olli ja Martin puhuvat myös yleisesti musiikkibisneksestä eli muun muassa siitä, miten bändi saa keikkoja ja kuinka se levytyssopimus napataan.

Tämä on jo Kevytyrittäjyyspodcastin seitsemäs jakso! Jos pidit tästä, käythän kuuntelemassa myös aiempia jaksoja täältä.

Tilaa Kevytyrittäjyyspodcast

Rekisteröidy

Piia Peiponen
Kirjoittaja

Piia Peiponen

Piia on viestinnästä innostuva somenautiskelija ja lempeä kieliniuho, jota kiinnostavat muuttuva työ ja työelämä. Parhaiden juttujen kärkipäässä ovat hyvä kahvi, koukuttava kirja, lentokoneen nousun aiheuttama kipristys mahassa ja kaikki urheilulajit, joissa on mukana pallo.

Rekisteröidy nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet!

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

Lisää aiheesta

Tukea työttömille yritystoiminnan aloittamiseen

Työ- ja elinkeinoministeriö tiedotti 19.9., että hallitus esittää eduskunnalle työttömyysturvalain muuttamista siten, että työtön voisi aloittaa yritystoiminnan ja saada työttömyysetuutta neljältä kuukaudelta yritystoiminnan sitä...
19.9.2017 Lue lisää »
Verkkokauppias - kevytyrittäjyyspodcast

Eetu Karppanen – Kevytyrittäjyyspodcast

  Kevytyrittäjyyspodcastin kuudennessa jaksossa vieraana on verkkomarkkinoinnin guru, verkkokauppias ja konsultti Eetu Karppanen. Uudessa jaksossa Olli ja Eetu keskustelevat tietysti verkkokaupasta ja sen perustamisesta,...
13.9.2017 Lue lisää »