Tule mukaan #näeuusityö-kampanjaan!

Näe uusi työ ja yli 50 000 uuden työn taitajaa! 

Suomessa on paljon osaavia ammattilaisia, joiden tietotaitoa ja kokemusta pitää aktiivisesti hyödyntää muuttuvassa työelämässä. Uudella työllä tarkoitetaan kaikkea sitä työtä, joka jää perinteisen palkkatyön ja yrittämisen välimaastoon. Viime aikoina on lisääntynyt erilaiset yrittäjämäiset työnteon muodot, kuten kevytyrittäjyys, freelancer-työ, ja itsensä työllistäminen, mutta myös esimerkiksi erilaiset vuokra- ja projektityön muodot ovat kasvattaneet suosiotaan.

UKKO.fi:n oman rajapyykin, eli yli 50 000 kevytyrittäjän täyttymisen, innoittamana starttasimme #näeuusityö-kampanjan, jonka tarkoituksena on nostaa esiin uuden työn tekijät, olivatpa he sitten kevytyrittäjiä, itsenäisesti toimivia freelancereita tai sivutyönään yrittäjämäisesti omiin nimiin työtä tekeviä osaajia.

Me toivomme kaikille rohkeutta tavoitella omia unelmiaan ja luoda työurastaan oman näköisen tekemällä sitä mitä rakastaa. Kannustamme kaikkia kevytyrittäjiä ja muita uuden työn tekijöitä kunnianhimoisiin ja omannäköisiin ratkaisuihin työssä ja elämässä.

Varmistetaan yhdessä, että uuden työn tekijät ja heidän työnsä merkitys suomalaisen yhteiskunnan hyvinvoinnille huomataan. 

Psst! Ottamalla osaa kampanjaan somessa, osallistut myös arvontaan, jossa voit voittaa UKKO.fi:n käytön 3 kk ilman palvelumaksua!

Näe uusi työ #näeuusityö UKKO.fi kampanja

Kampanjan tarkoituksena on

  • juhlia työelämän ja uuden työn monimuotoisuutta,

  • osoittaa, että uuden työn tekijöiden joukko on suuri,

  • kiinnittää huomiota uuden työn haasteisiin,

  • herätellä keskustelua nykytyökulttuurista ja sen rakenteista.

 

Kerro, miksi sinä haluat nostaa uuden työn tekijät esiin!

Näe uusi työ #näeuusityö UKKO.fi kampanja

Jaa oma kokemuksesi ja osallistu kilpailuun!

Näe uusi työ-kampanja #näeuusityö, UKKO.fi

Näe uusi työ-kampanja #näeuusityö, UKKO.fi

Näe uusi työ-kampanja #näeuusityö, UKKO.fi

Näe uusi työ-kampanja #näeuusityö, UKKO.fi

#näeuusityö-somekisa ja arvonnan säännöt!

Haastamme kaikki kertomaan omista uuden työn kokemuksistaan!

Voit kirjoittaa aiheesta blogin, julkaista kuvan tai aloittaa keskustelun Twitterissä – tai jotain ihan muuta!

Samalla käynnistämme myös kuvakisan, jossa arvomme oman kokemuksensa Instagramissa tai Twitterissä tunnisteen #näeuusityö kera jakaneiden kesken kolmen kuukauden ilmaisen laskutuksen omasta työstä UKKO.fi-palvelussa. 

Katso arvonnan säännöt täältä!

 

Kevytyrittäjyys on merkittävä osa työelämää

Suomalainen työelämä on muuttunut vauhdikkaasti viime vuosina. Omaan nimiin tehty työ on lisääntynyt, digitalisaatio muuttaa tapaa tehdä työtä eikä perinteinen palkkatyö ole kaikille enää itsestäänselvyys tai ainoa vaihtoehto, vaan yhä useampi saa ansioita useasta eri lähteestä.

Itsensä työllistäjien määrä Suomessa kasvaa joka vuosi ja kevytyrittäjyys on noussut merkittäväksi itsensä työllistämisen muodoksi. Suomessa on paljon osaavia ammattilaisia, jotka haluavat hyödyntää omaa tietotaitoaan ja kokemustaan helposti työelämässä.

Toivomme kaikille rohkeutta tavoitella omia unelmiaan. Kannustammekin kevytyrittäjiä ja muita uuden työn tekijöitä kunnianhimoisiin ja omannäköisiin ratkaisuihin työssä ja elämässä.

Lue lisää

Toivottavasti sinäkin – lähde kampanjaan mukaan!

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.