Älä leipiinny! Tee valmennuksesta kakkosduuni – ota palkka UKKO.fi:n kautta personal trainerinä!

Laskuttaminen UKKO.fi:n kautta onnistuu muutamassa minuutissa

UKKO.fi tarjoaa personal trainereille helpon tavan laskuttaa asiakastyöt ilman oman yrityksen perustamista. Tämä on mahdollista UKKO.fi:n helppokäyttöisen verkkopalvelun avulla.

UKKO.fi:n käyttäjänä sinun ei tarvitse tehdä paperitöitä, vaan voit keskittyä tekemään sitä mistä nautit. Vuonna 2012 perustetulla palvelulla on jo yli 80 000 aktiivista käyttäjää.

Luo itsellesi ilmainen käyttäjätili ja pääset heti luomaan ensimmäisen laskusi. Lasku on valmis alle viidessä minuutissa. Saat rahat palkkana tilillesi, kun asiakkaasi maksaa laskun. Helppoa ja vaivatonta!

Sesonkityö

UKKO.fi

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Vähennä paperitöitä – laskuta valmennuksesi

UKKO.fi-laskutuspalvelun kautta hoidat laskutuksen ja kaikki lainmukaiset velvoitteet helposti.

  • Et tarvitse omaa y-tunnusta, eikä sinun tarvitse hakeutua ennakko- eikä arvonlisäverorekisteriin.
  • Päätä itse, milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan.
  • Saat palkan suoraan tilille.
  • Et ole kirjanpitovelvollinen.
  • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

personal-trainer

Yhdistä oma intohimosi ja työnteko

naiset_salilla_pt

Hyvinvointiala on kasvussa. Vuosi vuodelta enemmän rahaa liikkuu alalla, jossa perusanatomian tuntemus, ihmiskehon terveellinen liikkuminen, oikea ruokavalio ja kuntoilijan testaaminen kääritään toimivaksi palvelupaketiksi. Puuduttaako virastoduuni? Kokeile tienata omalla liikunta- ja hyvinvointiosaamisellasi, alkuun vaikkapa osa-aikaisesti.

Nykyisin ihan tavalliset ihmiset maksavat personal training -palveluista. Kun tunnet kuntotestausmenetelmät ja hallitset kestävyysharjoittelun eri tekniikat tavoitteiden saavuttamiseksi, mikset muuttaisi osaamistasi suoraan palkaksi tilillesi?

Paras tapa aloittaa on keskittyä kokonaan asiakassuhteiden kehittämiseen. UKKO.fi:n kautta rahat saat suoraan tilillesi. Vältät turhat riskit ja homam toimii kakkosduunina!

Kun tunnet terveyttä edistävät ruokavaliot ja olet kiinnostunut asiakkaidesi ruokapäiväkirjan analysoinnista, personal trainerinä löytyy puuhaa ravitsemuksen, painonhallinnan ja kehonmuokkauksen parissa.

Henkilökohtaisella palvelulla ja valmentamalla ihmisiä terveellisempien syömistottumusten pariin voi yhdistää harrastuksen ja intohimon. Training-kokemus karttuu parhaiten työtä tekemällä. Nykyisin personal trainer ei ole tuntematon ammatti pienemmissäkään kaupungeissa.

Laskuta Personal Trainerin työt helposti!

Laskuta personal trainerin, kouluttajan ja valmentajan töistä helposti ilman omaa yritystä. Älä suotta perusta omaa yritystä muutaman asiakkaan vuoksi. Ukon kautta laskutat ilman turhia paperitöitä ja byrokratiaa. Laskutuspalvelun käyttö on helppoa ja nopeaa.

Liity mukaan

Mikä?

Luotettava ja kätevä laskutuspalvelu!

UKKO.fi on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa työsuoritteet ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja!

Lue lisää palvelusta

Miksi?

Ei paperitöitä, ilmoituksia tai byrokratiaa!

UKKO.fi:n käyttäjänä vältyt oman yrityksen tai toiminimen vaatimilta viranomaisilmoituksilta. Kevytyrittäjänä et ole myöskään kirjanpitovelvollinen.

KOKEILE tuloLASKURIA

Kenelle?

UKKO.fi-palvelu sopii mainiosti personal trainereille!

Keskity asiakkaisiisi ja jätä laskutus, palkanlasku ja muut paperityöt meille. Kokeile jo tänään!

ALA KEVYTYRITTÄJÄKSI