Yrittäjyyskoulu

Aina kannattaa yrittää

Senior-tason devaaja, meillä on sinulle paikka auki

senior-devaaja-avoin-tyopaikka

Etsimme rentoon ja asiantuntevaan joukkoomme Senior Fullstack Developeria kehittämään UKKO Pro-palvelua, joka kasvaa kasvamistaan.

UKKO Pro on UKKO.fi:n vanavedessä syntynyt kasvuyritys, joka mahdollistaa helpon yrittäjyyden. Suomessa on satojatuhansia pienyrittäjiä, jotka kamppailevat kirjanpidon, kadonneiden kuittien, verojen, alvien, vähennysten ja ties minkä kanssa. Yrittämisestä on tehty Suomessa liian hankalaa, me UKKO Pro:lla teemme siitä helpompaa. Me haluamme viedä kirjanpidon, paperityöt ja muun byrokratian taustalle ja tarjota alustan, joka aidosti auttaa yrittäjiä menestymään helposti ja turvallisesti. Kasvuintomme on valtava ja markkinapotentiaalia riittää.

Tehtävänkuva ja vastuualueet

Tehtävässä pääset suunnittelemaan ja kehittämään parannuksia ja uusia toimintoja alustaan sekä toimeenpanet integraatioita. Jatkokehittämisen lisäksi pääset osallistumaan lisäksi uusien ominaisuuksien ja kokonaisuuksien kehittämiseen. Frontendissä käytössämme on Vue.js ja backendissä PHP. Teet töitä ammattimaisessa ja kompaktissa tuotekehitystiimissä Scrum-mallilla. Tiimissä pääset aidosti esittämään mielipiteesi ja ideasi. Isot ratkaisut tehdään yhteisen keskustelun kautta ja asiantuntijuuttasi arvostetaan.

Mitä me odotamme sinulta?

 • muutaman vuoden kokemusta ohjelmistokehityksestä
 • varmoja otteita JavaScriptin ja PHP:n käytöstä, sekä kokemusta joistain niiden frameworkeista
 • kokemusta lisäksi Unit ja feature testien kirjoittamisesta sekä tietokannoista
 • tiimihenkisyyttä mutta kykyä itsenäiseen työhön
 • ehdottomat plus-pisteet saat jos hanskaat E2E-testit ja AWS:n.

Mitä tehtävä tarjoaa sinulle?

 • mahdollisuuden työskennellä keskeisessä roolissa kasvavassa yrityksessä
 • pääset aidosti vaikuttamaan asioihin sekä työsi sisältöön
 • startup -henkisen työyhteisön, missä hierarkia ja mikromanageeraus loistavat poissaoloillaan
 • mainiot työsuhde-edut, joihin kuuluvat muun muassa kuntosalin käyttö, sulkapallovuorot, lounasetu, pizzaperjantai, aamupala ja muut snacksit sekä virvoitusjuomat
 • etujen lisäksi mahtavan työporukan, missä energiaa piisaa
 • viihtyisät toimitilat Ruoholahdessa (tällä hetkellä olemme etänä).

Kiinnostuitko?

Kerro meille, mikä tekee sinusta täydellisen lisän tiimiimme. Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen olli.saukola@ukko.fi. Lisätietoa tehtävästä saat meilitse Ollilta, tai numerosta 040 8455115 arkisin klo 9-11 välillä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.

Olli Saukola

Olli on UKKO-konsernin oma People-Olli, jolle rekrytoinnit ovat intohimo. Huipputyyppien löytämisen lisäksi Ollille on töissä tärkeää tasa-arvoinen ja oikeudenmukainen kohtelu, sekä se, että töitä tehdään vakavasti vaan ei liian tosissaan.