Blogi

28.11.2016

Asiakaspalvelussa puhelimeen vastaa myös Teemu

Olen Teemu, savolainen Helsingissä jo toistakymmenettä vuotta. Tervehdys!

Toimin pitkään lastenhoitajana päiväkodeissa ympäri pääkaupunkiseutua, mutta tuumailin sitten kaipaavani vaihtelua ja ryhtyväni opiskelemaan toiselle alalle. Päädyin Suomen Liikemiesten Kauppaopistoon kouluttautumaan merkonomiksi finanssialalle asiakaspalvelun – ja myynnin koulutusohjelmasta, sillä olen aina rakastanut numeroita ja tykkään toimia ihmisten kanssa.

Valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt parissa eri vakuutusyhtiössä vakuutuskorvauskäsittelijänä sekä vakuutusmyyntineuvottelijana. Huomasin UKKO.fi:n hakevan uutta asiakaspalvelijaa tiimiinsä ja päätin tutustua kevytyrittäjyyteen ja UKKO.fi:n toimintaan tarkemmin. Hain paikkaa ja tässä sitä nyt ollaan.

Olen viihtynyt työssäni erinomaisesti ja yhteishenki täällä on ollut aivan mahtavaa. Pienessä porukassa on mukavaa touhuta, ja kiireen keskellä saa nauraakin sydämensä kyllyydestä loistavien työkavereiden kanssa. Työ on tuntunut monipuoliselta, sillä noin kolmenkymmenentuhannen aktiivisen käyttäjän joukossa löytyy monenlaista työntekijää ja laskuttajaa.

Näen UKKO.fi:n tulevaisuuden valoisana ja olen ylpeä saadessani olla mukana kehittämässä toimintaa päivä päivältä entistä paremmaksi. Erilaiset työnteon muodot yleistyvät Suomessa huimaa vauhtia ja UKKO.fi mahdollistaa esimerkiksi uusien liikeideoiden toimivuuden testaamista ilman oman yrityksen perustamiseen liittyviä riskejä. Tahdon olla itsekin mukana tukemassa tämänkaltaista toimintaa ja nyt se onnistuu ihan päivätyöni kautta!

Piia Peiponen
Kirjoittaja

Piia Peiponen

Piia on viestinnästä innostuva somenautiskelija ja lempeä kieliniuho, jota kiinnostavat muuttuva työ ja työelämä. Parhaiden juttujen kärkipäässä ovat hyvä kahvi, koukuttava kirja, lentokoneen nousun aiheuttama kipristys mahassa ja kaikki urheilulajit, joissa on mukana pallo.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet!

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

Lisää aiheesta

Käykö kesätyöksi mikä vain?

Kesätöiden saaminen on hitusen helpottunut muutamana edellisenä vuonna talouden hitaasti piristyessä. Helppoa se ei silti ole, sillä kesätöitä on tarjolla vähemmän kuin innokkaita tekijöitä....
17.4.2018 Lue lisää »