Blogi

22.12.2017

UKKO.fi toivottaa rauhaisaa joulua!

joulupukki UKKO.fi

Kadut ovat jo joulua pullollaan ja pian koko Suomi siirtyy taas joulun viettoon! Myös UKKO.fi:n toimisto rauhoittaa näppäimistöt pyhiksi.

Asiakaspalvelumme on vielä tänään auki normaaliin tapaan klo 16 saakka. Joulunpyhien jälkeen asiakaspalvelumme tavoittaakin jälleen keskiviikkona 27.12. klo 9–16.

Kulunut vuosi on ollut meillä UKKO.fi:ssä kiireinen ja tapahtumarikas. Alkuvuodesta kirjoitimme blogissamme siitä, kuinka itsensä työllistäjien työttömyysturvan parantumiselle olisi suurta tilausta.

Nyt vuoden viimeisillä viikoilla olemme saaneet todistaa, kuinka askeleita parempaan suuntaan on vihdoin otettu. Tammikuussa voimaan tulevan lakimuutoksen myötä työttömänä aloitettu kevytyrittäjyys tai yritystoiminta tulkitaan automaattisesti sivutoimiseksi ensimmäiset neljä kuukautta ja tällöin työnhakijalla on lähtökohtaisesti oikeus ansiopäivärahaan.

Myös me UKKO.fi:llä olimme mukana vaikuttamassa uuteen lakiin, kun toimitusjohtajamme Aleksi Rautavuori kävi syksyllä antamassa eduskunnan työelämävaliokunnalle lausunnon, jossa kerroimme UKKO.fi:n näkemyksen uuden lain vaikutuksista kevytyrittäjiin.

Olemmekin saanet kuluneena vuonna toivottaa tervetulleeksi myös huikean joukon uusia käyttäjiä – meitä UKKO.fi-jengiläisiä onkin jo yli 42 000. Iso kiitos kuluneesta vuodesta kuuluukin tietysti teille, rakkaat kevytyrittäjät.

On hienoa katsoa, kuinka näin suuri joukko eri alojen ammattilaisia tekee töitä omien unelmiensa eteen – toivottavasti kulunut vuosi on ollut myös teille antoisa.

 

Rauhaisaa joulunaikaa koko meiltä UKKO.fi:n väeltä!

Saara Teirivaara
Kirjoittaja

Saara Teirivaara

Saara on somesta innostuva tekijä ja osa UKKO.fi:n markkinointitiimiä. Viimeaikoina erityisesti viherkasveihin hurahtaneen musiikin suurkuluttajan näkee useimmiten kuulokkeet korvilla ja valkoiset tennarit jalassa.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet!

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

Lisää aiheesta