#Urapomppu-kilpailun säännöt

Kiitos, että olet mukana kilpailussa!

Julkaisemalla sisältöä sosiaalisessa mediassa kilpailutunnisteilla #urapomppu ja @ukko.fi, olet mukana kilpailussa. Voit myös osallistua kommentoimalla ilmoitettuja julkaisuja sosiaalisessa mediassa.

Julkaisujen ja kommenttien joukosta valitaan yksi voittaja sekä kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan elokuvalippuja.

Katso kuvan alta arvonnan säännöt.

urapomppu

Säännöt:

 1. Arvonnan järjestää ja suorittaa SLP Group Oy.
 2. Arvontaan osallistuvat kaikki 20.9.2019 sosiaalisessa mediassa kampanjatunnisteen kera sisältöä julkaisseet tai ilmoitettuja postauksia kommentoineet täysi-ikäiset ja täysivaltaiset henkilöt.
 3. Järjestäjän valitsema raati päättää kilpailun voittajan, joka saa itselleen minitrampoliinin. Kilpailun voittajan nimissä lahjoitetaan myös rahaa kehitysmaiden naisten yrittäjäkoulutukseen. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan lisäksi 5 x 2 kappaletta Finnkinon elokuvalippuja.
 4. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.
 5. Voittaja valitaan ja arvonta suoritetaan 1.10.2019 mennessä.
 6. Arvontaan eivät voi osallistua SLP Group Oy:n työntekijät.
 7. Voittajaan otetaan yhteyttä sosiaalisen median kautta mahdollisimman pian arvonnan jälkeen. Huomaathan, että osallistuaksesi profiilin/julkaistun sisällön tulee olla julkista.
 8. Voittajien on annettava SLP Group Oy:n pyytämät tiedot 7.10.2019 mennessä lunastaakseen palkintonsa. Muussa tapauksessa voittaja voi menettää palkintonsa.
 9. Voittaja vapauttaa SLP Group Oy:n kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan tai palkinnon lunastamisesta, käyttämisestä tai lunastamatta jättämisestä.
 10. SLP Group Oy ei vastaa teknisistä ongelmista, jotka voivat estää arvontaan osallistumisen tai palkinnon lunastamisen.
 11. SLP Group Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia arvonnan sääntöihin ja toteutukseen.
 12. Arvontaan osallistuneiden yhteystietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoitukseen.
 13. Facebook, Instagram, LinkedIn tai Naisten Pankki eivät ole mukana kilpailun järjestämisessä.

Kiitos, että olet mukana – onnea kisaan!