UKKO.fi valokuvaajille – helppoa ja vaivatonta!

UKKO.fi sopii mainiosti valokuvaajille!

Olit sitten ammattikuvaaja tai harrastelija, UKKO.fi:n kautta voit laskuttaa kuvauspalkkiot kevytyrittäjänä helposti ilman y-tunnusta tai toiminimeä.

Kuvauskeikkoja riittäisi – häitä, ylioppilasjuhlia tai vaikka bändin promokuvaukset, mutta laskutus ilman omaa yritystä vaikeuttaa tekemistä. Kuulostaako tutulta?

Kun työ on keikkamaista, ei toiminimen tai yrityksen perustaminen houkuta ja tämä on ymmärrettävää. Et varmaan haluaisi hukata isoa osaa työajasta paperitöihin ja byrokratiaan? Onneksi sinun ei tarvitse!

Me hoidamme puolestasi:

  • verot
  • sosiaalivakuutus ja vakuutusmaksu
  • automatisoitu laskulomake
  • maksumuistutukset (tarvittaessa)
  • perintä (tarvittaessa)
  • yrittäjyystaidot (lue lisää)

Toimit yksityishenkilönä, joten sinun ei tarvitse miettiä yrityksen kirjanpitoa ja muita paperitöitä. Saat kuitenkin yrittäjän vapauden, sillä päätä itse kenelle, milloin ja mihin hintaan työsi teet.

UKKO.fi - valokuvaajille

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Keskity kuvaamiseen

 

 

Valokuvaajan työhön sisältyy kuvaamisen lisäksi myös asiakkaiden hankkiminen, kuvauksien suunnittelu ja kuvankäsittely. Toki kuvista voi tarjota digikuvien lisäksi mitä erilaisempia kuvatuotteita. Toisinaan työkeikat saattavat venyä pitkiksikin ja usein studiokuvien lisäksi kuvia otetaan eri kohteissa. Onneksi Ukon kautta onnistuu myös matkakorvausten laskutus.

Valokuvaajalle oman työn markkinoinnissa ehdottoman tärkeää on omat nettisivut ja portfolio, jonka avulla potentiaaliset asiakkaat arvioivat haluavatko he juuri sinut kuvaajaksesi tärkeänä päivänään. Keskity siis portfoliosi täydentämiseen ja laskuta kuvauspalkkiot suoraan tilillesi – ilman yritystä!

Ei juoksevia kuluja tai kuukausimaksuja

Rekisteröityminen ja laskujen lähetys on ilmaista. Halutessasi voit aloittaa laskuttamisen vaikka heti. Palvelumme käytöllä ei ole juoksevia kuluja tai kuukausimaksuja, vaan palvelumaksu 5 % + alv joka veloitetaan aina palkanmaksun yhteydessä.

Jos tuloja ei siis yhtenä kuukautena vaikka olekaan, ei sinun tarvitse myöskään maksaa!

Hinnasto

Miten se toimii?

UKKO.fi on kotimainen ja Suomen suurin kevytyrittäjyyspalvelu. Yrityksemme on kasvanut vauhdilla ja tänään jo yli 40 000 suomalaista käyttää palveluamme. Mikset liittyisi mukaan? Se tekee työn aloittamisesta helppoa, eikä velvoita sinua mihinkään.

Käytänössä UKKO.fi kevytyrittäjyys tarkoittaa kolmea helppoa askelta:

  1. Tee työt
  2. Luo lasku
  3. Nosta palkka

Tee sitä mitä rakastat ja jätä byrokratia Ukon huoleksi!

Valokuvaajille

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Laskuta valokuvauspalkkiot helposti ilman omaa yritystä

UKKO.fi on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa työsuoritteet ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja.

Keskity ydinosaamiseesi ja jätä laskutus, palkanlasku ja muut paperityöt meille. Kokeile jo tänään!

Liity tästä!

Mikä?

Edullinen ja kätevä laskutuspalvelu!

UKKO.fi on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa työsuoritteet ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja!

LUE LISÄÄ PALVELUSTA

Miksi?

Ei paperitöitä, ilmoituksia tai byrokratiaa!

UKKO.fi:n käyttäjänä vältyt oman yrityksen tai toiminimen vaatimilta viranomaisilmoituksilta. Kevytyrittäjänä et ole myöskään kirjanpitovelvollinen.

KOKEILE PALKKALASKURIA

Kenelle?

UKKO.fi-palvelu sopii mainiosti valokuvaajille!

Keskity kuvauskeikkoihin ja jätä laskutus, palkanlasku ja muut paperityöt meille. Kokeile jo tänään!

ALA KEVYTYRITTÄJÄKSI