Blogi

10.5.2017

Yritysten yhteyspäällikkö Ari vahvistaa UKKO.fi:tä vankalla kokemuksellaan ja vahvoilla verkostoillaan

Hei! Olen Ari ja toimin UKKO.fi:ssä Yhteyspäällikkö, yritykset -tehtävänimikkeellä. Tehtäväni UKKO.fi:ssä on täysin uusi. Me UKKO.fi:ssä haluamme tehdä freelancereiden käytön organisaatioille mahdollisimman helpoksi ja yksinkertaiseksi. Tehtävässäni olen auttamassa freelancereitä jo käyttäviä ja freelancereiden käyttöä vasta pohtivia organisaatioita. Toimin siis jonkinlaisena ”matkasaarnaajana” käyden tapaamassa organisaatioita ja kertoen, kuinka UKKO.fi-palvelun kautta freelancerien käyttö on helppoa kuin heinän teko! Pidän uusien ihmisten kohtaamisesta ja esiintymisestä, joten tämä työ on kuin tehty minulle!

Olen koulutukseltani rahoituksen ja riskienhallinnan tradenomi, mutta päivääkään en ole kyseisiä hommia tehnyt; siitä kiittää koko rahoitusala! Olen kokonaisuuksien ihminen, kaukana yksityiskohtien ihmisestä.

Ensimmäisen yrityksen perustin opiskellessani Laurea-ammattikorkeakoulussa markkinatutkimuksen kurssin ansiosta. Lähdimme tekemään tuolloin kyselyä Lahden Salpausselän kisoihin ja organisaatioon tutustuttuamme päätimme tehdä heille muitakin kyselyitä. Se oli menoa! Muutamien kyselyiden ja mutkien myötä syntyi verkkopalvelu ja yritys nimeltä Webropol.

Vuosien varrella olen toiminut monissa eri yrityksissä myynnin ja markkinoinnin tehtävissä, ja usein vahvasti asiakasrajapinnassa. Työssäni olen päässyt mukaan tuotekehitykseen, josta nautin valtavasti. Olen täynnä erilaisia ideoita. Osa hyviä ja osa loistavia. 😊

Kaiken kaikkiaan olen toiminut yrittäjänä yli viisi vuotta ja pari vuotta myös kevytyrittäjänä. Kevytyrittäjänä olen tehnyt mainosmallin hommia Popular DSP:ssä ja mentaalivalmennusta UnitedAction- ja Onnistumisvalmentamo-”virtuaaliyrityksissä”. Olen siis opiskellut NLP:tä ja hypnoosia. Näistä on iloa jokapäiväisessä elämässä, myös asiakastapaamisissa. Tiesitkö, että myös lukemalla voi päästä hyponosiin? Pistää miettimään, eikö? 😉

Täysin vallattomana lapsettomana, mutta mieleltään sopivan lapsellisena, sinkkumiehenä aikaani käytän mukavien harrastusten parissa. Olen osa Ihan pihalla -teatteriimprovisaatioryhmää, joka sai alkunsa vuonna 2016 Helsingin Aikuisopiston improvisaatiokurssien kautta. Lisäksi harrastan laulua. Nautin hyvinvoinnista ja tämän takia harrastan liikuntaa mahdollisimman paljon, tällä hetkellä ennen kaikkea arkiaamuisia kevyitä juoksulenkkejä sekä muutamia kertoja viikossa kuntosalia. Hyväkuntoisena minulla on paljon annettavaa kaikkien kevytyrittäjien hyväksi.

Olen ollut myös kohta lähes kaksi vuosikymmentä yhteiskunnallisesti aktiivinen erilaisissa järjestötoimissa. Minulla on tämän myötä laaja ja vahva sosiaalinen verkosto, josta on apua kevytyrittäjyyden ilosanoman välittämisessä päättäjille, yrittäjille ja yritysjohtajille.

Onko teidän organisaatiossa freelancereitä? Kutsu minut kylään, niin katsotaan yhdessä, miten UKKO.fi:n avulla freelancerinne ja te voitte hyötyä enemmän. Kuulen aina mielelläni teidän tarpeistanne, jotka helpottaisivat freelancereiden käyttöä ja ehkä jopa edesauttaisivat freelancereiden käytön lisäämistä jatkossa. Toivottavasti pääsen mahdollisimman pian tapaamaan myös Sinut ja yrityksenne!

Mukavaa päivää, missä tätä juuri nyt luetkin!

Arin tavoitat puhelimitse numerosta 045 857 2710 tai mailitse ari.lanamaki@ukko.fi.

Piia Peiponen
Kirjoittaja

Piia Peiponen

Piia on viestinnästä innostuva somenautiskelija ja lempeä kieliniuho, jota kiinnostavat muuttuva työ ja työelämä. Parhaiden juttujen kärkipäässä ovat hyvä kahvi, koukuttava kirja, lentokoneen nousun aiheuttama kipristys mahassa ja kaikki urheilulajit, joissa on mukana pallo.

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet!

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

Lisää aiheesta