Haluatko yrittäjäksi – vai sittenkin kevytyrittäjäksi?

Kevytyrittäjyys on helpompi väylä yrittäjäksi

UKKO.fi on 2012 perustettu suomalainen kevytyrittäjyyspalvelu, jolla on jo yli 80 000 aktiivista käyttäjää. Helppokäyttöisen palvelumme kautta voit laskuttaa tekemäsi työt ilman omaa y-tunnusta. Kevytyrittäjyys on helpompi väylä yrittäjäksi sinulle, joka myyt omaa osaamistasi!

Luo lasku valmiiseen pohjaan – me toimitamme laskun asiakkaallesi sekä hoidamme arvonlisäverot, eläkemaksut, vakuutukset ja sosiaaliturvamaksut. Maksun tekemästäsi työstä saat palkkana tilille!

  • Ei yrittäjän paperitöitä tai kirjanpitovelvollisuutta.
  • Päätä itse milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan.
  • Tee sitä mitä rakastat – me hoidamme paperityöt puolestasi.
  • Asiakkaasi maksettua laskun saat palkan suoraan tilillesi.
  • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

Huomaathan, että laskutuspalvelun kautta tehtävän työn tulee olla toimeksiantosuhteissa tehtävää; työsuhteista työtä ei valitettavasti voi laskuttaa laskutuspalvelun kautta.

UKKO.fi - väylä yrittäjäksi

Vertaa vaihtoehtoja:

Työmuotojen vertailu 11 2018

Palkanmaksun yhteydessä veloitetaan palvelumaksu 5 % + alv laskutuksesta (kun laskutettavan työn alv normaali 24). *Käteen jäävään osuuteen vaikuttavat myös muut maksut ja pidätykset, kuten mahdollinen sairausvakuutusmaksu 1,34 % + alv, lisäveloitus 2,7 % + alv  ja ennakonpidätys oman veroprosenttisi mukaan.

Sittenkin toiminimi?

Mikäli kevytyrittäjyys ei tunnu sinulle parhaiten sopivalta vaihtoehdolta, vaan kuitenkin harkitset toiminimen perustamista, suosittelemme yritysperheemme UKKO Pron toiminimen maksutonta perustamispalvelua. UKKO Pron kautta voit perustaa toiminimen ilmaiseksi ja aloittaa liiketoiminnan heti.

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Arvomme UKKO.fi:llä ohjaavat toimintaamme

UKKO.fi:n arvot ohjaavat yrityksemme kaikkea toimintaa sekä suhtautumistamme palvelumme käyttäjiin, heidän asiakkaisiinsa, yhteistyökumppaneihimme ja ympäröivään yhteiskuntaan.

Arvomme näkyvät päivittäisessä työssämme ja siinä, kuinka näemme toisemme, kollegamme, täällä UKKO.fi:ssä.

UKKO.fi on työelämän muutoksen etujoukoissa kulkeva palvelu, joka haluaa, että Suomessa olisi enemmän kannattavia yrityksiä ja yrittäjiä, jotta ihmiset saisivat yhä enemmän tehdä sitä, mitä rakastavat. Palvelumme tarkoituksena on tehdä yrittäjämäisen toiminnan aloittamisesta mahdollisimman helppoa madaltamalla kynnystä lähteä tavoittelemaan omia unelmia.

Rekisteröidy ilmaiseksi

Palveluun rekisteröityminen on täysin ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään.

Rekisteröityminen on helppoa ja pääset tekemään sen tästä.

Ilmainen laskun luominen

Laskujen luominen on helppoa ja nopeaa, sekä täysin ilmaista!

Luotuasi tunnukset pääset luomaan laskuja heti. Emme veloita laskun luomisesta erillisiä kuluja.

Palkan nostaminen

  • Palkanmaksun yhteydessä veloitetaan palvelumaksu 5 % + alv arvonlisäverollisesta laskutussummasta (kun laskutettavan työn alv normaali 24)
  • *Käteen jäävään osuuteen vaikuttavat myös muut maksut ja pidätykset, kuten lisäveloitus 2,7 %+alv ja sairausvakuutusmaksu 1,34 %+alv bruttopalkasta sekä ennakonpidätys oman veroprosenttisi mukaan.

Näin helppoa se on!

  • Tee työt
  • Luo lasku
  • Nosta palkka

Helppoa ja nopeaa!

Liity nyt

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.