Yrittäjyyskoulu

Aina kannattaa yrittää

Koodaile kanssamme läpi kesän! Hae devitiimiin kesätöihin

mies-kesalomalla

Kesä 2012 toi yhteen neljä yrittäjähenkistä nuorta miestä. Antti, Marko, Olli ja Ukko olivat huomanneet, kuinka kiehtovaa yrittäminen ja omien unelmien tavoittelu voikaan olla, mutta samalla he olivat tajunneet, kuinka paljon työtä ja huolellista perehtymistä yrittämiseen liittyvä byrokratia vaati. Ajatus siitä, että he voisivat mahdollistaa ihmisille mieluisan tekemisen ja oman potentiaalin hyödyntämisen paperitöiden tekemisen sijaan, tuntui mielekkäältä.

UKKO.fi syntyi, jotta kaikki voisivat tehdä sitä mitä rakastavat. UKKO.fi on Suomen käytetyin verkossa toimiva kevytyrittäjyyspalvelu, joka mahdollistaa yrittäjämäisen toiminnan ilman oman yrityksen perustamista. UKKO.fi:n liikevaihto oli vuonna 2019 noin 100 miljoonaa ja tällä hetkellä meitä ukkolaisia on jo talossa lähes 70 työntekijää. UKKO.fi-palveluun on rekisteröitynyt jo yli satatuhatta aktiivista käyttäjää, koska aina kannattaa yrittää. Voit lukea lisää osoitteessa: https://www.ukko.fi/

Jos sinua kiinnostaa maailman muuttaminen yksi koodi kerrallaan, tule katsomaan miltä ruoho näyttää toimistomme seinien sisäpuolella. Hae meille kesätöihin ohjelmistokehittäjäksi devitiimiimme! Puheet aitiopaikoista sikseen. Voimme rehellisesti sanoa, että meiltä löytyy suomalaista työelämää muuttanutta koodia!

Tehtävänkuva ja vastuualueet
Kesähessuna pääset osallistumaan nykyisen alustamme pienkehitykseen ja ylläpitoon. Kielenä meillä puhutaan suomen lisäksi PHP:tä, joten näiden osaaminen on erittäin suotavaa. Osana noin parinkymmenen hengen rentoa ja letkeää (ja paikoin omaperäistäkin) devitiimiä, pääset tekemään ja suunnittelemaan parannuksia sekä luomaan uusia toimintoja kykyjesi mukaan. Ja tietenkin pääset oppimaan kanssamme paljon uutta. Jos sinussa on särmää ja osoittaudut lahjakkaaksi, jatkamme mielellämme hommia sinun kanssani kesän jälkeen yhdessä sovitulla mallilla.

Meillä tehdään töitä tosissaan, mutta hyvällä fiiliksellä. Polttoainetta koodaamiseen saat toimistomme snackseista ja virvokkeista. Päivän päätteeksi voit jäädä pelaamaan pleikkaa tai etsimään piilotettua Jallupulloa.

Alkaako jo kutkuttaa?

Mitä me odotamme sinulta?

  • Asennetta, asennetta, asennetta.
  • Asenteen lisäksi toivomme kokemusta ohjelmistokehityksestä, jota olet saanut vaikkapa opiskeluiden tai harrastusten parista.
  • Kokemusta PHP:n käytöstä. Meillä on käytössä myös Laravel. Sen taitamisesta saat ison plus-pisteen.
  • Halukkuutta toimia nopeatempoisessa ympäristössä, missä kokeillaan jatkuvasti uutta ja virheet käännetään sutjakkaasti arvokkaiksi opeiksi.

 

Mitä tehtävä tarjoaa sinulle?

  • Mahdollisuuden syventää osaamistaan ja kehittyä kovan luokan tekijöiden opeissa.
  • Startup-henkisen työyhteisön, missä hierarkia ja mikromanageeraus loistavat poissaoloillaan.
  • Rahallisen kompensaation lisäksi saat mainiot työsuhde-edut, joihin kuuluvat muun muassa alakerran kuntosalin käyttö, sulkapallovuorot, lounasetu, pizzaperjantai ja aamupala, sekä jo edellä mainitut snacksit virvoitusjuomineen.
  • Etujen lisäksi mahtavan työporukan, jossa osaamista piisaa.
  • Viihtyisät toimitilat Helsingin Ruoholahdessa.

Kiinnostuitko?
Kerro meille, mikä tekee sinusta täydellisen lisän tiimiimme. Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen olli.saukola@ukko.fi viimeistään 30.4.2021. Lisätietoa tehtävästä saat meilitse Ollilta, tai numerosta 040 8455115 arkisin klo 9–11 välillä. Työ aloitus ja kesto sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita hakuajan aikana, joten toimithan ripeästi.

Olli Saukola

Olli on UKKO-konsernin oma People-Olli, jolle rekrytoinnit ovat intohimo. Huipputyyppien löytämisen lisäksi Ollille on töissä tärkeää tasa-arvoinen ja oikeudenmukainen kohtelu, sekä se, että töitä tehdään vakavasti vaan ei liian tosissaan.

Muita artikkeleita aiheesta UKKO-yhtiot: