Rakennustyöntekijä Jussi Poutanen hyödyntää työssään Kjelpin ja UKKO.fi:n yhteistyötä!

Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

viikon-kevytyrittaja-jussi-poutanen

Viikon kevytyrittäjämme on tällä kertaa Jussi, 43-vuotias kahden pojan isä Tampereelta. Hänellä on markkinointinimi Peltityöt Jussi Poutanen, jolla kautta hän toteuttaa kattoremotteja ja kattojen korjaus- sekä huoltotöitä 20 vuoden kokemuksella.

Jussin pääasiallinen toiminta-alue on Pirkanmaa, mutta hän voi sovitusti työskennellä muuallakin Suomessa.

Mitä teet?

Teen katto- ja rakennuspeltitöitä sekä kattoremontteja ja katon korjaustöitä.

Sesonki on käynyt kuumimmillaan ja töitä on riittänyt. Peltikaton asennukset ja korjaukset ovat kaikkein kysytyimpiä töitä

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Toimin kymmenen vuotta yrittäjänä, minkä jälkeen päätin kokeilla tätä kevyempää tapaa yrittää.

UKKO.fi ja kodin huoltotöiden kauppapaikka Kjelp aloittivat yhteistyön viime kevään aikana. Olet ensimmäisten joukossa ollut kokeilemassa Kjelpin käyttöä. Miten on sujunut?

Hyvin! Aloittaminen ja palveluiden julkaiseminen oli helppoa.

Ensimmäinen asiakastyösi Kjelpin kautta on myös takana. Miten se meni ja mitä ajatuksia Kjelpin ja UKKO.fi:n laskutusyhteistyöstä?

Keikka meni hyvin ja asiakas oli tyytyväinen. Tehdyn työn tiedot siirtyivät automaattisesti Kjelpistä UKKO.fi:n laskutukseen, ja tämä toimi mielestäni hyvin.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Työpäiväni alkaa yleensä aamu 8 aikaan ja kestää noin kello 17 asti. Välillä on tosin lyhyempiäkin päiviä.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Kaikkein hienointa on nähdä oman työn jälki ja tyytyväinen asiakas. Yrittäjän vapaus myös mukavaa!

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Ainakin markkinoinnissa.

Oletko kuullut Kjelpin tarjoamasta maksuttomasta verkkokaupasta tai tarjoustyökalusta? Onko ajatuksissa kokeilla?

En vielä, mutta voisin kyllä kokeilla.

Terveisesi ja vinkkisi muille kevytyrittäjille?

Tsemppiä, ja yrittäkää verkostoitua. Hyvää alkanutta syksyä!

Kaipaako oma kattosi korjausta? Ota yhteyttä Jussiin!

Tilauksia ja uusia asiakkaita UKKO.fi -kevytyrittäjille. Helposti ja luotettavasti.

Kjelp tekee yrittämisestä helppoa yhdessä UKKO.fi:n kanssa. Kjelp on suora kanava palveluitasi etsiviin asiakkaisiin. Kjelpin avulla vastaanotat tilauskyselyitä ja viestittelet suoraan asiakkaidesi kanssa helposti ja vaivattomasti. Kun työ on tehty, laskutus tapahtuu automaattisesti UKKO.fi:n kautta.

Tutustu Kjelpiin täällä!

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksemme?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja käy kertomassa tietosi lomakkeeseen täällä.

Milla-Maria Karvinen

Milla on kynäniekka ja esteetikko, joka innostuu uuden oppimisesta ja näyttävästä sisältömarkkinoinnista. Tuottamallaan sisällöllä hän haluaa inspiroida ihmisiä löytämään sen oman juttunsa ja hyödyntämään kykyjään työelämässä.

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

 • Yrittäjätarinat Hyvinvointivalmentaja Kristiina näkee tulevaisuuden valoisana: “Moni yritystoiminta ei epidemian aikana kaadu, vaan muuttaa muotoaan”

  Oululainen Kristiina Laulumaa aloitti yrittäjänä tehden hyvinvointipalveluja ja konsultointia hieman yli vuosi sitten. Toiminta sai alkunsa kevytyrittäjyydestä Helsingissä, ja Kristiina toteaakin yrittäjäpolkunsa edenneen mukavan johdonmukaisesti. ”En kyllä ikinä etukäteen ajatellut tai suunnitellut, että minusta tulisi yrittäjää.” Kristiina teki kymmenen vuoden ajan töitä tietotekniikan parissa Oulussa, kunnes muutti Englantiin ja ryhtyi työskentelemään Tradedoubler -nimisen firman alaisuudessa affiliate-markkinoinnin parissa. Työsuhteen päätyttyä hän…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Yksityinen: Mira Forsberg hoitaa sisustusliikettä kevytyrittäjänä

  Olen Mira Forsberg, suomenruotsalainen sisustussuunnittelija kotoisin rannikkokylästä Etelä-Suomessa. Tällä hetkellä asun poikaystäväni ja kissamme Herbertin kanssa Turussa. Ennen kuin muutin tänne asuin ja opiskelin Pietarsaaressa neljä vuotta. Mitä teet? Tällä hetkellä olen töissä sisustusliikkeessä Turussa. Täällä toimin myyjänä ja pidän kauppaa siistinä. Vapaa-ajallani suunnittelen erilaisia kortteja, huonekaluja ja luen blogeja. Miten päädyit kevytyrittäjäksi? Äitini näki jutun sanomalehdessä uudesta sisustusliikkeestä Turussa…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Tuukka Taponen on kunnianhimoinen karting-kuski, joka hoitaa itse sponsorisopimuksensa

  Vähän aikaa sitten UKKO.fi-toimistolle tuli yllättävä puhelu. Soittaja oli 12-vuotias lohjalainen karting-kuski Tuukka Taponen, joka tiedusteli, olisimmeko halukkaita sponsoriyhteistyöhön. Meistä tämä kuulosti mainiolta, ja kutsuimmekin Tuukan ja hänen äitinsä Satu Taposen vierailulle toimistollemme! Tuukan haastattelun voit kuunnella tämän kirjoituksen lopusta. Tuukka suhtautuu karting-uraansa suurella kunnianhimolla, ja se näkyy. Hänen kymmenvuotinen uransa on pitänyt sisällään runsaasti menestystä: Tuukka on voittanut useita…

  Lue lisää