Yrittäjyyskoulu

Aina kannattaa yrittää

Rakennustyöntekijä Jussi Poutanen hyödyntää työssään Kjelpin ja UKKO.fi:n yhteistyötä!

viikon-kevytyrittaja-jussi-poutanen

Viikon kevytyrittäjämme on tällä kertaa Jussi, 43-vuotias kahden pojan isä Tampereelta. Hänellä on markkinointinimi Peltityöt Jussi Poutanen, jolla kautta hän toteuttaa kattoremotteja ja kattojen korjaus- sekä huoltotöitä 20 vuoden kokemuksella.

Jussin pääasiallinen toiminta-alue on Pirkanmaa, mutta hän voi sovitusti työskennellä muuallakin Suomessa.

Mitä teet?

Teen katto- ja rakennuspeltitöitä sekä kattoremontteja ja katon korjaustöitä.

Sesonki on käynyt kuumimmillaan ja töitä on riittänyt. Peltikaton asennukset ja korjaukset ovat kaikkein kysytyimpiä töitä

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Toimin kymmenen vuotta yrittäjänä, minkä jälkeen päätin kokeilla tätä kevyempää tapaa yrittää.

UKKO.fi ja kodin huoltotöiden kauppapaikka Kjelp aloittivat yhteistyön viime kevään aikana. Olet ensimmäisten joukossa ollut kokeilemassa Kjelpin käyttöä. Miten on sujunut?

Hyvin! Aloittaminen ja palveluiden julkaiseminen oli helppoa.

Ensimmäinen asiakastyösi Kjelpin kautta on myös takana. Miten se meni ja mitä ajatuksia Kjelpin ja UKKO.fi:n laskutusyhteistyöstä?

Keikka meni hyvin ja asiakas oli tyytyväinen. Tehdyn työn tiedot siirtyivät automaattisesti Kjelpistä UKKO.fi:n laskutukseen, ja tämä toimi mielestäni hyvin.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Työpäiväni alkaa yleensä aamu 8 aikaan ja kestää noin kello 17 asti. Välillä on tosin lyhyempiäkin päiviä.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Kaikkein hienointa on nähdä oman työn jälki ja tyytyväinen asiakas. Yrittäjän vapaus myös mukavaa!

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Ainakin markkinoinnissa.

Oletko kuullut Kjelpin tarjoamasta maksuttomasta verkkokaupasta tai tarjoustyökalusta? Onko ajatuksissa kokeilla?

En vielä, mutta voisin kyllä kokeilla.

Terveisesi ja vinkkisi muille kevytyrittäjille?

Tsemppiä, ja yrittäkää verkostoitua. Hyvää alkanutta syksyä!

Kaipaako oma kattosi korjausta? Ota yhteyttä Jussiin!

Tilauksia ja uusia asiakkaita UKKO.fi -kevytyrittäjille. Helposti ja luotettavasti.

Kjelp tekee yrittämisestä helppoa yhdessä UKKO.fi:n kanssa. Kjelp on suora kanava palveluitasi etsiviin asiakkaisiin. Kjelpin avulla vastaanotat tilauskyselyitä ja viestittelet suoraan asiakkaidesi kanssa helposti ja vaivattomasti. Kun työ on tehty, laskutus tapahtuu automaattisesti UKKO.fi:n kautta.

Tutustu Kjelpiin täällä!

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksemme?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja käy kertomassa tietosi lomakkeeseen täällä.

Milla-Maria Karvinen

Milla on kynäniekka ja esteetikko, joka innostuu uuden oppimisesta ja näyttävästä sisältömarkkinoinnista. Tuottamallaan sisällöllä hän haluaa inspiroida ihmisiä löytämään sen oman juttunsa ja hyödyntämään kykyjään työelämässä.

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

 • Yrittäjätarinat Viestijä ja kieliasiantuntija Tuija Metsäaho nauttii saadessaan jakaa tietämystään toisille

  Tammikuun toinen kevytyrittäjämme Tuija pääsee käyttämään asiantuntemustaan monipuolisesti: hän muun muassa järjestää kieli- ja viestintäwebinaareja ja kirjoittaa myös vieraskyniä kyseisistä aiheista. Tuija pitää työnkuvansa monipuolisuudesta ja vapaudestaan määritellä työpäiviensä aikataulun paljolti itse. “Tykkään suunnitella ja sovitella töitä limittäin; minua ei yhtään haittaa, että leipäni on murusina maailmalla!” Hei! Olen Tuija Metsäaho, viestinnän asiantuntija ja suomen kielen maisteri. Koulutukseltani olen HSO-sihteeri…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Eläinlääkäri ja koulutettu hieroja Kirsi Zibelina Armassalo

  Viikon kevytyrittäjämme, eläinlääkäri Kirsi Zibelina Armassalo, hoitaa suurella sydämellä niin pienet kuin suuretkin eläinpotilaat! Kuka olet? Olen eläinlääkäri-koulutettu hieroja Kirsi Zibelina Armassalo. Toimin kevytyrittäjänä pisteessä Konitohtori Nalle Karhulassa, Kotkassa. Olen terveydenhuoltoeläinlääkäri usealle sikalalle. Teen mielelläni kotikäyntejä niin pien- kuin suureläimille. Mitä teet? Hoidamme Konitohtorin puolesta kaikkia eläimiä, niin isoja kuin pieniäkin. Repertoaariimme kuuluu kaikki perushoidot ja -leikkaukset sekä lisäksi fysioterapeuttiset…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Luovan alan yrittäjä Nina Laitiala muuttaa pakettiautoon ja saa muutkin tavoittelemaan omia unelmiaan

  Nina Laitiala haluaa löytää merkityksen ja ilon kaikesta tekemästään. Siksi hän tekee luovaa työtä, jossa jokainen tehtävä inspiroi ja vie kohti omia tavoitteita. Vapaa-ajallaan hän rakentaa itselleen pakettiautoon liikkuvaa kotia. Viime kesänä Nina Laitiala irtisanoi asuntonsa ja muutti telttaan. Suomen kesä, seikkailunhalu ja kaipuu luontoon saivat Ninan tekemään ratkaisun, joka monelle muulle olisi tuntunut mahdottomalta. Nyt työn alla on jo…

  Lue lisää