Looking for courier specific details?

Hitta det lättaste sättet att vara företagare

Vi hjälper dig att sköta pappersarbetet och växa som företagare. Vi erbjuder dig bokföring och ekonomiförvaltning, med eller utan FO-nummer. Över 140 000 användare litar på tjänsten UKKO.fi!

UKKO Lättföretagare

Lättföretagande är det lättaste sättet att börja jobba med företagsliknande verksamhet. Som lättföretagare kan du sälja din expertis utan att binda dig till ett eget företag eller månatliga bokföringsavgifter.

Vi debiterar inte separat för att skicka fakturor eller för att hantera kostnader och det är helt kostnadsfritt att registrera sig i tjänsten Du betalar först när du får pengar för fakturerat arbete. Om du vill kan du grunda ett FO-nummer gratis, varvid du drar nytta av exempelvis företagarens skatteförmåner och också kan sälja produkter.

  • Som UKKO Lättföretagare utan FO-nummer fakturerar du för ditt arbete utan eget företag. Du bestämmer själv vem du arbetar för och till vilket pris.
  • UKKO Lättföretagare med FO-nummer är en tjänst för egenanställda, där du skapar ditt eget FO-nummer och genast kan dra nytta av företagarens förmåner. Du bestämmer förstås själv vem du arbetar för och till vilket pris.

Vi sköter all byråkrati kring fakturering åt dig. Du kan fokusera på ditt arbete och vara säker på att viktiga betalningar och anmälningar hanteras korrekt och i tid.

Tjänsten kan fås på finska och engelska.

Läs mer om tjänsten på finska:

UKKO Företagare

UKKO Företagare underlättar din företagarresa. Tjänsten är en pålitlig följeslagare för ditt firmanamn eller ditt aktiebolag, med allt du behöver från bokföring till fakturering.

Våra tjänster är utformade för att göra livet lättare för företagare och frigöra tid för din kärnverksamhet. Vi sköter bland annat fakturering, bokföring, skattedeklarationer med mera till månadspris.

Vi hjälper dig att byta bokföringsbyrå, eller så kan du enkelt grunda ett firmanamn eller aktiebolag i samband med registreringen utan extra kostnad.

  • Bokförings- och faktureringstjänst för firmanamn eller aktiebolag.
  • Vårt fasta månadspris inkluderar allt från obegränsad fakturering till skattedeklarationer.
  • Du kan grunda ett företag i tjänsten eller registrera dig med ditt eget FO-nummer.

Tjänsten kan fås på finska och engelska.

Läs mer om tjänsten på finska: