Looking for courier specific details?

Laskutuspalvelu: Paras ja edullinen laskutuspalvelu kaikille

Joustavuutensa ansiosta laskutuspalvelun kautta kevytyrittäminen sopii jokaiseen elämäntilanteeseen. Jos sinulla on idea, jolla voisit työllistyä, on sen toteuttaminen helpointa kevytyrittäjänä.

Valitse vaihtoehdoista

1. Päätoiminen kevytyrittäjyys

Kun haluat, että päätoiminen työsi koostuu yrittäjämäisesti jatkuvasti uusista toimeksiannoista perinteisen työsuhteen sijaan.Lue lisää

2. Osa-aikainen kevytyrittäjyys

Kun haluat tehdä päätyösi ohella itsellesi mieluista sivutyötä yrittäjämäisesti, mutta riskittömästi – oman aikataulusi mukaan.Lue lisää

3. Kertalaskutus

Kun sinulla on yksi tai muutama työkeikka tiedossa, tai haluat laskuttaa tulevan palkkion laillisesti.Lue lisää

Kevytyrittäjyys on uusi, joustava työmuoto

Onko mielessäsi hyvä liikeidea, mutta olet epävarma yrittäjäksi ryhtymisestä? Tai haluaisitko luoda itsellesi mielekkään, itsesi näköisen työn? Kevytyrittäjyys toimii ratkaisuna molempiin vaihtoehtoihin!
laskutuspalvelu kaikille- iloiset kevytyrittäjät

Mitä kevytyrittäjänä laskutuspalvelun kautta toimiminen tarkoittaa?

“Kevytyrittäjä” on nimitys yrittäjämäisesti toimivalle henkilölle, joka ulkoistaa yrittäjyyteen kuuluvan byrokratian laskutuspalvelulle. Näin hän saa itse keskittyä työtarjoamansa markkinointiin, asiakashankintaan ja työnsä hoitamiseen.

Kevytyrittäjä on henkilö, joka toimii yrittäjämäisesti ja laskuttaa tekemänsä työt ja projektit laskutuspalvelun kautta. Kevytyrittäjä saa päättää töistään, asiakkaistaan ja työaikataulustaan itse. Laskutuspalvelu hoitaa hänen puolestaan paperityön ja byrokratian.

Kevytyrittäjyys sopii toimeksiantosuhteissa tehtäviin työkeikkoihin: voit sopia työsuorituksista ja hinnoista itse kulloisenkin toimeksiantajasi kanssa.

UKKO.fi-laskutuspalvelu hoitaa käyttöehtojen mukaisesti kevytyrittäjän ja toimeksiantajan väliseen sopimukseen perustuvaa maksuliikennettä; UKKO.fi:n ja kevytyrittäjän välille ei siis muodostu työsuhdetta.

Kevytyrittäjänä saat vapauden toimia omilla ehdoillasi, varmistuen samalla, että kaikki laskutukseesi liittyvät maksut ja ilmoitukset tulevat hoidetuiksi. Koska me hoidamme paperityöt, sinulle jää enemmän aikaa muihin asioihin. Tämän ajan voit käyttää tehden juuri sitä mitä rakastat!

Tietoa UKKO.fi:stä

 • UKKO.fi on helppokäyttöinen laskutuspalvelu, jonka avulla voit laskuttaa tekemäsi työsuoritteet ja projektit yksityishenkilönä, ilman omaa y-tunnusta tai toiminimeä
  Palvelu sopii erilaisille itsensätyöllistäjille; niin täyspäiväisille- kuin sivutoimisille kevytyrittäjille, lomautettuna oleville, opiskelijoille, vanhempainvapaalla oleville ja satunnaisia työkeikkoja tekeville tai kertalaskuttajille.
 • UKKO.fi:n kautta töitään laskuttaa muun muassa eri alojen asiantuntijoita, bloggaajia, esiintyjiä ja rakennusalan toimijoita. Tutustu kevytyrittäjiimme!
 • Palveluun ei sisälly aloitus- tai kuukausimaksuja eikä juoksevia kuluja.
 • Kevytyrittäjämme saavat tehdä työnsä turvassa ja saavat käsiinsä kurssimme ja oppaamme, jotka kehittävät muun muassa markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun taitoja. Tutustu kursseihimme ja oppaisiimme!
 • Huomaathan, että UKKO.fi ei tarjoa töitä, vaan mahdollistaa itsensätyöllistäjille yrittäjämäisen toiminnan hoitaen sen hallinnollisen puolen.
 • Liittyminen palveluun on maksutonta, ja palvelun käytön voi aloittaa ja lopettaa milloin vain halutessaan.

“Valokuvaan ja teen myös graafista suunnittelua ja toteutusta. Olin vuosia kokkina ravintoloissa, mutta jouduin lopettamaan ne työt. Opiskelin uuteen ammattiin, valokuvaajaksi. Kevytyrittäjyys toiminimiyrittäjyyteen verrattuna on todella helppo vaihtoehto. Ei tarvitse kirjanpitäjää eikä tarvitse huolehtia muistakaan yrittäjän velvoitteista, vaan voi vain keskittyä itse kuvaamiseen.”

Jukka-Pekka Visuri, Valokuvaaja

“Sain ensimmäisen yhteistyötarjouksen You Tuben kautta. En alkuun oikein tiennyt mitä tehdä. Otin yhteyttä UKKO.fi:hin ja siitä se sitten lähti. Sain apuja ja laskutus yhteistyökumppanin kanssa oli vaivatonta. Teen siis videoita pääelinkeinoni rinnalla.”

Ihmemutsi Krista, Vloggaaja
 • Laskuta ilman y-tunnusta tai toiminimeä

  Laskuta työsuoritteet ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja, ei juoksevia kuluja!

 • Yli 160 000 käyttäjää

  UKKO.fi on 2012 perustettu kotimainen palvelu, jolla on jo yli 160 000 käyttäjää. Olemme Suomen suurin kevytyrittäjyyspalvelu!

 • Turvallinen kotimainen palvelu

  UKKO.fi on suomalainen palvelu. Tämän johdosta olemme saaneet kunnian käyttää Avainlippu-merkkiä.