UKKO.fi – Laskutuspalvelu kaikille

Klikkaa alta vaihtoehtoa, joka sopii tilanteeseesi parhaiten!

Pääset lukemaan sinulle räätälöityä tietoa kevytyrittäjyyden mahdollisuuksista.

Kevytyrittäjyys sopii jokaiseen elämäntilanteeseen. Jos sinulla on idea, jolla voisit työllistyä, on se helpointa aloittaa kevytyrittäjänä.

Päätoiminen kevytyrittäjyys

Kun haluat, että päätoiminen työsi koostuu yrittäjämäisesti jatkuvasti uusista toimeksiannoista perinteisen työsuhteen sijaan.

Lue lisää!

Osa-aikainen kevytyrittäjyys

Kun haluat tehdä päätyösi ohella yrittäjämäisesti, mutta riskittömästi itsellesi mieluisia töitä?

Lue lisää!

Kertalaskutus

kun sinulla on yksi tai muutama työkeikka tiedossa, tai haluat laskuttaa tulevan palkkion laillisesti.

Lue lisää!
  • UKKO.fi on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa työsuoritteet ilman omaa yritystä.
  • UKKO.fi- laskutuspalvelu sopii eri tyyppisille itsensä työllistäjille; täyspäiväisille kevytyrittäjille, sivutoimisille kevytyrittäjille, lomautettuna oleville, opiskelijoille, vanhempainvapaalla oleville ja satunnaisia keikkoja tekeville tai kertalaskuttajille.
  • Ei aloitus- tai kuukausimaksuja, ei juoksevia kuluja!
  • Kevytyrittäjämme saavat tehdä työnsä turvassa ja saavat käsiinsä useita kursseja ja oppaita, jotka kehittävät muun muassa markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun taitoja
  • Liittyminen on maksutonta!

UKKO.fi ei tarjoa töitä, vaan mahdollistaa yrittäjämäisen toiminnan itsensätyöllistäjille ilman omaa yritystä ja yrittämisen byrokratiaa.

Näin helppoa kevytyrittäjyys on!

  1. Sovi toimeksiannosta asiakkaasi kanssa
  2. Tee työt ja luo lasku
  3. Asiakkaasi maksaa laskun ja sinä saat rahat tilille

UKKO.fi kevytyrittäjyys UKKO.fi kevytyrittäjyys UKKO.fi kevytyrittäjyys

Mitä kevytyrittäjyys on?

Kevytyrittäjyys on uusi joustava työmuoto! Kevytyrittäminen mahdollistaa yrittäjämäisen toiminnan aloittamisen helposti.

Laskuta tekemästäsi työstä yksityishenkilönä, ilman omaa y-tunnusta tai toiminimeä. Sinun ei tarvitse kantaa huolta yrittäjän byrokratiasta, sillä hoidamme kaikki vaadittavat paperityöt, kuten verot, vakuutusmaksut, maksumuistutukset sekä tarvittaessa perinnän puolestasi.

Kevytyrittäminen ei edellytä omaa y-tunnusta, etkä täten joudu pitämään esimerkiksi monimutkaista kirjanpitoa.

Kevytyrittäjyys sopii toimeksiantosuhteissa tehtäviin työkeikkoihin. Sovi työsuorituksista ja hinnoista itse kulloisenkin toimeksiantajasi kanssa.

UKKO.fi hoitaa käyttöehtojen mukaisesti kevytyrittäjän ja toimeksiantajan väliseen sopimukseen perustuvaa maksuliikennettä. UKKO.fi-laskutuspalvelun ja kevytyrittäjän välille ei siis muodostu työsuhdetta.

Kevytyrittäjänä saat vapauden toimia omilla ehdoillasi, varmistuen samalla, että kaikki laskutukseesi liittyvät maksut ja ilmoitukset tulevat hoidetuiksi. Koska me hoidamme paperityöt, sinulle jää enemmän aikaa. Tämän ajan voit käyttää tehden juuri sitä mitä rakastat!

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kokemuksia

Jukka-Pekka Visuri – valokuvaaja

"Valokuvaan ja teen myös graafista suunnittelua ja toteutusta. Olin vuosia kokkina ravintoloissa, mutta koska minulla on mennyt molemmista käsistä veneluut huonoon kuntoon ja tehty myös luudutusleikkauksia, jouduin lopettamaan ne työt. Opiskelin uuteen ammattiin, valokuvaajaksi. Kevytyrittäjyys toiminimiyrittäjyyteen varrattuna on todella helppo vaihtoehto. Ei tarvitse kirjanpitäjää eikä tarvitse huolehtia muistakaan yrittäjän velvoitteista, vaan voi vain keskittyä itse kuvaamiseen."

Ihmemutsi Krista on osa-aikainen kevytyrittäjä-vloggaaja

Sain ensimmäisen yhteistyötarjouksen You Tuben kautta. En alkuun oikein tiennyt mitä tehdä. Otin yhteyttä UKKO.fi:hin ja siitä se sitten lähti. Sain apuja ja laskutus yhteistyökumppanin kanssa oli vaivatonta. Teen siis videoita pääelinkeinoni rinnalla.

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Laskuta ilman y-tunnusta tai toiminimeä

Laskuta työsuoritteet ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja, ei juoksevia kuluja!

Yli 90 000 aktiivista käyttäjää

UKKO.fi on 2012 perustettu kotimainen palvelu, jolla on jo yli 90 000 aktiivista käyttäjää. Olemme Suomen suurin kevytyrittäjyyspalvelu!

Turvallinen kotimainen palvelu

UKKO.fi on suomalainen palvelu. Tämän johdosta olemme saaneet kunnian käyttää Avainlippu-merkkiä.