Toiminimen kirjanpidon hinta

UKKO Toimininimi -palvelulla saat yrittäjän kaikki työkalut edullisella hinnalla! Ei kappalekohtaisia maksuja tai muita yllätyksiä.

UKKO Toiminimi -palvelun hinnasto

Aloita palvelun käyttö ilmaiseksi

UKKO Toiminimen kuukausihinta pitää sisällään kaiken tarvittavan yrityksesi taloudenhallintaan. Palvelumaksusta riippumatta palveluun kuuluu kaikki ominaisuudet rajattomasta laskutuksesta aina alv- ja veroilmoituksiin saakka. Haemme myös alv-alarajahuojennuksen puolestasi; jos laskutat vajaa 15 000 vuodessa, voit saada 3 600 euron verran alv-maksuja takaisin!

30 päivän ilmainen kokeilu kaikille

Kokeile palveluamme 30 päivää maksutta. Totea itse kuinka helposti asioita voidaan tehdä kun pienyrittäjä on ollut palvelun suunnittelun keskiössä.

Tiedä mistä maksat – selkeä kuukausihinnoittelu

Edullinen kuukausihinta sisältää toiminimen kirjanpidon, laskutuksen, viranomaisilmoitukset ja muita näppäriä ominaisuuksia, jotka helpottavat laskutusta, tositteiden lisäystä ja taloutesi seurantaa.

UKKO Toiminimen hinnasto
Toiminimen hinnasto

Aloittava yrittäjä: maksat palvelusta vasta kun saat ensimmäisen maksun asiakkaaltasi

Haluamme hinnoittelumme tukevan aloittavia pienyrittäjiä. Uutena yrittäjänä maksat palvelusta vasta kun saat ensimmäisen maksun asiakkaaltasi, tapahtui se sitten kahden tai neljän kuukauden päästä. Me haluamme kannustaa yrittäjiä ja olemme siksi tehneet alkutaipaleen mahdollisimman helpoksi yrittäjille.

Paljon laskuttaville edullinen määräaikainen sopimus – säästä 132 euroa

Hinnoittelumme perustuu kertyneeseen eli kumulatiiviseen liikevaihtoon. Kun yrityksen koko elinkaaren liikevaihto saavuttaa 50 000 euron rajan, säästät 132 euroa ottamalla käyttöösi 12 kk määräaikaisen sopimuksen, jolloin maksat palvelun käytöstä vain 69 € + alv/kk. Määräaikaisen sopimuksen voit ottaa käyttöösi helposti palvelun asetukset osiosta.

Jos olet uusi toiminimiyrittäjä:

 • Palvelun käyttö on ilmaista kaikille ensimmäiset 30 päivää.
 • Maksat palvelusta vasta sitten kun saat ensimmäisen maksun asiakkaaltasi.
 • Palvelun aloitus ja toiminimen perustaminen on ilmaista.

Esimerkit hinnoittelusta:

 1. Jos laskutat uutena yrittäjänä ensimmäisenä kuukautena esimerkiksi 700 euroa, on palvelumaksusi ensimmäiseltä kuukaudelta 0 euroa, sillä palvelussa on 30 päivän ilmainen kokeilujakso. Tämän jälkeen palvelumaksu on automaattisesti 20 € + alv / kk.
 2. Jos laskutuksesi saavuttaa 3 000 €, niin palvelumaksusi päivittyy automaattisesti seuraavalle tasolle (40 € + alv / kk) ja siitä kasvaa portaittain kertyneen liikevaihdon mukaan.
 3. Voit ottaa käyttöön vuoden määräaikaisen sopimuksen milloin tahansa. Tällöin maksat liikevaihdostasi riippumatta 69 € + alv / kk. Määräaikainen sopimuskausi on 360 päivää ja laskutus 30 päivän välein.

Jos sinulla on jo Y-tunnus:

 • Palvelun käyttö on ilmaista kaikille ensimmäiset 30 päivää.
 • Mikäli vaihdat kirjanpidon ratkaisusi toiselta toimittajalta meille, voit aloittaa palvelun käytön kun edeltävän toimijasi irtisanomisaika päättyy.
 • Me hoidamme tilitoimiston vaihdon puolestasi irtisanomisesta alkusaldojen lisäykseen.

Esimerkit hinnoittelusta:

 1. Mikäli liikevaihtosi on heti yritystoimintasi alusta 6 000 €, maksat palvelusta 30 päivän kokeilujakson jälkeen 40 € + alv / kk.
 2. Kun liikevaihtosi saavuttaa 10 000 € rajan, nousee kuukausimaksu automaattisesti 60 € + alv / kk.
 3. Jos liikevaihtosi ylittää 50 000 €, olet saavuttanut UKKO Toiminimi -palvelun maksimihinnan, jonka jälkeen palvelu maksaa 80 € + alv / kk.
 4. Voit ottaa käyttöön vuoden määräaikaisen sopimuksen milloin tahansa. Tällöin maksat liikevaihdostasi riippumatta 69 € + alv / kk. Määräaikainen sopimuskausi on 360 päivää ja laskutus 30 päivän välein.

Mitä muuta tarvitsetkaan, me autamme siinä

Palvelemme mielellämme myös asiakkaidemme muita tarpeita joustavasti. Siksi olemme hinnoitelleet mahdollisesti tarvitsemasi lisäpalvelut valmiiksi.


Aloita UKKO Toiminimi -palvelun ilmainen kokeilu nyt!

Mitä UKKO Toiminimi sisältää?

Y-tunnus heti

Yhdenkertainen kirjanpito

ALV- ja veroilmoitukset puolestasi

Rajaton laskutus – sähköpostitse, postitse tai verkkolaskuina

Kuittien sähköinen talletus ja säilytys

Toiminimen tuloslaskelma

Zettle myyntiraportit suoraan palveluun

ALV-alarajahuojennuksen haku

Reaaliaikainen analytiikka yrityksesi tilanteesta

Ilmainen asiakaspalvelu

Asiakas- ja tuoterekisteri

Ajopäiväkirja

Jätä yhteydenottopyyntö

  Ota yhteyttä

  Jimi Forsman

  Jimi Forsman

  Myyntiedustaja +358 50 434 7273 jimi.forsman@ukko.fi Miro Tiala

  Miro Tiala

  Myyntiedustaja +358 50 460 2442 miro.tiala@ukko.fi