Kaikki, mitä tarvitset yrittäjyyden polullesi

Pienyrittäjän tukena aina toiminimen perustamisesta taloushallinnon rutiineihin saakka.
Aloita jo tänään!
 • Ole oman itsesi herra

  Kokeile liikeideaasi ja perusta toiminimi kauttamme ilmaiseksi. Rekisteröityminen vie vain muutaman minuutin.

 • Keskity olennaiseen

  Hoidamme puolestasi kirjanpidon, paperityöt sekä alv- ja veroilmoitukset. Sinä voit keskittyä yritykseesi.

 • Joustoa eri tilanteisiin

  UKKO Toiminimiyrittäjyys soveltuu kaikkiin elämäntilanteisiin, olit sitten aikuinen, opiskelija tai eläkeläinen.

hinnasto-sivun-kuva-uusi

UKKO Toiminimiyrittäjyys -palvelun ominaisuudet

Palvelun ominaisuudet on suunniteltu palvelemaan pienyrittäjän tarpeita. Kirjanpitosi hoituu helposti sähköisessä järjestelmässä, johon sinun on helppo lisätä kuitit kuvina puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Älykäs järjestelmä lukee kuittisi tiedot automaattisesti ja sinun tarvitsee vain tarkistaa, että kaikki on kirjattu oikein. Laskut voit lähettää e-laskuina, sähköpostitse tai postitse ja kuukausihintaan kuuluu rajaton määrä laskuja.

Lisäksi palvelu sisältää paljon elämääsi helpottavia lisäominaisuuksia. Voit tallentaa järjestelmäämme asiakkaasi ja tuotteesi laskutuksen nopeuttamiseksi ja jos yhdistät palveluun Zettle-maksupäätteen, latautuvat sen myyntiraportit kirjanpitoosi automaattisesti.

aloittava-toiminimiyrittaja

Toiminimiyrittäjäksi helposti

Me autamme sinua yritystoiminnassasi alkuun. Toiminimen perustaminen kauttamme on helppoa ja ilmaista. Me huolehdimme puolestasi toiminimen perustamisilmoituksen ja saat Y-tunnuksen käyttöösi heti rekisteröitymisen jälkeen.

UKKO toiminimiyrittäjänä voit keskittyä olennaiseen, eli haluamasi työn tekemiseen. Toiminimiyrittäjyyteen liittyvää ylimääräistä byrokratiaa ei tarvitse hoitaa itse. Palvelumme mahdollistaa helpon yrittämisen.

Toiminimen perustamisesta voit lukea lisätietoja tarkemmin Toiminimen perustaminen sivulta. 

UKKO-Toiminimiyrittäjyys-kannettava-dashboard

Sinä laskutat, me hoidamme loput

UKKO Toiminimiyrittäjyys -palvelun kautta luot ja lähetät laskut helposti ja nopeasti. Vastaanotat myös kaikki laskut samaan paikkaan, jolloin sinulle jää vain kuittien lisääminen palveluun. Kirjanpitosi muodostuu automaattisesti tallentamiesi tositteiden perusteella, kuitenkin aina viime kädessä kirjanpitotiimimme tarkistaa, että kaikki hoituu niin kuin pitää.

 

Laskujen käsittely UKKO Toiminimiyrittäjyys -palvelun kautta on helppoa ja mukavaa. Varsinkin kun hyödynnät kaikki tarjolla olevat ominaisuudet. Jos sinulla on asiakkaita, joille lähetät laskuja tasaisin väliajoin, kannattaa asiakas tallentaa asiakasrekisteriin. Näin sinun ei tarvitse syöttää jokaiseen laskuun asiakkaan tietoja uudestaan ja uudestaan. Voit myös ottaa käyttöösi tehokkaan tuoterekisterin, joka toimii samalla periaatteella.

yrittaja-veroasiat

Ei enää stressiä veroasioista

UKKO Toiminimiyrittäjyys -palvelun asiakkaana sinun ei tarvitse murehtia veroasioista. Kirjanpitäjämme tekevät yrityksesi puolesta ALV- ja veroilmoitukset ja pidämme huolen, että muistat ajoissa lisätä kaiken tarvittavan aineiston järjestelmäämme. Ennakkoverojen arviointiin saat apua ammattitaitoiselta asiakaspalvelultamme.

Tiesitkö, että yrityksesi saattaa olla oikeutettu arvonlisäveron alarajahuojennukseen? Palvelussamme tämäkin on huomioitu ja alarajahuojennus lasketaan automaattisesti käyttäjille, jotka ovat siihen oikeutettuja. Ja mikä parasta, lähetämme laskelmat myös verottajalle, joten sinun ei tarvitse huolehtia tästä.

UKKO-Toiminimiyrittäjyys-mobiili-luo-lasku

Nopeampi maksu työstäsi

UKKO Toiminimiyrittäjyys -palvelun avulla lähetät ammattimaisia laskuja muutamalla napsautuksella. Tehokas laskutustyökalu mahdollistaa myös nopeammat maksut tilillesi. Voit lähettää laskut palvelusta suoraan verkkolaskuina,  sähköpostitse tai postitse. Valitse laskutusmuoto sen mukaan, mikä sopii asiakkaallesi parhaiten!

 

Palvelumme on helppokäyttöinen ja fiksu, et tarvitse sen käyttämiseen aiempaa osaamista. Koko taloushallintosi toimii kaikilla laiteilla, myös puhelimessasi. Voit luoda ja lähettää laskuja älypuhelimellasi vaikkapa laiturin nokasta.

CS-Specialist-1

UKKO Toiminimiyrittäjyys tarjoaa turvallista ja helppoa yrittämistä

 • Saat kauttamme heti y-tunnuksen
 • Kirjanpito ja paperityöt jäävät meidän harteillemme
 • Laskutus, kuittien säilöminen ja laskujen vastaanottaminen kätevästi samassa paikassa – kirjanpitäjämme myös tarkistavat jokaisen järjestelmään lisäämäsi kuitin
 • Voit siis keskittyä täysin oman osaamisesi kaupallistamiseen
 • Voit kirjata yritysajosi suoraan palvelun ajopäiväkirjaan mikäli ajat yli 50% yritysajoa ja ajoneuvosi on kirjanpitoon lisätty
 • Turvanasi on aina henkilökohtainen asiakaspalvelu ja ammattikirjanpitäjät
 • Tiedät aina mistä maksat – edullinen ja kiinteä kuukausihinta liikevaihtosi mukaan
 • Lähetä laskut

  Luot ja lähetät laskut nopeasti. Verkkolaskut kuuluvat aina peruspalvelun kuukausihintaan.

 • Tallenna tositteet

  Kuvaa kuitit ja säilö ne kätevästi palveluun. Ei tositerajoitusta!

 • Me hoidamme kirjanpidon ja paperityöt

  Hoidamme puolestasi ALV- ja veroilmoitukset.

Hinnasto UKKO Toiminimiyrittäjyys

Ei murheita kirjanpidon hinnasta

UKKO Toiminimiyrittäjyys on jokaiselle yrittäjälle sopivaksi hinnoiteltu. Alussa kun toiminta on pientä, maksat pienempää kuukausihintaa ja hinta nousee portaittain kohden maksimihintaa. Aloittavana yrittäjänä palvelun käyttö on maksutonta kunnes saat ensimmäisen maksun asiakkaaltasi.

Kokeile palveluamme 30 päivää maksutta

Kiinteä kuukausihinta pitää sisällään kirjanpidon, laskutuksen sekä alv- ja veroilmoitukset. Huolehdimme myös alv-alarajahuojennuksesta puolestasi. Saat yhdestä palvelusta kaikki, mitä tarvitset yrittämiseen sekä tiedät mistä maksat. Palvelumme kuukausihinta on selkeä, maksat vain kertyneen liikevaihdon mukaisesti.

Onko liikevaihtosi jo saavuttanut 50 000€ rajapyykin? Säästä selvää rahaa ja ota palvelumme käyttöön 12 kk määräaikaisella sopimuksella – kuukausihinta on tällöin 60€+alv/kk! Voit koska vain ottaa määräaikaisen sopimuksen käyttöön. Lue lisää hinnoittelustamme.

 • Toiminimiyrittäjät

 • Uudet toiminimiyrittäjät

 • Kevytyrittäjästä toiminimeksi siirtyvät

 • Sivutoimiset yrittäjät

 • Kauneudenhoitoalan yrittäjät

 • Liikunta-alan yrittäjät

 • Terveydenhuoltoalan yrittäjät

 • Taksiyrittäjät

 • Luovien alojen yrittäjät

 • Rakennusalan yrittäjät

 • IT-alan yrittäjät

 • Hyvinvointialan yrittäjät

Palvelu soveltuu yksinyrittäjille, jotka tekevät yhdenkertaista kirjanpitoa. Palvelu ei sovi yrityksille, joilla on useita työntekijöitä, tilikausi on jokin muu kuin kalenterivuosi tai joiden pitää tehdä kahdenkertaista kirjanpitoa.

Täältä voit lukea yksityiskohtaisemmin soveltuuko UKKO Toiminimiyrittäjyys yritystoiminnallesi.

Kiinnostuitko? Liity ilmaiseksi nyt.

Aloita laskuttaminen jo tänään.
Aloita nyt!