Looking for courier specific details?

UKKO Yrittäjä -hinnasto: toiminimet ja osakeyhtiöt

UKKO Yrittäjä on ratkaisu toiminimien ja pienten osakeyhtiöiden taloushallintoon. Palvelun hinta määräytyy yrityksesi koon ja yritysmuodon perusteella.

Lataa App Storesta Lataa se Google Playsta

Selkeä hinnoittelu, ei yllätyskuluja

UKKO Yrittäjä toiminimille

KUUKAUSIHINTA ALK. 22 €/KK + ALV

UKKO Yrittäjänä saat toiminimiyrittäjän kaikki taloushallinnon työkalut edullisella hinnalla! Ei tositekohtaisia maksuja tai muita yllätyksiä.

Edullinen kuukausihinta määräytyy yrityksesi kertyneen liikevaihdon perusteella. Se sisältää toiminimen kirjanpidon, laskutuksen, viranomaisilmoitukset sekä muita näppäriä ominaisuuksia, jotka helpottavat taloushallintaa.

Huom! Nyt UKKO Yrittäjänä voit avata myös Yritystilin edulliseen kuukausihintaan.

Uutena UKKO Yrittäjänä voit käyttää palvelua riskittä ilmaiseksi jopa kuuden kuukauden ajan, jos et laskuta asiakkaitasi tai saa liikevaihtoa jakson aikana.

Palvelun hinnasto
Alk. 22 € / kk
+ alv 24 %
Kuukausihinta kokeilun jälkeen
   
Aloita toiminimiyrittäjänä nyt

UKKO Yrittäjä osakeyhtiöille

KUUKAUSIHINTA 120 €/KK + ALV

Uutena UKKO Yrittäjänä voit käyttää palveluamme maksutta jopa kuuden kuukauden ajan. Sinun ei tarvitse maksaa mitään, ellet laskuta asiakkaitasi tai saa liikevaihtoa kyseisen ajanjakson aikana.

UKKO Yrittäjä -palvelumme osakeyhtiöille sisältää osakeyhtiön kirjanpidon, laskutuksen, viranomaisilmoitukset, tilinpäätöksen, yrittäjän palkan maksamisen ja muita näppäriä ominaisuuksia, edulliseen ja selkeään kuukausihintaan 120€/kk +alv. Palvelun avulla yrityksesi laskutus, tositteiden lisäys ja taloushallinta on vaivatonta ja nopeaa.

Huom! Nyt UKKO Yrittäjänä voit avata myös Yritystilin edulliseen kuukausihintaan helpottamaan taloushallintaa entisestään.

Palvelun hinnasto
120 € / kk
+ alv 24 %
Kuukausihinta kokeilun jälkeen
   
Aloita osakeyhtiöyrittäjänä nyt
hinnasto-sivun-kuva-uusi

Keskity yrittämiseen. Me hoidamme paperityöt ja kirjanpidon!

Olipa yritysmuotosi sitten toiminimi tai osakeyhtiö UKKO Yrittäjänä luot ja lähetät laskut helposti ja nopeasti. Vastaanotat myös kaikki ostolaskut samaan paikkaan, jolloin sinun tehtäväksesi jää vain kuittien lisääminen palveluun – joka sekin hoituu näppärästi kuvina.

Käytämme koneoppimista ja automaatiota, mutta viime kädessä asiantuntijamme tarkistavat, että kirjanpitosi hoituu niin kuin pitää. Apua kirjanpitoon ja taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä saa asiantuntijoiltamme milloin tahansa. Neuvonta sisältyy palveluun ilman lisämaksua.

UKKO Yrittäjänä voit luottaa siihen, että taloushallinnon osalta kaikki hoituu oikein. Kirjanpito ei ole koskaan ollut näin vaivatonta.

Mitä muut UKKO Yrittäjät meistä sanovat?

 

yritystili-edullisesti-1

YRITYSTILI EDULLISESTI JA NOPEASTI?

Nyt sekin onnistuu UKKO Yrittäjille.

UKKO-Turva-1

UKKO Turva – jottei yksikään UKKO Yrittäjä jäisi oman onnensa nojaan

UKKO TURVA TOIMINIMELLE 20 €/KK JA OSAKEYHTIÖLLE 30€/kk

UKKO Turva on kattava turvapaketti yrittäjälle. Se tarjoaa apua monenlaisissa tilanteissa, kuten pätevien toimeksiantosopimusten tekemisessä sekä työssä tapahtuvissa tapaturmissa tai vahingoissa. UKKO Turva vakuutuskumppanina on If.

  • Vakuutukset: tapaturmavakuutus ja vastuuvakuutus
  • Sopimusmallikirjasto
  • Valtakirjat ja dokumentit
  • Myyntikoulu ja markkinointikoulu
  • Rahanarvoisia etuja mm. autovuokraamoista ja toimitiloista

UKKO Turva on saatavilla kaikille rekisteröityneille UKKO Yrittäjille. Turvan aktivointi tapahtuu palvelun sisältä UKKO Turva -välilehdeltä.

Mitä muuta tarvitsetkaan, me autamme siinä

Palvelemme mielellämme myös asiakkaidemme muita tarpeita joustavasti. Siksi olemme hinnoitelleet mahdollisesti tarvitsemasi lisäpalvelut valmiiksi.


Ota yhteyttä

Jimi Forsman

Jimi Forsman

Myyntiedustaja
+358 50 434 7273
jimi.forsman@ukko.fi

Miro Tiala

Miro Tiala

Myyntiedustaja
+358 50 460 2442
miro.tiala@ukko.fi