Aleksin ura urkeni turvallisuusalan yrittäjänä

Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

koulutuspalvelutX

Kuka olet ja mitä teet työksesi?

Olen Aleksi, 27-vuotias toiminimiyrittäjä Vantaalta. Toimin yrittäjänä Koulutuspalvelut X:ssä.

Koulutuspalvelut X tuottaa koulutus- ja asiantuntijapalveluita turvallisuuteen liittyen sekä toimimme verkkokauppamme Koulutuspalvelut X Storen kautta, turvallisuustuotteiden jälleenmyyjinä.

Miten päädyit yrittäjäksi?

Lähdin yrittäjäksi, koska halusin päästä tekemään asioita laadukaammin ja ollakseni luotettava ongelmanratkaisija asiakkailleni.

Monipuolinen taustani turvallisuusalan tehtävistä sekä oppimisen halu, saivat minut lähtemään alun perin kouluttajaksi. Olen matkan varrella saanut oppia monilta loistavilta kouluttajilta ja kollegoilta. Siksi halusin tarjota osaamistani ja luontevin tapa tähän on tarjota palveluitaan yrittäjänä.

Turvallisuus syntyy asenteista. Uusien asioiden oppiminen vaatii halua, mutta myös asennetta. Kouluttajana minä haluan saada ihmiset asennoitumaan turvallisuuteen oikein.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Tavallinen työpäiväni pitää sisällään verkkokaupan ylläpitoa, kommunikointia asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, markkinointia, asiakastapaamisia sekä koulutusmateriaalien valmistamista. Kouluttaessa olen päivät asiakkaiden luona ja illat jatkan verkkokaupan parissa.

Miten UKKO Pro on auttanut sinua?

Etsin sopivaa alustaa kirjanpidolle, taloushallinnolle, osto- ja myyntilaskuille sekä ennenkaikkea yhteistyökumppania, jolta voi kysyä neuvoja.

Tässä vaiheessa löysin UKKO Pro:n. UKKO Pro on tehnyt yrittäjän alkutaipaleesta huomattavasti mutkattomamman. Olen joutunut kysymään kirjanpitäjältä apua moneen eri asiaan ja olen aina saanut vastaukset kysymyksiini nopeasti. UKKO Pro:n kirjanpitäjät ovat myös olleet todella aktiivisia ja oma-aloitteisia, auttaessaan tuoretta yrittäjää. He ovat saattaneet perjantaina soittaa ja muistuttaa asioista, jotka olet itse unohtanut tai en ole osannut aloittelevana yrittäjänä ottaa huomioon.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Hienointa työssäni on nähdä koulutettavien ihmisten oppivan ja oivaltavan asioita. Minusta koulutettavien onnistuminen on paras palkinto, jonka voin kouluttajana saada. Yrittäjyydessä mielestäni parasta on itsensä haastaminen ja se että saa tehdä asiat omalla tyylillä.

Mitä asioita haluaisit kehittää itsessäsi?

Haluan kehittyä kokonaisvaltaisesti yrittäjänä. Kehittyminen loppuu tyytyväisyyteen, kuten sanonta kuuluu. Aloitan opiskelemaan yrittäjyyden ohessa liiketaloutta tulevana syksynä, jotta kehittyisin yrittäjänä vielä vahvemmaksi.

Terveiset ja vinkit muille yrittäjille ja yrittäjäksi aikoville?

Jos kaipaatte hyvää yhteistyökumppania turvallisuuteen liittyen, olkaa yhteydessä minuun!

Aleksi UKKO Pron kuukauden yrittäjä

Aleksin koulutuspalveluihin pääset tutustumaan täältä. Kurkkaa myös yrityksen Facebook-sivut tästä.

Haluatko sinä kuukauden yrittäjäksi?

Kuukauden yrittäjä on UKKO Pro:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen yrittäjiä. Onko sinulla oma tarina yrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen!

Klikkaa ja täytä lomake.

Kirjoittaja Suvi Kylmälä

Toiminimiyrittäjyys voi olla myös helppoa

Kirjanpito, laskutus ja kuittivarasto kiinteällä kuukausihinnalla. Perustamme toiminimen ilmaiseksi ja saat y-tunnuksen heti käyttöösi.
Lue lisää toiminimiyrittäjyydestä

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

 • Yrittäjätarinat Antista tuli metsäpalveluita tarjoava yrittäjä ja työnantaja kevytyrittäjyyden kautta!

  Hei! Olen Antti Kiviranta, perheenisä ja metsäpalveluyrittäjä Pohjois-Satakunnan Pomarkusta. Elämäni on mennyt metsään jo pienestä pojasta alkaen. Rakkaan setäni mukana sain olla metsätöissä jo alakouluiästä alkaen. Kuokan, kirveen ja raivaussahan kanssa opeteltiin metsänhoitoa. Monet syys- ja hiihtolomat menivät sedän kanssa taimikoita hoitaessa, ojia avatessa tai mummoni kotitilan rajoja tarkistaessa. Setäni kanssa joskus istuttiin ojanpenkalla ja huutelimme korpille evästauolla. Kerran hassutimme…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Viikon kevytyrittäjä Niko Saarela: “Tehkää sellaista työtä mikä antaa matkanne varrelle elämyksiä joista nautitte.”

  Kuka olet? Olen Niko Saarela, intohimoinen kamppailu-urheilija, tietokirjailija, SLU:n koulutettu valmentaja, sekä kahvakuulatreeni.com:n sertifioitu kahvakuulaohjaaja. Lisäksi toimin itsenäisenä jälleenmyyjänä Pm International:in hyvinvointi- ja ravintolisien parissa. Liikunta ja urheilu on kuulunut elämääni jo lähes kahden vuosikymmenyksen ajan. Kokeilujen myötä lajien kirjo ja oman tiensä löytäminen on ollut huikea matka minuuteen, jolla on jokainen päivä jotain uutta annettavaa ja opittavaa loppu elämään. Harrastuksina…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Tuukka Taponen on kunnianhimoinen karting-kuski, joka hoitaa itse sponsorisopimuksensa

  Vähän aikaa sitten UKKO.fi-toimistolle tuli yllättävä puhelu. Soittaja oli 12-vuotias lohjalainen karting-kuski Tuukka Taponen, joka tiedusteli, olisimmeko halukkaita sponsoriyhteistyöhön. Meistä tämä kuulosti mainiolta, ja kutsuimmekin Tuukan ja hänen äitinsä Satu Taposen vierailulle toimistollemme! Tuukan haastattelun voit kuunnella tämän kirjoituksen lopusta. Tuukka suhtautuu karting-uraansa suurella kunnianhimolla, ja se näkyy. Hänen kymmenvuotinen uransa on pitänyt sisällään runsaasti menestystä: Tuukka on voittanut useita…

  Lue lisää