Jyri Tirroniemi luo uutta ja korjaa vanhaa

Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

viikon-kevytyrittaja-jyri-tirroniemi

Olen Jyri Tirroniemi, 22-vuotias maanrakennuksen ja LVI-asennuksen ammattilainen.

Mitä teet?

Työskentelen UKKO.fi-palvelun kautta erilaisissa maanrakennustöissä ja LVI-asentajana. Teen töitä sekä yksityisille asiakkaille että yrityksille.

Pääsääntöisesti minun tulee ajettua kaivinkonetta ja pyöräkonetta. LVI-asennuksia suoritan myös pienessä mittakaavassa; teen esimerkiksi tiskikoneiden asennuksia, hanan vaihtoja ja erilaisia korjaustöitä.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Ryhdyin kevytyrittäjäksi, koska haluan olla niin sanotusti oman itseni herra ja tehdä juuri sitä työtä, mitä tahdonkin.

UKKO.fi -palvelun kautta kevytyrittäminen on erittäin helppoa ja vaivatonta!

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Työpäiväni alkaa kuuden tai seitsemän aikaan aamulla. Yleensä aamu alkaa koneen tarkastelulla; varmistan, että kaikki on kunnossa. Työpäivän aikana suoritan maanrakennustöitä kaivinkoneella ja pyöräkoneella. Mikäli työmaa on sopiva, teen siellä myös LVI-töitä.

Kehittämistä löytyy aina asiassa kuin asiassa. Aina tulee eteen jotain uutta ja mielenkiintoista.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Omasta mielestäni hienointa työssäni on, että saan nopeasti näkyvää aikaan. Saan toteuttaa itseäni ja tehdä töitä niin sanotusti omalla silmällä. Hyvä asiakaspalaute on myös hienoa ja antaa minulle lisää energiaa työntekoon.

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Kehittämistä löytyy aina asiassa kuin asiassa. Aina tulee jotain uutta ja mielenkiintoista eteen. Mielestäni aina on parantamisen varaa; se myös jollain tapaa motivoi entistäkin enemmän, kun kehittää itseään uusissa tehtävissä.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille?

Muille kevytyrittäjille toivotan myös työntäyteisiä päiviä. Tehkää sitä työtä, josta pidätte!

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake.

Kirjoittaja: Pauliina Saukkonen

Pauliina on markkinointitiimin SEM- ja social media marketing -intoilija, joka inspiroituu hyvästä tiimihengestä ja taitavista työkavereista. Hän on vapaa-ajalla cup cake -leipuri ja rakastaa kaikkea visuaalista tekemistä sekä siskonpoikansa, valkoisen paimenkoiran, Fredin kanssa puuhaamista.

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

 • Yrittäjätarinat Kuukauden yrittäjämme Tarja Kapp järjestää kotisi kuntoon

  Kuka olet ja mitä teet työksesi? Olen Tarja Kapp. Olen toiminut palvelualan yrittäjänä, ammattijärjestäjänä, nyt viiden vuoden ajan. Ammattijärjestäjänä teen työtäni ihmisten kodeissa, yleensä yhdessä asiakkaideni kanssa. Autan ihmisiä karsimaan ja vähentämään kotiensa tavaroita ja järjestämään huoneita ja tiloja. Voimme järjestellä yhdessä asiakkaan kanssa vaikka keittiön, olohuoneen, tai varastoksi muuttuneen kodin ”romuhuoneen”. Järjestämisen kohteena voivat olla vaatteet ja vaatesäilytys, kirjahylly…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat “Jos jokin on tekemisen arvoista, on se myös täysillä tekemisen arvoista” – Viikon kevytyrittäjä Janne Göös

  Kuka olet? Olen Janne Göös, jyväskyläläinen kiinteistönvälittäjä, kirvesmies sekä Elvis-imitaattori. Mitä teet? Toimin kiinteistönvälittäjänä REMAXilla, jonka lisäksi teemme kollegani Jasun kanssa UKKO.fi-palvelun kautta huoneistoremontteja asiakkaillemme. Lisäksi teen silloin tällöin Elvis-imitaattori keikkoja. Minulla on myös oma Youtube-kanava Don Göös, jossa jaan vinkkejä ja ajatuksiani asuntosijoittamiseen liittyen. Tällä hetkellä koen eläväni kiireistä kiireistä, mutta hyvää vaihetta elämässäni. Kiireestä huolimatta näen asioiden niin…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Mindy Mad Magnolia – “Olen elinikäinen opiskelija ja asioiden tutkija”

  Olen performanssi- ja burleskiesiintyjä sekä burleskin ja ilmaisutaidon ohjaaja-opettaja Espoosta. Kotoisin olen Kotkan seudulta. Artistinimeni on Mindy Mad Magnolia. Olen elinikäinen opiskelija ja asioiden tutkija – niimpä moni harrastukseni onkin elämän aikana muuttunut tavalla tai toisella ammatilliseksi. Niin myös esimerkiksi 16-vuotiaana aloitettu teatteriharrastus. Harrastan myös valokuvausta, kuvataidenäyttelyissä käyntiä, käsitöitä sekä askartelua ja bändikeikoilla käymistä. Suosikkimusiikkiani onkin metalli. Lisäksi olen kiinnostunut…

  Lue lisää