Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Jyri Tirroniemi luo uutta ja korjaa vanhaa

viikon-kevytyrittaja-jyri-tirroniemi

Olen Jyri Tirroniemi, 22-vuotias maanrakennuksen ja LVI-asennuksen ammattilainen.

Mitä teet?

Työskentelen UKKO.fi-palvelun kautta erilaisissa maanrakennustöissä ja LVI-asentajana. Teen töitä sekä yksityisille asiakkaille että yrityksille.

Pääsääntöisesti minun tulee ajettua kaivinkonetta ja pyöräkonetta. LVI-asennuksia suoritan myös pienessä mittakaavassa; teen esimerkiksi tiskikoneiden asennuksia, hanan vaihtoja ja erilaisia korjaustöitä.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Ryhdyin kevytyrittäjäksi, koska haluan olla niin sanotusti oman itseni herra ja tehdä juuri sitä työtä, mitä tahdonkin.

UKKO.fi -palvelun kautta kevytyrittäminen on erittäin helppoa ja vaivatonta!

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Työpäiväni alkaa kuuden tai seitsemän aikaan aamulla. Yleensä aamu alkaa koneen tarkastelulla; varmistan, että kaikki on kunnossa. Työpäivän aikana suoritan maanrakennustöitä kaivinkoneella ja pyöräkoneella. Mikäli työmaa on sopiva, teen siellä myös LVI-töitä.

Kehittämistä löytyy aina asiassa kuin asiassa. Aina tulee eteen jotain uutta ja mielenkiintoista.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Omasta mielestäni hienointa työssäni on, että saan nopeasti näkyvää aikaan. Saan toteuttaa itseäni ja tehdä töitä niin sanotusti omalla silmällä. Hyvä asiakaspalaute on myös hienoa ja antaa minulle lisää energiaa työntekoon.

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Kehittämistä löytyy aina asiassa kuin asiassa. Aina tulee jotain uutta ja mielenkiintoista eteen. Mielestäni aina on parantamisen varaa; se myös jollain tapaa motivoi entistäkin enemmän, kun kehittää itseään uusissa tehtävissä.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille?

Muille kevytyrittäjille toivotan myös työntäyteisiä päiviä. Tehkää sitä työtä, josta pidätte!

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake.

Kirjoittaja: Pauliina Saukkonen

Pauliina on markkinointitiimin SEM- ja social media marketing -intoilija, joka inspiroituu hyvästä tiimihengestä ja taitavista työkavereista. Hän on vapaa-ajalla cup cake -leipuri ja rakastaa kaikkea visuaalista tekemistä sekä siskonpoikansa, valkoisen paimenkoiran, Fredin kanssa puuhaamista.

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

 • Yrittäjätarinat Eemilin metsurin työt toimivat hyvin opintojen ohessa: “Pistän etäluennot soimaan kuulokkeisiin samalla, kun teen sahatöitä!”

  Eemil suoritti metsäalan opinnot Hämeen ammatti-instituutissa, sillä ala oli jo pitkään tuntunut hänestä mielenkiintoiselta. Myös yrittäjyys oli kiinnostanut häntä, ja valmistumisensa jälkeen hänelle tarjoutuikin loistava tilaisuus lähteä kokeilemaan metsurin töitä kevytyrittäjänä. – Odotan tulevaisuudeltani vakaata työuraa. Haluaisin olla ihan työntekijänäkin, mutta olisi mukavaa saada tehdä sivutoimisia yrittäjän hommia niin paljon kuin mahdollista! Ensimmäisen kevytyrittäjän keikkansa Eemil sai erään vanhan luokkatoverinsa…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Kuusi inspiroivaa naisyrittäjän tarinaa naisten päivänä

  8.3. naisten päivän kunniaksi jaamme muutaman inspiroivan yrittäjätarinan naispuolisilta kevytyrittäjiltämme! Jokainen heistä on aiemmin esitelty myös Viikon kevytyrittäjä -artikkelisarjassamme. Tarinat näyttävät, kuinka erilaisissa elämäntilanteissa ja töissä kevytyrittäät voivat toimia. Toivomme, että ne innostavat muitakin olemaan rohkeita, seuraamaan omia intohimojaan ja rakentamaan omaa polkuaan niitä noudattaen. Tutustu siis Katjaan, Susanneen, Ailaan, Millaan, Wicked Violettaan ja Emiliaan! ”Ollaan me kevytyrittäjät paljon yhteydessä…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Kirsikka Manninen tekee bändikeikkoja kevytyrittäjänä - "omia hermoja säästävä tapa hoitaa keikkalaskutusta!"

  UKKO.fi haluaa tukea suomalaista viihde- ja elokuva-alaa, ja olimmekin 15.9. vietetyn Jussi-gaalan yhteistyökumppani. Nostamme syyskuun aikana myös esiin erilaisten viihdealan yrittäjien tarinoita! Helsinkiläinen Kirsikka Manninen työskentelee musiikkialalla. Hänelle kevytyrittäjyys on kätevä, monenlaiseen elämäntilanteeseen sopiva ratkaisu.  Kuka olet? Olen Kirsikka Manninen, 29-vuotias helsinkiläinen nainen, joka laskuttaa laulajan bändikeikkapalkkioita UKKO.fi-palvelun kautta sekä rakastaa lähi-idän ruokaa ja rescue-koiria. Mitä teet? Kun lukion ensimmäisellä…

  Lue lisää