Yrittäjyyskoulu

Aina kannattaa yrittää

Jyri Tirroniemi luo uutta ja korjaa vanhaa

viikon-kevytyrittaja-jyri-tirroniemi

Olen Jyri Tirroniemi, 22-vuotias maanrakennuksen ja LVI-asennuksen ammattilainen.

Mitä teet?

Työskentelen UKKO.fi-palvelun kautta erilaisissa maanrakennustöissä ja LVI-asentajana. Teen töitä sekä yksityisille asiakkaille että yrityksille.

Pääsääntöisesti minun tulee ajettua kaivinkonetta ja pyöräkonetta. LVI-asennuksia suoritan myös pienessä mittakaavassa; teen esimerkiksi tiskikoneiden asennuksia, hanan vaihtoja ja erilaisia korjaustöitä.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Ryhdyin kevytyrittäjäksi, koska haluan olla niin sanotusti oman itseni herra ja tehdä juuri sitä työtä, mitä tahdonkin.

UKKO.fi -palvelun kautta kevytyrittäminen on erittäin helppoa ja vaivatonta!

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Työpäiväni alkaa kuuden tai seitsemän aikaan aamulla. Yleensä aamu alkaa koneen tarkastelulla; varmistan, että kaikki on kunnossa. Työpäivän aikana suoritan maanrakennustöitä kaivinkoneella ja pyöräkoneella. Mikäli työmaa on sopiva, teen siellä myös LVI-töitä.

Kehittämistä löytyy aina asiassa kuin asiassa. Aina tulee eteen jotain uutta ja mielenkiintoista.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Omasta mielestäni hienointa työssäni on, että saan nopeasti näkyvää aikaan. Saan toteuttaa itseäni ja tehdä töitä niin sanotusti omalla silmällä. Hyvä asiakaspalaute on myös hienoa ja antaa minulle lisää energiaa työntekoon.

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Kehittämistä löytyy aina asiassa kuin asiassa. Aina tulee jotain uutta ja mielenkiintoista eteen. Mielestäni aina on parantamisen varaa; se myös jollain tapaa motivoi entistäkin enemmän, kun kehittää itseään uusissa tehtävissä.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille?

Muille kevytyrittäjille toivotan myös työntäyteisiä päiviä. Tehkää sitä työtä, josta pidätte!

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake.

Kirjoittaja: Pauliina Saukkonen

Pauliina on markkinointitiimin SEM- ja social media marketing -intoilija, joka inspiroituu hyvästä tiimihengestä ja taitavista työkavereista. Hän on vapaa-ajalla cup cake -leipuri ja rakastaa kaikkea visuaalista tekemistä sekä siskonpoikansa, valkoisen paimenkoiran, Fredin kanssa puuhaamista.

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat: