Blogi

17.7.2019

Freelancer! Yrittäjäksi voit ryhtyä myös UKKO.fi:n kautta

freelancer yrittäjä

Freelancer-yrittäjyys kiehtoo usein sen tuoman vapauden vuoksi ja tarjoamalla mahdollisuuden tehdä enemmän itselle tärkeitä asioita. Vaikka yrittäjyys kiinnostaa kovasti monia, saattavat sen tuomat laskutukseen ja kirjanpitoon liittyvät asiat kuitenkin arveluttaa.

Mitäpä jos kokeilisit freelancerina kevytyrittäjyyttä? 

UKKO.fi-kevytyrittäjänä toimit kuten yrittäjä, mutta kaiken byrokratian ja paperityön voit jättää laskutuspalvelun hoidettavaksi. Voit nauttia työnteosta itsellesi sopivaan tahtiin ilman sitoumuksia. Kerromme seuraavaksi, kuinka helposti se käy.

Miksi ryhtyä kevytyrittäjäksi?  

Kevytyrittäjyys muistuttaa paljon yrittäjyyttä. UKKO.fi:n kautta toimiva kevytyrittäjä saa päättää itse työn hinnan, etsiä omat asiakkaansa sekä päättää, milloin tekee työnsä. Sen sijaan kevytyrittäjä ei tarvitse omaa y-tunnusta.

freelancer yrittäjät

Kevytyrittäjän ei tarvitse myöskään huolehtia yrittäjän tavoin paperitöistä tai muistutuslaskuista, vaan UKKO.fi-palvelu hoitaa byrokratian kevytyrittäjän puolesta.

Voit aloittaa jo tänään ja lopettaa koska tahansa ilman sitoumuksia. Helppoa, eikö?

Tehtäväksesi jää oman työsi markkinointi ja varsinainen ydinosaamisesi, eli tekemäsi työ. Palvelumme tarkoituksena on auttaa sinua laskuttamaan tekemäsi työ ilman, että sinun tarvitsee hoitaa itse käytännön asioita. Toimintamallimme tekee palveluidesi ostamisesta helppoa ja asiakasyrityksesi tehtäväksi jää yksi simppeli homma, laskun maksaminen.

Freelancer-yrittäjyys on kevytyrittäjänä helpompaa

Rekisteröityminen laskutuspalveluun on helppoa ja ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään. Pian oletkin valmis aloittamaan!

Sovit vain työstä asiakkaasi kanssa ja kerrot, että laskutus tapahtuu UKKO.fi:n kautta. Tämän jälkeen teet vielä työnaloitusilmoituksen omassa hallintapaneelissa ja lähetät meille sitten verokorttisi kätevästi sähköisen palvelun kautta.

Nyt ei muuta kuin toteuttamaan unelmaa! Kevytyrittäjyys on järkevä valinta keikkatyötä tekeville, sillä pystyt täysin keskittymään omaan työhösi ja käyttämään arvokkaan ajan siihen tärkeimpään, eli oman työn tuottamiseen.

freelancer yrittäjä

Kun on palkanmaksun aika, huolehdimme kaikista tilitettävistä maksuista ja ilmoituksista esimerkiksi tulorekisteriin. Samalla otamme itsellemme komission tekemästämme työstä. Hinnastoomme voit tutustua tarkemmin täällä. Palveluumme kuuluu kaikki tämä: laskujen lähetys ja maksunvalvonta, palkanlaskenta, vakuutukset, lakisääteiset maksut ja ilmoitukset sekä asiantunteva asiakaspalvelu.

Freelancer-yrittäjä – meiltä saat myös nämä

UKKO.fi haluaa olla kevytyrittäjän kumppanina koko matkan ajan ja tukea kaikissa tilanteissa. Tiesitkö, että laskuttavana asiakkaana saat meiltä lisäpalveluita, joiden avulla työllistymisesi ja oman työsi myyminen helpottuu?

Käytä hyödyksesi esimerkiksi kevytyrittäjän markkinointikoulua, myyntikoulua tai sopimusmallikirjastoa. Tarjoamme lisäksi veroneuvontaa tarpeen tullen ja meiltä on myös mahdollista saada suosittelubonusta. Kun suosittelet ystävällesi UKKO.fi-palvelua, saatte molemmat 50 euron bonuksen. Oman suosittelulinkkisi löydät hallintapaneelisi etusivulta.

Muista myös lukaista läpi UKKO.fi-sivuston oppaat ja kurssit. Saat sieltä hyviä vinkkejä muun muassa oman työn hinnoitteluun, markkinointiin sekä liiketoimintasi kokonaisvaltaiseen kehittämiseen!

Jäitkö kaipaamaan vielä jotakin aiheeseen liittyvää? Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinut alkuun!

Piia Peiponen
Kirjoittaja

Piia Peiponen

Piia on viestinnästä innostuva somenautiskelija ja lempeä kieliniuho, jota kiinnostavat muuttuva työ ja työelämä. Inspiraation lähteinä kirjoituksiin ja elämään toimivat ilmiöt ja ihmiset.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet!

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

Lisää aiheesta