Blogi

12.7.2016

Median ja markkinoinnin moniosaaja Hanna

Kuka olet?

Olen Hanna, 22-vuotias bloggaaja, markkinointiassistentti sekä freelancer-graafikko/-valokuvaaja Jyväskylästä.

Valmistuin keväällä markkinointiassistentin ammattitutkinnosta ja lähden opiskelemaan liiketaloutta JAMK:ssa tulevana syksynä.

Mitä teet?

Toimin päivisin markkinoinnin, etenkin inbound-markkinoinnin, parissa painottuen etenkin uutiskirjeiden, uutisten sekä somen päivitykseen graafisia elementtejä unohtamatta. Freelancerina käyn satunnaisesti valokuvauskeikoilla ja toteutan etenkin printtiin paljon materiaalia. Bloggaajana kirjoitan kauneus- ja lifestyleblogia, hannamariaa.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Ensimmäisestä freelancer-työstäni sopimusta tehdessä tuli eteen tilanne, jossa piti keksiä helppo tapa laskuttaa yritystä. Olin kuullut ‘freelancer-verokortista‘, mutta todennut sen melko hankalaksi useamman eri yrityksen kanssa.

Olin kuullut UKKO.fi:stä jossakin ja tutustuttuani palveluun ja todettuani sen todella helpoksi, päädyin lähettämään verokorttini ja aloittamaan kevytyrittäjänä laskuttamisen.

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Haluaisin kehittää itseäni sosiaalisissa taidoissa – keikkoja on paljon helpompi saada, jos osaa kertoa itsestään ja työstään suorasanaisesti sekä taitaa ‘small talkin’ jalon taidon. Myöskin inbound-markkinointi ja B2B-sisällöntuotanto ovat alueita, joissa haluan lisäkokemusta.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Hienointa on joustavuus. Voin tehdä työtäni pääasiallisesti missä ja milloin vain, kunhan vain välineet ovat mukana.

Monipuolisuus on myös asia jota rakastan – koska olen vähän jokapaikanhöylä, ei mikään päivä ole samanlainen.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Sellaista ei ole. Tällä hetkellä ollessani päivätöissä, on päiviä, joilloin en ajattele freelancer-/blogityötäni ollenkaan ja joinain päivinä saatan kirjoittaa ja kuvata kerralla useamman postauksen ja viedä kolmea eri projektia eteenpäin.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille

Opettele aikatauluttamaan päiväsi – katso mitä tulevalla viikolla on suunnitelmissa ja jaa hommat eri päiville. Muista pitää lepopäiviä, jotta mieli ja keho saavat levättyä.

Yhteystiedot

Blogi: www.hannamariav.com
Instagram: @hannamariaw
Facebook: https://www.facebook.com/hannamariav
Twitter: @hannamariavv
Snapchat: @hannamariav

Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin kevytyrittäjiä. Jos haluat kertoa oman tarinasi, täytä seuraava lomake: Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

sanna
Kirjoittaja

Sanna Laitinen

Sannalla on kokemusta useilta eri markkinoinnin osa-alueilta, mutta erityisesti Sannaa kiinnostaa digitaalinen markkinointi ja asiakaskokemuksen kehittäminen. Vapaa-ajalla Sanna tykkää rauhoittua luonnon hiljaisuudessa, tappaa viherkasveja ja tutkia uusia paikkoja kameran linssin läpi.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.