UKKO.fi eläkeläisille – töitä omilla ehdoilla!

UKKO.fi eläkeläisille

Oletko pian jäämässä eläkkeelle?

Olet ollut työelämässä vuosikymmenien ajan. Olet kehittänyt oman osaamisesi huippuunsa. Pian olisi kuitenkin aika hypätä pois oravanpyörästä viettämään leppoisia eläkepäiviä golfin ja bingon parissa.

Miltä tämä kuulostaa sinun korvaasi? Kuulostaako se ihanalta vai stressaako ajatus siitä, että kuinka saat päiväsi täytettyä mielekkäästä tekemisestä eläköidyttyäsi?

Jos asia jäi mietityttämään, jatka lukemista!

Työntekoa niinkuin itse parhaaksi näet? Kyllä!

UKKO.fi mahdollistaa yrittäjämäisen toiminnan laskuttamisen yksityishenkilönä. Entä jos konsultoisit kokemusta omaavana nuorempaa kollegaa vaikka sivutoimisena kevytyrittäjänä? Konsultointikeikkoja varten sinun ei siis tarvitse perustaa omaa yritystä ottaaksesi keikkaa eläkkeellä vastaan. Lähetä lasku tunneistasi UKKO.fi:n kautta ja nostat palkka suoraan tilillesi – ilman omaa yritystä tai paperitöitä! Me hoidamme verojen tilityksen, vakuutusmaksut ja muut velvoitteet sinun puolestasi. Asiakkaasi maksaa laskun, me maksamme sinulle palkan.

  • Töitä omilla aikatauluilla, ehdoilla ja hinnoilla
  • Yrittäjämäistä toimintaa, ilman oman yrityksen sitouttavuutta
  • Palkkaa suoraan tilille
  • Ei sitoumuksia tai juoksevia maksuja – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin itse haluat

UKKO.fi:n kautta laskuttaminen tapahtuu muutamassa minuutissa ja rekisteröityminen on ilmaista. Ei kuukausimaksuja.

lue lisää ELÄKKEELLÄ TYÖSKENTELYstä

sesonkitöihin

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Millaista arkea haluat eläkkeeltä?

Heräät aamulla siihen aikaan kuin itse haluat. Syöt aamupuuron ja juot kahvia lukien päivän sanomalehteä. Uutiset toistavat samaa vanhaa kaavaa, ulkomailla on kriisejä ja kotimaassa nostetaan veroja. Talous on hyvässä tai huonossa suhdanteessa, vaikka sitä ei juuri mistään huomaa. Aamiaisen jälkeen vietät aikaa tv:tä katsellen, käyt kaupassa ja tapaat sukulaisia sekä tuttavia.

Mukavaa ja helppoa elämää eikö totta?

Jokainen päivä toistaa rutiininomaisesti itseään, eikä tarvitse ottaa turhia paineita työtehtävien hoitamisesta. Toisaalta elämästä tuntuu puuttuvan palanen. Työn kautta saatava kiitos ja kunnioitus katoaa yhdessä hetkessä. Tämän aukon täyttäminen ei ole helppoa. Ja onhan se turhaa, että vuosikymmenien aikana hankittu asiantuntemus jää kokonaan hyödyntämättä.

Tutkimusten mukaan 80 % yli 55-vuotiaista haluaisi jatkaa työntekoa myös eläkkeellä.

Tämä on vain yllättävän vaikeaa Suomessa. Työnantajat eivät halua palkata eläkeläisiä eikä täyspäiväinen työ eläkkeellä välttämättä ole haluttava vaihtoehto.

Me olemme kehittäneet tähän ongelmaan helpon ratkaisun.

Tiesitkö?

Vanhuus- tai osittaisella vanhuuseläkkeellä ei ole ansiorajoja.

  • Osa-aika-, työkyvyttömyys- tai työuraeläkkeessä on puolestaan ansioraja, joka on sovittu eläkkeen alkaessa.
  • Mikäli olet yli 67-vuotias, sinun ei tarvitse maksaa YEL-maksuja.

80 % yli 55-vuotiaista haluaisi tehdä töitä vielä eläkeiän jälkeen. Vanhat työajat eivät kuitenkaan välttämättä tunnu enää yhtä houkuttelevilta, kun on päässyt eläkepäivien makuun.

Laskuttamalla työt UKKO.fi:n kautta, voi töitä tehdä helpommin keikkaluonteisesti, silloin kun itselle sopii.

Saat työelämän parhaat puolet – omilla ehdoillasi!

 

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Markku jäi eläkkeelle, mutta totesi ettei vielä ollutkaan aika – ”sitten löysinkin Ukon”

Kiinteistöalan ammattilainen Markku jäi ensin eläkkeelle toimestaan, mutta totesi pian, ettei se oikein ollutkaan hänen juttunsa. ”Siksi päätin, että jatkan vielä pari vuotta yrittäjänä. Sitten löysinkin Ukon.”

”UKKO.fi on helpottanut tai oikeastaan mahdollistanut yrittäjänä toimimisen kohdallani. Byrokratia hoidetaan puolestani ja koulutustakin on saatavana. Sitä olen käyttänytkin. Kaikki toimii oikein ja laillisesti – hyvä UKKO.fi!”

Lue koko tarina

 

mies_istuu_kahvi

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Mikä UKKO.fi?

UKKO.fi on verkkopalvelu, jonka kautta voit työskennellä aikaisempaa vapaammin.

Voit tehdä töistä mistä tahansa; rannalta, omasta kellarista, kahvilasta tai vaikka vuorotellen jokaisesta. Luot laskut netissä ja me maksamme palkan suoraan omalle pankkitilillesi. Näin sinulla voi olla palkkapäivä vaikka kerran viikossa!

Haluatko kuulla lisää? Liity mukaan palveluumme ja lähetämme sinulle lisätietoja. Palveluun liittyminen ei maksa mitään, velvoita mihinkään, eikä palvelussamme ole mitään kiinteitä kuluja.

Me autamme sinut alkuun, kerromme miten hankit asiakkaita, miten teet ensimmäisen laskusi ja miten omat työt kannattaa hinnoitella.

Liittyessäsi nyt mukaan saat myös Kevytyrittäjän oppaan sekä Kevytyrittäjän Markkinointikirjan täysin ilmaiseksi. Liity nyt!