Looking for courier specific details?

Muusikoiden keikkapalkkiot helposti tilille

Laskuttaminen kevytyrittäjänä on helpoin tapa kotiuttaa keikkapalkkiot. Voit keskittyä täysillä tärkeimpään – siis musiikkiin.

Ala kevytyrittäjäksi
muusikoille-mikrofoni2

Keikkapalkkiot suoraan tilille

UKKO.fi on Suomen suurin laskutuspalvelu, joka mahdollistaa esiintymispalkkioiden laskuttamisen ilman omaa yritystä. Luo lasku järjestelmäämme. Me lähetämme sen keikkapaikkaan ja tilitämme rahat sinulle palkkana. Helppoa ja vaivatonta!

Ukon kautta laskuttaminen tapahtuu muutamassa minuutissa. Yhä useampi laskuttaa keikkapalkkiot kevytyrittäjänä, sillä se on kaikkein helpointa. Keskity ydinosaamiseesi ja jätä byrokratia meille!

Maksat vain palvelusta

Pitkälle automatisoitu järjestelmämme varmistaa, että saat rahat mahdollisimman nopeasti. Palvelumme sisältää kaiken tarvittavan asiantuntevasta asiakaspalvelusta paperitöihin.

Pidämme huolta vakuutuksista, viranomaismaksuista, ennakonpidätyksistä, veroista, eläkkeistä, kirjapidosta, palkanlaskennasta, maksumuistutusten lähettämisestä jne. Kaikesta siitä, mistä yrittäjänä huolehtisit itse.

Bändien keikkapalkkiot helposti ja vaivattomasti

Ruskeiden kirjekuorten aika on ohi. Nykyään keikkajärjestäjät arvostavat ammattimaista toimintaa.

Luo yksi tiimilasku kutakin keikkaa kohden – me maksamme palkkion bändiläisille suoraan. Keikkapaikkaan lähetetään vain yksi lasku ja jokainen saa rahat omalle tililleen! Lue lisää laskutusosuuden jakamisesta bändin kesken.

Helppoa, yksinkertaista kaikille!

“Kaiken kaikkiaan, suosittelen kevytyrittäjyyttä ehdottomasti, nykytilanteeni on mielestäni koko työurani merkittävin saavutus, koska kaiken on rakentanut itse. Tämän on kuitenkin lopulta mahdollistanut kevytyrittäjyys.”

Aija Peltola, Rumpuopettaja

“UKKO.fi on ollut tähän mennessä paras kokemukseni tällaisista palveluista. Ei oikeastaan mitään moittimisen varaa, online-asiakaspalvelu varsinkin kehumisen arvoinen.”

Johannes Naumanen, Muusikko/tuottaja

Keikkapalkkiot helposti tilille kevytyrittäjänä

Palvelumme kautta saat keikkapalkkiot helposti tilille. Rekisteröityminen on ilmaista.

Lue myös


Yrittäjätarinat

Tapahtuma-ala nousee pandemian jälkeen ja töihin pääsee nopeasti kiinni kevytyrittäjänä

Koronapandemia hiljensi näytämöt, areenat, takahuoneet ja lavat, mutta pian koittaa aika, jolloin laskuttavia tekijöitä tarvitaan taas nopeasti koolle. Yksi tapahtuma-alan toimijoista on turkulainen muusikko Ilkka…

Lue lisää
Yrittäjätarinat

Jani tarjoaa kitaratunteja kaikenikäisille ja eritaitoisille!

Valokuvaaja: Mari Manninen Hei! Olen Jani Kilponen, 29-vuotias kitaristi ja laulaja itä-Helsingistä. Olen itseoppinut muusikko, joka on saanut oppia lukuisilta musiikkipedagogian ammattilaisilta. Minulla on useamman…

Lue lisää
Yrittäjätarinat

Kevytyrittäjyys herätti Lassin mielenkiinnon yrittäjyyteen – musiikkialan monitoimimies on nyt myös toimitusjohtaja

Olen Lassi Silventoinen ja myyn muusikoita keikoille. Olen myös laulaja, saksofonisti, pianisti ja toimitusjohtaja Lassin Palvelut Oy:ssä. Toiminta perustuu itse valitsemaani tasokkaaseen verkostoon, jossa muusikoista…

Lue lisää