Looking for courier specific details?

Auton huolto- ja korjaustyöt onnistuvat kevytyrittäjänä

Kevytyrittäjyys on huoleton vaihtoehto. Liittyminen on ilmaista, eikä sido mihinkään. Aloita laskuttaminen ilman omaa yritystä nyt!

Hei! Huomaathan, että emme jatka Internet Explorer -selaimen tukemista rekisteröitymisessä mm. tietoturvasyiden takia. Suosittelemme, että otat käyttöösi jonkun muun selaimen (esim. Microsoft Edge, Chrome, tai Firefox).

Aloita kevytyrittäjyys jo tänään! Laskuta ilman omaa yritystä

Kevytyrittäjyys on helpoin vaihtoehto ammattilaiselle

UKKO.fi sopii loistavasti huoltotöiden laskutukseen

UKKO.fi on laskutuspalvelu, jonka kautta voit laskuttaa työsi helposti kevytyrittäjänä, etkä ota turhia riskejä! Sinun myöskään tarvitse murehtia kirjanpidosta tai muista yrittäjän paperitöistä; lähetät vain laskun ja me hoidamme siihen ja palkanmaksuun liittyvät velvoitteet puolestasi.

  • Kevytyrittäjänä et tarvitse y-tunnusta
  • Päätä itse hinnoittelusi, sekä milloin ja kenelle töitä teet
  • Nosta palkkaa
  • Unohda paperityöt
  • Ei juoksevia kuluja

Simppeliä, eikö? Rekisteröityminen on ilmaista ja maksat palvelumaksumme ainoastaan silloin, kun laskutettavaa on.

Auton huolto- ja korjaustyöt. Mekaanikko auton alla

Olisiko sinulla puitteet tarjota esimerkiksi auton huolto- ja korjauspalveluja?

Tai ehkäpä kiillotus, siivous tai pesupalvelua? Oletko miettinyt oman osaamisesi tarjoamista esimerkiksi auton kiillotukseen, huoltoon, korjaukseen tai osto- ja myyntiapuun liittyen?

Miltä kuulostaisi työ, jossa saisit olla oman itsesi pomo, päättää omat työaikasi ja hinnoitella työsi haluamallasi tavalla? Kevytyrittäjänä se onnistuu – voit ottaa keikkoja vastaan ilman huolta yrityksen pyörittämiseen liittyvästä byrokratiasta!

Teitpä keikkaa kokopäiväisesti tai sivutoimisesti vaikkapa opiskeluiden ohessa, töiden määrään vaikuttaa ammattitaidon ja referenssien lisäksi laskutustapa. Verokortilla toimiminen voi heikentää työnsaantimahdollisuuksia etenkin yksityissektorilla, koska monet toivovat saavansa pelkästään laskun tehdystä työstä.

UKKO.fi:n kautta teet keikkaluonteisia töitä juuri silloin ja sen verran kuin haluat.

Aloita jo tänään!

Millaista on autonasentajan työ?

Auton huolto- ja korjaustöiden tekijää nimitetään autonasentajaksi. Hän huoltaa henkilö- ja pakettiautoja, selvittää syitä niiden toiminnassa ilmenneisiin vikoihin ja korjaa niitä. Monipuolisten selvitys- ja korjaustöiden lisäksi autonasentajan tehtäviin saattaa kuulua esimerkiksi auton siivousta, pesua ja vahausta.

Työ on nykyisin osittain myös tietokonepohjaista, sillä nykyaikaisissa autoissa on paljon sähkölaitteita ja muutakin elektroniikkaa. Tietotekninen osaaminen on siis sekin autonasentajan työssä ehdoton etu!

Autonasentajan työ vaaditaan monipuolista tekniikan hallintaa ja hyviä kädentaitoja. Teknisen osaamisen lisäksi myös hyvät asiakaspalvelutaidot ovat tärkeitä, sillä autonasentaja saa olla jatkuvasti kasvokkain tekemisissä asiakkaiden kanssa.

Työskentelyotteen on oltava ripeä, sillä töitä saattaa tulla hyvin kiireelliselläkin aikataululla. Myös kärsivällisyys ja into selvittää asioita korostuvat työssä.

Suomessa autonasentajaksi pääsee suorittamalla autoalan perustutkinnon ammattiopistossa. Opiskelua voi jatkaa insinöörin opinnoissa yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa.

Kuka ostaa autonasentajan työtä?

Autonasentajat työskentelevät vakituisesti tyypillisimmin autokorjaamoissa, autoliikkeissä kuljetusliikkeissä. Riippuu paljon työpaikasta, onko työ päivä- vai vuorotyötä; merkkikorjaamoissa työ on enimmäkseen päivätyötä, kun taas liikennöitsijöiden korjaamoissa tehdään vuorotyötäkin.

Moni autonasentaja toimii myös yksityisenä yrittäjänä. Tällöin hän voi myydä palveluaan hyvin monipuolisille asiakkaille, monesti yksityishenkilöille.

Autonasentajan palkka voi vaihdella paljonkin riippuen eri tekijöistä – kuten asentajan kokemuksesta, ammattitaidosta ja menestymisestä työtehtävissä.

Kevytyrittäjänä voit määritellä itse niin palkkasi kuin aikataulusi!

Kun teet auton korjaus- ja huoltotöitä kevytyrittäjänä, on toimintaperiaate käytännössä sama kuin yrittäjänä: päätät itse asiakkaistasi sekä työsi aikataulusta ja hinnoittelusta.

Erona kuitenkin on, että sinun ei tarvitse huolehtia yrittäjän paperitöistä ja byrokratiasta. Saat jättää tämän puolen laskutuspalvelun hoidettavaksi, jolloin voit keskittyä rauhassa asiakkaiden hankintaan sekä itse työhön!

Mietitkö työsi hinnoittelua? UKKO.fi tarjoaa tässä apua kevytyrittäjän kätevän tulolaskurin ja hinnoitteluoppaan kautta.

Auton huolto- ja korjaustyöt. Naismekaanikko huoltaa autoa

Ei juoksevia kuluja tai kuukausimaksuja

Auton huolto- ja korjautöissä keikat saattavat venyä pitkiksikin ja autonasentaja saattaa joutua kiertämään eri kohteissa päivän aikana. Onneksi UKKO.fi:n kautta onnistuu myös matkakorvausten laskutus!

Rekisteröityminen ja laskujen lähetys on UKKO.fi:llä ilmaista, ja halutessasi voit aloittaa laskuttamisen vaikka heti.

Palvelumme käytöllä ei ole juoksevia kuluja tai kuukausimaksuja, vaan palvelusta maksetaan ainoastaan palkanmaksun yhteydessä. Jos tuloja ei siis yhtenä kuukautena vaikka olekaan, ei sinun tarvitse myöskään maksaa.

Keskity siis portfoliosi täydentämiseen ja laskuta kuvauspalkkiot suoraan tilillesi – ilman omaa yritystä!

Laskuta korjaustyösi kevytyrittäjänä

“Tykkään olla oma pomoni ja tavata uusia ihmisiä, joten kevytyrittäjyys oli minulle hyvä vaihtoehto!”

Graeme Brown, Automekaanikko, katsastusinsinööri ja kevytyrittäjä

1. Tee työt2. Luo lasku3. Nosta palkka

UKKO.fi on kotimainen ja Suomen suurin kevytyrittäjyyspalvelu. Yrityksemme on kasvanut vauhdilla ja tänään jo yli 80 000 suomalaista käyttää palveluamme. Mikset liittyisi mukaan? Se tekee työn aloittamisesta helppoa, eikä velvoita sinua mihinkään.

Tee sitä mitä rakastat ja jätä byrokratia UKKO.fi:n huoleksi!
Rekisteröidy jo tänään