Looking for courier specific details?

UKKO Kevytyrittäjyys: Kokemuksia

Mitä asiakkaat kertovat UKKO.fi Kevytyrittäjyyspalvelusta?

Alla näet kevytyrittäjien kokemuksia UKKO Kevytyrittäjyys- palvelusta!

Kevytyrittäjyys tuli henkilöbrändäyskouluttaja Matti Perkkiölle ajankohtaiseksi, kun hän alkoi saada valmennuspyyntöjä useammalta taholta. Hän oli edelleen päivätyössä ja tahtoi tehdä valmennuksia vain sivutoimisesti, ja kevytyrittäjyys tuntui tähän sopivimmalta keinolta. Matti on ollut kaiken kaikkiaan hyvin tyytyväinen palvelun käyttöön.

Katso juhlasuunnittelija Mia Anttilan kokemuksia kevytyrittäjyydestä!

“Toteutan ja kehitän ammattitaitoisia ja nykypäivän tekniikan mukaisesti tehtyjä kotisivuja WordPressin avulla. Olin ollut yrittäjänä vuoteen 2008 asti, jonka jälkeen ryhdyin kevytyrittäjäksi 2016, kun oma toimintani muuttui pienemmäksi. Kevytyrittäjyyttä voisin kuvailla näillä kolmella termillä: joustavuus, rohkeus, riskivapaa malli.”

Adil, web- ja brändisuunnittelun freelancer

“Kaiken kaikkiaan, suosittelen kevytyrittäjyyttä ehdottomasti, nykytilanteeni on mielestäni koko työurani merkittävin saavutus, koska kaiken on rakentanut itse. Tämän on kuitenkin lopulta mahdollistanut kevytyrittäjyys.”

Aija Peltola, Rumpuopettaja

“Päätin jäädä eläkkeelle 58-vuotiaana vuonna 2016, mutta koska Suomessa on pulaa projektipäälliköistä IT-alalla, niin pyynnöstä aloitin osa-aikatyöt kevytyrittäjänä.”

Aila Aaltonen, ICT-konsultti

“Olen toiminut kahden osuuskunnan kautta. Ovat olleet tasavertaisia asioiden sujuvuuden suhteen, mutta UKKO.fi:llä on edullisempi palvelumaksu, jolloin jää muutama kymppi enemmän itselle rahaa.”

Anni Mielonen, Web designer

“UKKO.fi mahdollisti sen, että pääsi helposti tutustumaan siihen, millainen yrittäjyyden maailma on.”

Anssi Lepikko, Valokuvaaja

“Onnistuin nappaamaan opiskelupaikan. Jo samana päivänä sain ensimmäisen työtarjouksen islanninhevosvaelluksia järjestävältä tallilta, jossa olin jonkin aikaa käynyt asiakkaana. He etsivät uutta vaellusohjaajaa, ja pitkä hevos- ja luontotaustani yhdistettynä alkaviin opiskeluihin vastasi heidän tarpeisiinsa täydellisesti. Talliyrittäjä kertoi käyttäneensä muiden ohjaajien kanssa UKKO.fi-laskutuspalvelua, joten päätin tutustua siihen. ”

Elina Lilja, Luontomentori

“Täytyy sanoa että palvelu on toiminut moitteettomasti ja asiakaspalvelijakin soittaa takaisin ja tietää valmiiksi vastaukset koska on perehtynyt asiaansa. Kiitoksia oikein paljon!”

Elmeri Kinnunen, Musiikkiteknologi

“Päädyin kevytyrittäjäksi kun halusin kokeilla siipiäni ennen varsinaisen oman yrityksen perustamista. Halusin myös tutkia hieman alan työllistävyyttä. Yrittäjyyskurssin sekä yrittäjän ammattitutkinnon suoritettuani kevytyrittäjyys kuulosti riskittömältä vaihtoehdolta.”

Emma, Hevosalan ammattilainen

“Tykkään olla oma oma pomoni ja tavata ihmisiä, joten haluan työllistää itse itseni. Kumppanini ehdotti laskutusta UKKO.fi-palvelun kautta koska hän ei ollut valmis tekemään kirjanpitoa ja minulla ei ole taitoa. Rakkauden perässä Suomeen muuttanut Graeme tekee kevytyrittäjänä pieniä korjaus- ja huoltotöitä autoille ja moottoripyörille sekä kodin kunnostus- ja pihatöitä.”

Graeme, Autonhuoltaja

“Kevytyrittäjyys sopi tähän kokeiluun erinomaisesti, sillä vielä tässä vaiheessa minun ei tarvitse miettiä kirjanpitoa tai muita yrittäjyyteen kuuluvia toimenpiteitä – saan vaan keskittyä siihen olennaiseen.”

Heidi Hentula, digimarkkinoinnin ammattilainen

“Sain kevytyrittäjänä myös asiakkuuksissa hyvän pohjan toiminimeä ajatellen; suurin osa nykyisistäkin asiakkuuksistani sai alkunsa tuolloin, ja monen kanssa on toteutunut hyvinkin pitkäaikainen yhteistyö.”

Janina, Bloggaaja

“Palvelu UKKO Toiminimessä on nopeaa ja ystävällistä sekä ammattitaitoista. Sivujen käyttäminen on helppoa. 😊 ”

Keijo

Älä jätä työtilaisuutta käyttämättä – luo lasku jo tänään!

“Olen tyytyväinen UKKO.fi:n palveluun. Laskutus ja oman palkan laskeminen oli helppoa. Kevytyrittäjänä näkee myös konkreettisesti liiketoimintaan liittyvien henkilöstökulujen muodostumisen, kun laskutettavasta summasta tehdyt vähennykset eritellään. Palvelumaksu on mielestäni hyvällä tasolla.”

Heikki Räisänen, Valokuvaaja & videotuottaja

“Suunnittelen muun muassa logoja, informaatiografiikkaa, levynkansia ja piirrän muotokuvia, pääsääntöisesti digitaalisesti. Olen aiemmalta koulutukseltani tradenomi, joten yrittäjäasiat ovat minulle sieltä jonkin verran tuttuja, mutta koen, että kevytyrittäjänä minulla jää riittävästi aikaa itse tekemiseen, eikä aika kulu niinkään asiakirjojen pyörittämiseen. ”

Heta-Linnea Kovanen, Graafinen suunnittelija ja kuvittaja

“Sain ensimmäisen yhteistyötarjouksen You Tuben kautta. En alkuun oikein tiennyt mitä tehdä. Otin yhteyttä UKKO.fi:hin ja siitä se sitten lähti. Sain apuja ja laskutus yhteistyökumppanin kanssa oli vaivatonta. Teen siis videoita pääelinkeinoni rinnalla.”

Ihmemutsi Krista, Vloggaaja

“Yhteinen aika UKKO.fi-palvelun kanssa oli todella helppoa. Laskuttaminen on vaivatonta ja laskutuksen seuraaminen oli kaikkiaan vaivatonta. Kirjautumalla hallintapaneeliin pystyin seuraamaan maksettujen ja maksamattomien laskujen tilaa ja näin selkeästi jokaisen lähtevän laskun osalta, että paljonko siitä jää käteen verojen jälkeen.”

Janne Gylling, Konseptisuunnittelija

“Pyöritin aiemmin omaa yritystä, mutta siirryin laskutuspalveluun, koska sen kautta toimiessa ei tarvitse huolehtia esimerkiksi yrityksen veroilmoituksista ja muista paperitöistä.”

Jarmo Mäkinen, näyttelijä

“Mainio ja sukkela palvelu. Selkeät ja helppokäyttöiset sivut. Pelkästään positiivisia kokemuksia joten kiitos siitä.”

Jatta Salmi, Rakentaja

“Kilpailen painonnostossa Suomen maajoukkueessa ja opiskelen tradenomiksi Lahdessa. Opiskeluiden ja urheilu-urani ohella teen yksilövalmennuksia ja järjestän painonnostokursseja asiakkailleni. Ystäväni vinkkasi UKKO.fi-palvelusta, jonka jälkeen tein profiilin ja olen innostunut yrittämisessäni oikein kunnolla! Huolettomuus ja helppous raha- ja maksuliikenteen osalta antaa minulle enemmän aikaa suunnitella hyviä ja laadukkaita harjoituksia asiakkaille, sekä suunnitella markkinointia. ”

Jesse Nykänen, Urheilija

“UKKO.se:n avulla saan nopeasti maksun musiikkiworkshopeista ja muista projekteista. Minun ei tarvitse huolehtia lainkaan paperitöistä ja byrokratiasta. Olen tyytyväinen palveluun ja voin vihdoin keskittyä musiikkiin ja omiin projekteihini.”

Jesse P, Rap-artisti

“Helppo ja nopea aloitus ilman varsinaisen yrittäjyyden byrokratiaa kuulosti hyvältä, joten kevytyrittäjyys oli paras vaihtoehto toiminimen perustamiselle.”

Joona Rontu, Lyhytterapeutti

“Olen aktiivisesti käyttänyt useita eri laskutuspalveluja parin vuoden aikana. Nyt muut ovat tipahtaneet pois ja hoidan kaiken laskutuksen Ukon kautta. Homma toimii niin hyvin, että olen siirtänyt mahdollisen yrityksen perustamisen tulevaisuuteen.”

Juha Kauppinen, Freelancer-valokuvaaja

Katso videolta Mian kokemuksia kevytyrittäjyydestä!