Kurssit ja oppaat kevytyrittäjille

Kaikki UKKO.fi:n kurssit ja oppaat yhdestä paikasta

Oletko sinäkin jo osa UKKO.fi-kevytyrittäjien jengiä? Hienoa! Käyttäjiemme menestys on avainasemassa toiminnassamme ja siksi tahdomme auttaa sinua. UKKO.fi:n liiketoiminta perustuu ainoastaan käyttäjiemme  laskutukseen. Mitä paremmin käyttäjämme menestyvät, sitä paremmin me menestymme. Tämän vuoksi olemme luoneet lukuisia erilaisia kursseja ja oppaita käyttäjiemme avuksi. Niistä saat napakkaa oppia, jota hyödyntää omassa toiminnassasi ja liiketoimintasi kehittämisessä.

Alla näet listauksen tämän hetkisistä kursseistamme. Kaikki kurssit ja oppaat ovat käyttäjillemme täysin ilmaisia – voit aloittaa oppimisen vaikka heti!

Kurkista myös blogiimme, mikäli haluat pysyä kartalla työelämän muutoksista, itsensä ja liiketoiminnan kehittämisestä, sekä muista mielenkiintoisista aiheista. Mikäli olet Facebookissa, klikkaa itsesi mukaan Kevytyrittäjyys-ryhmään!

Kurssit ja oppaat

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kevytyrittäjyyskurssi

Kevytyrittäjyyskurssilla käydään läpi kaikki kevytyrittäjyyteen liittyvät asiat. Esittelemme erilaisia hinnoittelumalleja, neuvomme oman työn markkinoinnissa ja myynnissä sekä näytämme mitä kaikkia maksuja laskutussummasta menee.

Kevytyrittäjyyskurssi on oivallinen tapa tutustua kaikkeen, mikä liittyy itsenäiseen työn tekemiseen. Erityistä hyötyä kurssista on palveluamme jo käyttäville tai sitä suunnitteleville kevytyrittäjille. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan verkkokurssille!

LUE LISÄÄ KURSSISTA

Kurssit ja oppaat

Kokemuksia

Kevytyrittäjyyskoulutus, 2018

"Rima tehdä, suunnitella ja mahdollisesti toteuttaa uusia työprojekteja laski koulutuksen myötä"
Lue lisää koulutuksesta

Kevytyrittäjyysopas, 2017

"Asiat on esitetty lyhyesti ja tosi selkeästi. Esimerkkilaskelmat ovat erityisen hyviä!"
Lue lisää oppaasta

Kevytyrittäjyyspodcast – parasta kevytyrittäjän korville!

Kevytyrittäjyys podcast on UKKO.fi:n podcast-sarja, jossa käsitellään kevytyrittäjille tärkeitä asioita, kuten markkinointia, myyntiä, hinnoittelua ja paljon muuta! Podcastissa vierailee mielenkiintoisia asiantuntijoita eri aloilta. Haluaisitko vieraaksi? Ota yhteyttä! 

Verkkomarkkinointikurssi

Verkkomarkkinointikurssi on syväluotaavampi otos verkkomarkkinoinnin salaisuuksiin. Kurssi on toteutettu videokurssina. Kurssin jälkeen osaat perustaidot, joiden avulla rakentaa oma nettimyyntikone. Osaat myös suunnitella toimivat verkkosivustot ja tiedät miten saat maksavia asiakkaita. Mikä tärkeintä, opit myös mittamaan verkkomarkkinoinnin tehoa.

Katso video!