Yrittäjyyskoulun kurssit ja oppaat – ilmaiseksi!

UKKO.fi on luonut erilaisia kursseja ja oppaita avuksesi. Niistä saat napakkaa oppia liiketoimintasi kehittämiseen!

Rekisteröityneenä saat enemmän

Tältä sivulta löydät UKKO.fi:n kaikille avoimet ilmaiset oppaat ja kurssit. Rekisteröidyttyäsi kevytyrittäjäksi saat käyttöösi lisää hyödyllistä sisältöä.
Oppaat

Itsenäisen yrittäjän markkinointiopas

markkinointiopas 2022 Tästä napakka opas markkinointiin! Saat konkreettisia vinkkejä, joiden avulla aloittaa tehokas asiakashankinta jo tänään.

Lue lisää

Itsenäisen yrittäjän hinnoitteluopas

 

hinnoiteluopas

Jäikö keikasta liian vähän käteen? Itsenäisen yrittäjän hinnoitteluopas käsittelee työn hinnoittelun haasteita oikeiden esimerkkien kautta.

Lue lisää

Kevytyrittäjyysopas 2022

Tuorein opas kevytyrittäjyydestä on nyt ulkona! Mitä kevytyrittäjyys on & kenelle se sopii? Entä miten pääsee alkuun?

Lue lisää

Kevytyrittäjän sosiaaliturva 2022

sosiaaliturvaopas 2022

Kevytyrittäjän sosiaaliturva koottuna yksiin kansiin!

Opas johdattaa sinut keskeisiin käsitteisiin ja auttaa ymmärtämään kunkin viranomaisen suhtautumista kevytyrittämiseen. Käymme läpi eri tahojen tämän hetkisiä tulkintoja kevytyrittäjien statukseen liittyen sekä mahdollisuuksia etuuksiin eri tilanteissa. Avaamme myös kevytyrittäjien YEL-maksuvelvollisuutta sosiaaliturvan näkökulmasta.

Opas ei ole tarkoitettu auktoriteetiksi, mutta toimii apuvälineenä, silloin kun oma sosiaaliturva kevytyrittäjänä askarruttaa.

Lue lisää

Toiminimiyrittäjän opas 2022

Mitä aloittavan toiminimiyrittäjän tulee tietää? Opas käsittelee yrittäjyyttä ja taloushallintoa kielellä, jonka jokainen ymmärtää.

Lue lisää

Guide for Self-Employment in Finland

This guide aims to walk you through the basics of what you need to know in order to start working in Finland!

Lue lisää
Kurssit

Kevytyrittäjyyskurssi

kevytyrittäjyyskurssin opiskelija koneella

Kevytyrittäjyyskurssilla käydään läpi kaikki kevytyrittäjyyteen liittyvät asiat. Tutustut erilaisiin hinnoittelumalleihin, saat neuvoja työn markkinointiin ja myyntiin sekä opit mitä kaikkia maksuja laskutussummasta menee.

Kevytyrittäjyyskurssi on oivallinen tapa tutustua kaikkeen, mikä liittyy itsenäiseen työn tekemiseen. Kurssi soveltuu niin palveluamme jo käyttäville kuin myös kevytyrittäjyyttä suunnitteleville.

Lue lisää ja ilmoittaudu verkkokurssille!

Ilmoittaudu kurssille

Somemarkkinoinnin perusteet kevytyrittäjille

somekoulutus-mainoskuva

UKKO.fi:n Instagram-tilillä järjestettiin Somemarkkinoinnin perusteet kevytyrittäjille -kurssi.

Kurssi on tarkoitettu aloitteleville kevytyrittäjille sekä yrittäjyyden aloittamista harkitseville. Sekä tietysti kaikille, joita aihe kiinnostaa, mutta somemarkkinointi ei ole järin tuttua.

UKKO.fi:n Instagramin stooreissa julkaistun kurssin parhaat palat on katsottavissa Instagram-profiilin kohokohdissa. Kouluttajana kurssilla on palkittu bloggaaja, sosiaalisen median ammattilainen, kouluttaja ja yrittäjä Leena-Mari Laukkanen.

Katso kurssin parhaat vinkit Yrittäjyyskoulustamme!

Verkkomarkkinointikurssi

Mies hakemassa kevytyrittäjä kurssille.

Verkkomarkkinointikurssi on syväluotaavampi otos verkkomarkkinoinnin salaisuuksiin. Kurssi on toteutettu videokurssina. Kurssin jälkeen osaat perustaidot, joiden avulla rakentaa oma nettimyyntikone. Osaat myös suunnitella toimivat verkkosivustot ja tiedät, miten saat maksavia asiakkaita.

Liity kurssille

Suosittelun voima

Haluaisitko sinäkin ilmaisia asiakkaita? Suosittelun voima -kurssilla paljastamme, miten se on mahdollista. Mikset aloittaisit kurssia vaikka heti?

Liity kurssille

Yrittäjän helppo erottuvuuskoulutus

Yrittäjän helppo erottuvuuskoulutus on vuoden tärkein koulutus. Erottuminen on yrittäjän ja yrittäjyydestä haaveilevan oikotie helpompaan myyntiin ja parempiin katteisiin!

Kokonaisuuden tarjoaa UKKO.fi yhdessä Osumon kanssa, ja sen vetää liiketoiminnan kehittäjä ja kasvujohtaja Marko Ikonen.

Liity kurssille

Jethron Myyntikoulu

Myyminen on yrittäjän tärkein taito; vaikka hänen tuotteensa tai palvelunsa olisi timanttinen, ilman myyntiä asiakkaat eivät löydä sen luokse.

Joillekin ihmisille myynti on luonnostaan ominaisempaa kuin toisille. Taito on kuitenkin täysin opeteltavissa, ja oikeilla opeilla kuka tahansa voi kehittyä loistavaksi myyjäksi!

UKKO.fi haluaa näinä vaikeina aikoina pelastaa Suomen, ja sen voivat tehdä vain yrittäjät. Teimmekin yhdessä Jethro Rostedtin kanssa maksuttoman myyntikurssin, jolla jokainen yrittäjä oppii myymään paremmin! Itsekin yrittäjänä toimiva Jethro on vetänyt suosittuja myyntikoulutuksia yrityksille ja yksityishenkilöille.

Liity kurssille

UKKO-Yrittäjyyskurssi

Kuulutko niihin ihmisiin, jotka opiskelevat uutta mieluusti vähän rennommin katselemalla ja kuuntelemalla lukemiseen ja aikaan sidottujen opintojen sijaan? Siinä tapauksessa tämä videoista tehty tietoiskujen sarja sopii juuri sinulle.

UKKO.fin markkinointitiimi on apunasi läpi videosarjan. Lopussa voit onnitella itseäsi ja todeta, että olet vihdoin valmis perustamaan yrityksen, koska yksinkertaisesti tiedät, mitä sinun tulee tehdä.

Liity kurssille

Johda yrittäjyyttäsi motivaatiolla

Motivaatio on yhtä kuin tulos. Jokainen yrittäjä tarvitsee tulosta ja motivaatiolla on tässä keskeinen rooli. Opi yrittäjänä tunnistamaan, mistä yksilölliset motivaatiotekijät muodostuvat ja miten niitä voi hyödyntää yrittäjyyden voimavarana. Motivaatiotekijät tunnistamalla opit johtamaan itseäsi ja omaa työtäsi kohti haluttuja tuloksia ja aikaansaamisen taitoa.

Lataa opas
Palautetta yrittäjyyskoulun materiaaleista

“Rima tehdä, suunnitella ja mahdollisesti toteuttaa uusia työprojekteja laski koulutuksen myötä”

Kevytyrittäjyyskoulutus, 2018

“"Asiat on esitetty lyhyesti ja tosi selkeästi. Esimerkkilaskelmat ovat erityisen hyviä!"”

Kevytyrittäjyysopas, 2019
Muuta mukavaa

Omat duunit podcast — parasta kevytyrittäjän korville!

Omat duunit (aiemmin Kevytyrittäjyyspodcast) on UKKO.fi:n podcast-sarja, jossa käsitellään itsenäiselle yrittäjälle tärkeitä asioita, kuten markkinointia, myyntiä, hinnoittelua ja paljon muuta! Podcastissa Millan vieraana on mielenkiintoisia asiantuntijoita eri aloilta!

Kausi 2 nyt SoundCloudissa!

  1. Olli Kopakkala: Mitä podcastin pitämisessä on huomioitava?
  2. Kouluttaja Jenni Janakka – Röyhkeämpää elämää!
  3. Yrittäjä Roosa Hirvonen – Eroon suorituspaineista
  4. Valmentaja Pia Koponen – Improvisointi arjessa
  5. Asiantuntija Satu Irisvik – Vuorovaikutus, kohtaamiset ja tiimiäly työelämätaitoina
  6. Futuristi Perttu Pölönen – Miltä näyttää tulevaisuuden työelämä?
  7. Filosofi Lauri Järvilehto – Sisäinen motivaatio ja sen vaikutukset valintoihimme
  8. Kevytyrittäjä Eliisa Tuisku – Asiaa tubettamisesta

 

Kurkista myös artikkeleihin, mikäli haluat pysyä kartalla työelämän muutoksista, itsensä ja liiketoiminnan kehittämisestä sekä muista mielenkiintoisista aiheista.

Ajankohtaista Palkka nopeammin tilille – UKKO.fi kumppanoitui MobilePayn kanssa

UKKO.fi tarjoaa Suomen ainoana laskutuspalveluna mahdollisuuden laskujen vaivattomaan maksamiseen MobilePaylla. Ominaisuuden ansioista kevytyrittäjiemme kuluttaja-asiakkaat säästävät…

Lue lisää

Kevytyrittäjyys Rakennusala ja UKKO-turva – vakuutus 2 miljoonan korvauksiin asti

UKKO-turvalla sinut on vakuutettu kahteen miljoonaan euroon saakka mahdollisten vahinkojen varalta. Laaja vakuutusturvamme palvelee myös…

Lue lisää

Ajankohtaista UKKO.fi on vastuullinen toimija – näitä eettisiä periaatteita noudatamme

Laskutusalan pioneeri ja markkinajohtaja UKKO.fi on luotettava toimija ja edelläkävijä myös itsenäiseen yrittäjyyteen liittyvissä vastuullisuus-…

Lue lisää

Taloushallinto Yhdenkertainen kirjanpito – vai kahdenkertainen kirjanpito?

Varsinkin tuoreelle yrittäjälle kirjanpito ja sen järjestäminen voi tuntua vaikealta ja tuskaiselta taipaleelta. Yrittäjä ei…

Lue lisää