UKKO Osakeyhtiö on täällä! Helpoin tapa pyörittää osakeyhtiötä.

Toiminimen kirjanpito edullisesti

Laskutuksesta veroilmoituksiin – kaikki kuuluu kuukausihintaan.
Ei kappalekohtaisia rajoituksia tai kuluja. Alkaen 20 €/kk!

Toiminimen kirjanpito

Helppoa taloushallintoa

Kaikki tarvittavat työkalut samassa paikassa laskutuksesta kirjanpitoon.

Tiedät mistä maksat

Kiinteällä kuukausihinnalla saat kaiken mitä tarvitset. Ei lisämaksuja tai piilokuluja!

Asiakaspalvelu tukenasi

Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa asioissa, niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin.

Toiminimen taloushallinto yhdessä paketissa

Toiminimen kirjanpidon ei tarvitse olla monimutkaista ja hankalaa. Eikä se olekaan, kun käyttää oikeita työkaluja. UKKO Toiminimi on ainut työkalu, minkä tarvitset toiminimen kirjanpidon hoitoon. Haluamme tehdä toiminimiyrittäjien taloudenpidosta helppoa, vaivatonta ja järkevän hintaista. Haluamme auttaa suomalaisia yrityksiä kasvamaan, eivätkä paperityöt saa olla tässä esteenä.

UKKO Toiminimi -palvelu yksinkertaistaa taloushallinnon:

Kokeile palveluamme 30 päivää maksutta. Totea itse kuinka helposti asioita voidaan tehdä kun pienyrittäjä on ollut palvelun suunnittelun keskiössä.

luotettava-suomalainen-toimija

Design from Finland

UKKO.fi-palvelut kantavat ylpeästi Design from Finland -merkkiä, joka kertoo että palvelut ovat muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti.

Lue lisää Design from Finland -merkistä

 

Tiedä mistä maksat – selkeä kuukausihinnoittelu

Edullinen kuukausihinta sisältää toiminimen kirjanpidon, laskutuksen, viranomaisilmoitukset ja muita näppäriä ominaisuuksia, jotka helpottavat laskutusta, tositteiden lisäystä ja taloutesi seurantaa.

Toiminimen hinnasto UKKO Toiminimen hinnasto

*Tarkistamme hintojamme 1.3.2023 alkaen, katso päivitetty hinnasto täältä.

Aloittava yrittäjä: maksat palvelusta vasta kun saat ensimmäisen maksun asiakkaaltasi

Haluamme hinnoittelumme tukevan aloittavia pienyrittäjiä. Uutena yrittäjänä maksat palvelusta vasta kun saat ensimmäisen maksun asiakkaaltasi, tapahtui se sitten kahden tai neljän kuukauden päästä. Me haluamme kannustaa yrittäjiä ja olemme siksi tehneet alkutaipaleen mahdollisimman helpoksi yrittäjille.

Paljon laskuttaville edullinen määräaikainen sopimus – säästä 132 euroa

Hinnoittelumme perustuu kertyneeseen eli kumulatiiviseen liikevaihtoon. Kun yrityksen koko elinkaaren liikevaihto saavuttaa 50 000 euron rajan, säästät 132 euroa ottamalla käyttöösi 12 kk määräaikaisen sopimuksen, jolloin maksat palvelun käytöstä vain 69 € + alv/kk. Määräaikaisen sopimuksen voit ottaa käyttöösi helposti palvelun asetukset osiosta.

Jätä yhteydenottopyyntö

  Ota yhteyttä

  Jimi Forsman

  Jimi Forsman

  Myyntiedustaja +358 50 434 7273 jimi.forsman@ukko.fi Miro Tiala

  Miro Tiala

  Myyntiedustaja +358 50 460 2442 miro.tiala@ukko.fi

  Y-tunnus heti

  Yhdenkertainen kirjanpito

  ALV- ja veroilmoitukset puolestasi

  Rajaton laskutus – sähköpostitse, postitse tai verkkolaskuina

  Kuittien sähköinen talletus ja säilytys

  Toiminimen tuloslaskelma

  Zettle myyntiraportit suoraan palveluun

  ALV-alarajahuojennuksen haku

  Reaaliaikainen analytiikka yrityksesi tilanteesta

  Ilmainen asiakaspalvelu

  Asiakas- ja tuoterekisteri

  Ajopäiväkirja

  “Hei, olen kalastusopas Janne Parviainen Kalamaniasta. Suosittelen UKKO Pro-palvelua, joka on säästänyt minulta paljon aikaa. Erityisesti laskujen luonti kännykällä toimii hienosti ja on tärkeää liikkuvassa työssäni.”

  Kalamania, Kalastusopas

  “UKKO Toiminimiyrittäjyys on minulle tärkeä väline paitsi laskutuksen ja kirjanpidon hoitamiseen, myös töiden suunnitteluun ja asiakashallintaan. Seuraan sivuston kautta myyntiä eri asiakkaille ja tilastojen pohjalta saatan vaikka ideoida uusia juttuaiheita asiakkaille, joille en ole vähään…”

  Anna Gustafsson, Toimittaja

  Toiminimen laskutus, kuitit, kirjanpito ja ALV-ilmoitukset

  Säilytä yrityksesi taloudenpitoon liittyviä laskuja, tositteita ja muita dokumentteja UKKO Toiminimi -palvelussa. Kun vastaanotat tai lähetät laskuja palvelussamme, siirtyvät tiedot automaattisesti kirjanpitoon. Tositteet säilyvät myös meillä tallessa.

  Laiteriippumaton

  Tee kirjanpito silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kotisohvalla tai reissussa, sinä päätät missä ja miten. UKKO Toiminimi -palvelua voi käyttää millä laitteella tahansa. Läppärit, tabletit ja puhelimet. Ei asennettavia ohjelmia!

  Ei avausmaksua!

  UKKO Toiminimi -palvelun saat käyttöön ilman kallista avausmaksua. Maksat palvelustamme vain kertyneen liikevaihdon mukaisesti. Palvelun käyttö ei myöskään sido sinua pitkiin sopimuksiin ja irtisanomisaikoihin. Luotamme siihen, että olet tyytyväinen palveluumme!

  Viranomaisilmoitukset

  UKKO Toiminimi -palvelu luo sinulle alv-laskelmat, jotka toimitamme myös verottajalle. Verovuoden lopuksi lähetämme sinulle lyhyen kyselyn, jonka perusteella saamme laadittua myös veroilmoituksesi. Haemme puolestasi myös ALV-alarajahuojennuksen.

  Tuloslaskelma

  Palveluun sisältyy reaaliaikainen toiminimen tuloslaskelma.

  Kirjanpito

  Kirjanpito hoidetaan yhdenkertaisena sekä maksuperusteisena.

  Tuoterekisteri

  Tallenna helposti myymäsi tuotteet hintoineen ja nopeuta laskutustasi. Tee automaattitiliöinnit tuotteille. Ei rajoituksia, luo niin iso rekisteri, kuin tarvitset!

  Asiakasrekisteri

  Tallenna rajattomasti asiakkaita järjestelmään helposti ja nopeasti. Naputtelet asiakkaan tiedot vain kerran paikalleen ja jatkossa laskutus sujuu parilla klikkauksella.

  Ajopäiväkirja

  Kirjaa ajosi helppokäyttöiseen ajopäiväkirjaan. Ajopäiväkirja käytössäsi kun yritysajosi ylittää 50 % kaikista ajoistasi.

  Postitse, sähköpostitse ja verkkolaskuna

  Yhdenkertaiseen kirjanpitoon kuuluu sekä myyntilaskutus että ostolaskutus. Voit vastaanottaa laskuja suoraan järjestelmään ja lähettää laskut palvelusta verkkolaskuina, postitse tai sähköpostitse.

  Ostolaskupalvelu

  • Ei laskujen, asiakkaiden tai tuotteiden kpl-rajoitusta
  • Paperilaskujen vastaanotto
  • Verkkolaskujen vastaanotto
  • Kaikki kulutositteet sähköisessä varastossa
  • Standardien mukainen lasku

  Mitä sinun tehtäväksesi jää?

  Lähinnä yritystoimintasi pyörittäminen! Lähetä asiakkaillesi laskut, lisää kuitit ja kuittaa kuukausittain, kun olet saanut kuukauden tositteet lisättyä palveluun, ja me hoidamme homman siitä eteenpäin.

  Varaa aika palvelun esittelyyn!

  Käydään yhdessä läpi, miten palvelumme helpottaa yrityksesi arjen pyörittämistä. Esittely ei sido sinua mihinkään.

  Toiminimen verot: ALV, ALV-alarajahuojennus, ennakkoverot, veroilmoitus…

  Tuottavatko toiminimen verokysymykset päänvaivaa? Ei hätää, tämänkin osalta UKKO Toiminimi huolehtii toiminimen kaikista tarvittavista paperitöistä. Saat selkeät raportit maksettavista arvonlisäveroista ja ilmoitamme sinulle aina ALV-kauden päätteksi saitko palautuksia vai joudutko maksamaan veroja verottajalle. Huolehdimme myös ALV-alarajahuojennuksen hakemisesta puolestasi ja teemme yrityksesi veroilmoituksen.

  Ennakkoverot haet itse OmaVerossa, mutta me autamme siinäkin tarvittaessa. Helppoa, eikö? Tarjoamme myös kattavat tukipalvelut, puhelimitse, sähköpostitse sekä Yrittäjyyskoulumme kattavassa tietopankissa. Voit lukea esimerkiksi artikkelimme toiminimen arvonlisäverotuksesta, ennakkoveroista, tai tarkastella Usein kysyttyjä kysymyksiä.

  Jätä toiminimen kirjanpito meidän huoleksemme. Hoidamme paperityöt puolestasi ja voit keskittyä omaan osaamiseesi. Jos sinulla ei vielä ole omaa toiminimeä, niin me autamme myös siinä: Kauttamme toiminimen perustaminen on ilmaista! Alkavana yrittäjänä sinulla on mahdollisuus hakea myös valtion myöntämää starttirahaa.

  Toiminimen kirjanpito – Mitä kaikkea se pitää sisällään?

  Kirjanpitolain mukaan jokainen yritys on velvollinen tekemään kirjanpitoa harjoittamastaan liike- tai ammattitoiminnasta. Lähtökohtaisesti kaikkien kirjanpitovelvollisten tulee tehdä kahdenkertaista kirjanpitoa, mutta toiminimiyrittäjän on kuitenkin mahdollista tehdä tietyin ehdoin yhdenkertaista toiminimen kirjanpitoa. Kirjanpidosta on myös hyötyä, sillä sen avulla yrittäjä pysyy paremmin kartalla oman liiketoimintansa kannattavuudesta.

  Toiminimen kirjanpito itse vai ulkoistettuna?

  On olemassa lukuisia vaihtoehtoja hoitaa toiminimen kirjanpito. Mikäli liiketoiminta on pienimuotoista tai sivutoimista, voi yrittäjä selvitä siitä myös itse, jolloin ei ole pakko hankkia kirjanpitäjää.

  Vaihtoehtoisesti toiminimen kirjanpidon voi hyvin myös ulkoistaa ammattilaisille, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia kirjanpidosta – moni sivutoiminenkin yrittäjä päätyy tähän ratkaisuun, sillä kirjanpidon hoitaminen itse voi tuottaa paljon päänvaivaa, kun sitä ryhtyy ensimmäistä kertaa tekemään. Ulkoistaminen voi olla hyvä ratkaisu: voit keskittyä pelkkään ydinosaamiseesi eli siihen, mitä oikeasti haluat tehdä.

  Kirjanpitoyrityksestä riippumatta, yrittäjä itse on aina vastuussa kirjanpidosta, vaikka sen laatiminen olisikin annettu ulkopuolisen tehtäväksi.

  Helpoin vaihtoehto toiminimen kirjanpitoon?

  UKKO Toiminimi -palvelun käyttäjänä kirjanpitosi hoidetaan automaattisesti ja maksat palvelusta vain liikevaihtosi perusteella. Rekisteröidyttyäsi palveluun voit heti lähettää ensimmäiset laskut verkossa.

  Palvelumme käyttäjinä toimii monen eri toimialan ammattilaisia, kuten valokuvaajia, konsultteja, somevaikuttajia, rakennusmiehiä, siivoojia ja kosmetologeja, jotka ovat halunneet keventää työtaakkaansa ulkoistamalla taloushallinnon asiat meille.

  UKKO Toiminimiyrittäjyys -palvelun kuva

  Usein kysytyt kysymykset

  yrittäjä miettii kysymyksiä

  Kuinka aloitan UKKO Toiminimi -palvelun käytön?

  Voit ryhtyä UKKO Toiminimiyrittäjäksi rekisteröinti sivumme kautta, joko jo olemassa olevalla Y-tunnuksella, tai voit perustaa Y-tunnuksen kauttamme. Lisätietoa löydät Toiminimen perustaminen -sivulta.

  Huomaathan, että yhdellä ihmisellä voi olla vain yksi Y-tunnus. Jos sinulla on jo esimerkiksi useita vuosia sitten perustettu, ja sen jälkeen lakkautettu Y-tunnus, tulee sinun aktivoida tämä kyseinen Y-tunnus. Voit tehdä sen muutosilmoituksella YTJ:n sivuilta.

  Kenelle UKKO Toiminimi -palvelu sopii?

  Palvelu on suunniteltu yksityisille elinkeinoharjoittajille (tmi), jotka voivat tehdä yhdenkertaista kirjanpitoa. Voit olla joko päätoiminen tai sivutoiminen yrittäjä.

  Palvelumme ei puolestaan sovi sinulle, mikäli:

  • Toimintasi on maa- ja metsätaloutta tai sijoitustoimintaa.
  • Liiketoimintasi vaatii kahdenkertaista kirjanpitoa.
  • Tarvitset säännöllistä palkanlaskentaa, etkä voi käyttää kolmannen osapuolen tarjoamia palkanlaskentapalveluja palkan laskemiseen ja maksamiseen.
  • Yrityksesi myymiin tuotteisiin sovelletaan marginaaliverotusta. (esim. käytettyjen autojen kauppa tai kirpputorit.)
  • Tilikautesi on jokin muu kuin kalenterivuosi.
  • Varaston ylläpito on merkittävä osa liiketoimintaasi, etkä pidä itsenäisesti säännöllistä inventaariota ja varaston arvon sivukirjanpitoa.
  • Sinulla on säännöllistä tavaran maahantuontia EU:n ulkopuolelta (huomaathan, että Iso-Britannia ei enää kuulu EU:hun).
  • Liiketoimintaasi kuuluu eläimiä ja niihin liittyviä hankintoja (esim. kasvatus), kuitenkin koulutus, trimmaus, ulkoilutus ja muut vastaavat palvelut ovat sallittuja.
  • Olet alle 18-vuotias.

  Ajantasaisen listan löydät Usein Kysytyistä Kysymyksistä.

  Miten vaihdan tilitoimistoni UKKO Toiminimi -palveluun?

  Mikäli haluat vaihtaa nykyisen tilitoimistosi UKKO-palveluun, onnistuu se helposti. Rekisteröitymislomakkeella valitset vain vaihtavasi tilitoimistoa.

  Kuukausihinta määräytyy tilitoimistoa vaihtaessa yrityksesi tämänhetkisen kertyneen liikevaihdon mukaan. Voit tutustua tarkemmin hinnastoomme hinnasto -sivultamme.

  Tilitoimiston vaihto sujuu kanssamme helposti, sillä me otamme yhteyden vanhaan tilitoimistoosi ja hoidamme siirron puolestasi! Mikäli olet tehnyt itse kirjanpidon kuluvalta vuodelta, niin voimme tehdä alkuvuoden kirjanpidon sinulle rästikirjanpitona hintaan 50€/kk + alv 24%.

  Mitä palvelun kuukausihintaan sisältyy?

  Palvelumme kuukausihinta pitää sisällään seuraavat ominaisuudet:

  • Yhdenkertainen kirjanpito
  • Rajaton laskutus ja laskujen vastaanotto
  • Tositteiden tarkistus
  • ALV-ilmoitukset
  • Veroilmoitus
  • ALV-alarajahuojennuksen haku
  • Asiakaspalvelun tuki ja turva
  • Tuote- ja asiakasrekisteri
  • Ajopäiväkirja yli 50 % yritysajoa ajaville
  • Tuloslaskelma
  • Kuittien ja tositteiden digitaalinen säilytys
  • Talouden seuranta

  Sopiiko palvelu osakeyhtiöille?

  Tällä hetkellä tarjoamme ainoastaan yhdenkertaista kirjanpitoa toiminimiyrittäjille. Osakeyhtiöiden tulee laatia kahdenkertainen kirjanpito ja näin ollen emme siis voi tarjota kirjanpitopalveluamme osakeyhtiöille.

  Edellyttääkö rekisteröityminen sitoutumista palveluun?

  UKKO Toiminimi -palveluun rekisteröityminen on täysin ilmaista, eikä velvoita sinua sitoutumaan palvelun käyttöön. Voit rekisteröityä palveluun, kokeilla sitä 30 päivää maksutta ja lopettaa käytön vaikka saman tien, jos se ei ollutkaan sinun juttusi. Jos perustat toiminimen kauttamme, on palvelu sinulle ilmainen kunnes saat ensimmäisen maksun asiakkaaltasi. Käytössä on myös porrastettu hinnoittelu, joka tukee aloittavaa yrittäjää. Täältä voit lukea lisätietoja porrastetusta hinnoittelustamme.

  Ota toiminimen kirjanpito käyttöösi jo tänään

  Hoidamme paperityöt ja kirjanpidon puolestasi, jotta sinulle jää enemmän aikaa yrittämiseen