Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Eläinlääkäri ja koulutettu hieroja Kirsi Zibelina Armassalo

viikon-kevytyrittaja-zibelina-armassalo

Viikon kevytyrittäjämme, eläinlääkäri Kirsi Zibelina Armassalo, hoitaa suurella sydämellä niin pienet kuin suuretkin eläinpotilaat!

Kuka olet?

Olen eläinlääkäri-koulutettu hieroja Kirsi Zibelina Armassalo. Toimin kevytyrittäjänä pisteessä Konitohtori Nalle Karhulassa, Kotkassa. Olen terveydenhuoltoeläinlääkäri usealle sikalalle. Teen mielelläni kotikäyntejä niin pien- kuin suureläimille.

Mitä teet?

Hoidamme Konitohtorin puolesta kaikkia eläimiä, niin isoja kuin pieniäkin. Repertoaariimme kuuluu kaikki perushoidot ja -leikkaukset sekä lisäksi fysioterapeuttiset toimenpiteet, johon kuuluu hieronta, mikrovirta, tens, laser ja akupunktio.

Olemme Konitohtorissa kaikkea muuta kuin olevinamme, siis teemme töitä suurella sydämellä kaikkemme peliin antaen. Hammaskiven poistot nykyaikaisella ultraäänimenetelmällä ja kotikäynnit ovat asiakkaittemme toivomia palveluja.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Vuosittainen tilipussi oli niin eri suuruinen eri vuosina, että halusin eroon arvonlisäveroilmoitusten tekemisestä, mikä onnistuu kevytyrittäjänä käyttäessäni UKKO.fi:n alv-tunnusta.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Aamusella vastaan puheluihin, sitten otan vastaan ajanvarauspotilaat. Nautin päivällisen n. klo 11-13, jonka jälkeen suunnistan kotikäynneille. Mikäli on hätämatka, suoritan sen välittömästi siirtäen muut potilaat myöhempään ajankohtaan haluamalleen päivälle, koska hätähän ei lue lakia.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Tässä työssä arvostan todella paljon kokemustani, mikä on suuri vuosikymmenien kautta tullut paketti, jota kukaan ei voi ottaa minulta pois ja mikä karttuu yhä niin kauan kuin töitä teen, eli loppuelämäni.

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Tietokoneosaamiseni on heikkoa, ja siinä voisin petrata.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille

Suomen maa on erittäin huono paikka yrittää, sen me kaikki tiedämme. Kuitenkin, kun täällä asumme ja vaikutamme, toivon että verottaja tulisi jotenkin apuun ja vastaan toimissamme, koska kyllä suossa rämpimisen olisi pitänyt jäädä suo-kuokka-ja-Jussi-aikaan, ei enää nykyään tällaista taiteilua ja taistelua oman elinkeinonsa suorittamiseksi saisi olla.

Jaksakaa siis kaikki raskautetut, sillä lopussa kiitos varmasti seisoo!

Yhteystiedot

Facebookissa löydät meidät sivustolta Konitohtori Nalle ja sähköpostiini zibe@nic.fi voit laittaa viestiä ja kysymyksiä. Päivystämme klo 16:00 jälkeen arkisin ja viikonloputkin olemme töissä.

Arkipuhelinnumeromme klo 8:00 – 16:00 on 040 245 9575 ja iltayö-viikonloppunumeromme 040 326 2822. Ei kun varaamaan aikaa!

Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n uusi blogisarja, jossa nostamme esiin kevytyrittäjiä. Jos haluat kertoa oman tarinasi, täytä seuraava lomake: Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

Sanna Laitinen

Sannalla on yli 10 vuoden kokemus useilta eri markkinoinnin osa-alueilta, mutta erityisesti Sannaa kiinnostaa digitaalinen markkinointi ja asiakaskokemuksen kehittäminen. Vapaa-ajalla Sanna tykkää rauhoittua luonnon hiljaisuudessa, tappaa viherkasveja ja tutkia uusia paikkoja kameran linssin läpi.

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

 • Yrittäjätarinat Wilma työllistää itsensä luovuudellaan: ”On mahtavaa, kun on vapaus luoda oma työnsä!”

  Wilma Tuominen kertoo olleensa lapsuudestaan saakka luova, ja hän on harrastanut kaikkea tähän liittyvää. Hän nauttii visuaalisuudesta ja esiintymisestä, ja onkin päässyt työllistämään itsensä näiden intohimojen kautta. ”Olisi mahtavaa, jos yrittäjyydestä tehtäisiin yhtä hyvä ja vahva vaihtoehto kuin palkkatyöstä!” Wilma ryhtyi kevytyrittäjäksi pari vuotta sitten. Tuolloin hän oli hiljattain valmistunut, ja totesi työnhaun hankalaksi. Epätoivo oli vähällä iskeä, mutta sitten…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Parturi-kampaaja Karita valitsi UKKO Kevytyrittäjyyden – ”Helppous innosti yrittämään!”

  Sosionomiksi opiskeleva Karita Rantanen ylläpitää aiemmin hankkimaansa ammattitaitoa UKKO Kevytyrittäjänä. – En halunnut sitoutua tiettyyn paikkaan ja perustaa omaa yritystä, mutta halusin pitää parturi-kampaajan taidot vielä näpeissä, vaikka lähdin opiskelemaan uutta alaa. Kotkassa asuva Karita Rantanen, 21, sai idean kevytyrittäjäksi ryhtymisestä pian hiusalalta valmistumisensa jälkeen. Tällä hetkellä hän varaa parturi-kampaajan töille 2-4 päivää kuukaudessa sosionomiopintojensa ohella. ”Kevytyrittäjyydessä minua kiinnosti sen…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Ria kokeili podcastin tuottamista vuoden ajan – nyt hän työllistää itsensä yrittäjänä

  Ria Hernesahon rauhoittava ääni tunnetaan Murhakertomuksia-podcastista. Yrittäjäksi hän ryhtyi vuonna 2022 – alle vuosi sen jälkeen, kun hän julkaisi ensimmäisen podijaksonsa. Jo nuorena yrittäjyyttä ihaillut Ria rakensi aiemman uransa sosiaali- ja terveysalalla, sillä palkkatyö toi turvaa kolmen lapsen äidille. Itsensä toteuttamiselle oli enemmän aikaa, kun lapset kasvoivat, ja silloin se ovi aukesikin sattumalta. Aloin kuunnella rikospodcasteja aikuisen tyttäreni suosituksesta. Podimaailma…

  Lue lisää