Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Eläinlääkäri ja koulutettu hieroja Kirsi Zibelina Armassalo

viikon-kevytyrittaja-zibelina-armassalo

Viikon kevytyrittäjämme, eläinlääkäri Kirsi Zibelina Armassalo, hoitaa suurella sydämellä niin pienet kuin suuretkin eläinpotilaat!

Kuka olet?

Olen eläinlääkäri-koulutettu hieroja Kirsi Zibelina Armassalo. Toimin kevytyrittäjänä pisteessä Konitohtori Nalle Karhulassa, Kotkassa. Olen terveydenhuoltoeläinlääkäri usealle sikalalle. Teen mielelläni kotikäyntejä niin pien- kuin suureläimille.

Mitä teet?

Hoidamme Konitohtorin puolesta kaikkia eläimiä, niin isoja kuin pieniäkin. Repertoaariimme kuuluu kaikki perushoidot ja -leikkaukset sekä lisäksi fysioterapeuttiset toimenpiteet, johon kuuluu hieronta, mikrovirta, tens, laser ja akupunktio.

Olemme Konitohtorissa kaikkea muuta kuin olevinamme, siis teemme töitä suurella sydämellä kaikkemme peliin antaen. Hammaskiven poistot nykyaikaisella ultraäänimenetelmällä ja kotikäynnit ovat asiakkaittemme toivomia palveluja.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Vuosittainen tilipussi oli niin eri suuruinen eri vuosina, että halusin eroon arvonlisäveroilmoitusten tekemisestä, mikä onnistuu kevytyrittäjänä käyttäessäni UKKO.fi:n alv-tunnusta.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Aamusella vastaan puheluihin, sitten otan vastaan ajanvarauspotilaat. Nautin päivällisen n. klo 11-13, jonka jälkeen suunnistan kotikäynneille. Mikäli on hätämatka, suoritan sen välittömästi siirtäen muut potilaat myöhempään ajankohtaan haluamalleen päivälle, koska hätähän ei lue lakia.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Tässä työssä arvostan todella paljon kokemustani, mikä on suuri vuosikymmenien kautta tullut paketti, jota kukaan ei voi ottaa minulta pois ja mikä karttuu yhä niin kauan kuin töitä teen, eli loppuelämäni.

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Tietokoneosaamiseni on heikkoa, ja siinä voisin petrata.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille

Suomen maa on erittäin huono paikka yrittää, sen me kaikki tiedämme. Kuitenkin, kun täällä asumme ja vaikutamme, toivon että verottaja tulisi jotenkin apuun ja vastaan toimissamme, koska kyllä suossa rämpimisen olisi pitänyt jäädä suo-kuokka-ja-Jussi-aikaan, ei enää nykyään tällaista taiteilua ja taistelua oman elinkeinonsa suorittamiseksi saisi olla.

Jaksakaa siis kaikki raskautetut, sillä lopussa kiitos varmasti seisoo!

Yhteystiedot

Facebookissa löydät meidät sivustolta Konitohtori Nalle ja sähköpostiini zibe@nic.fi voit laittaa viestiä ja kysymyksiä. Päivystämme klo 16:00 jälkeen arkisin ja viikonloputkin olemme töissä.

Arkipuhelinnumeromme klo 8:00 – 16:00 on 040 245 9575 ja iltayö-viikonloppunumeromme 040 326 2822. Ei kun varaamaan aikaa!

Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n uusi blogisarja, jossa nostamme esiin kevytyrittäjiä. Jos haluat kertoa oman tarinasi, täytä seuraava lomake: Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

Sanna Laitinen

Sannalla on kokemusta useilta eri markkinoinnin osa-alueilta, mutta erityisesti Sannaa kiinnostaa digitaalinen markkinointi ja asiakaskokemuksen kehittäminen. Vapaa-ajalla Sanna tykkää rauhoittua luonnon hiljaisuudessa, tappaa viherkasveja ja tutkia uusia paikkoja kameran linssin läpi.

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

 • Yrittäjätarinat Satun yrittäjätarina: Kestävää hyvinvointia rakentamassa

  Nuorena rakensin elämääni kuten 80- ja 90-luvuilla tehtiin: yliopistoon ja sieltä uraputkeen. Vapauden kaipuuni vei kuitenkin pian voiton ja perustin ensimmäisen yritykseni vuonna 2001 (osakeyhtiön osakkuus, 1/3-osuudella). Lieneekö ollut se kuuluisa keski-iän kriisi, joka käynnisti vakavan itsetutkiskelun, joka johti vuonna 2014 osakuudestani luopumiseen, avioeroon ja uuden opiskeluun (mm. geronomi AMK). Halusin käyttää loppuelämäni johonkin merkitykselliseen, mutta en tiennyt vielä miten.…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Opettaja Mari Hakanen viettää pitkät kesälomansa valokuvaustyön parissa

  Kuvaaja: Lauri Hakanen Joensuussa asuva Mari on ammatiltaan maantiedon ja biologian opettaja, mutta sen ohessa hän toimii valokuvaajana. ”Nämähän ovat sinänsä hyvin samanlaisia töitä: molemmissa saa tavata ihmisiä ja tutustua heihin”, toteaa Mari tyytyväisenä. Ensimmäisen kameransa Mari sai joululahjaksi jo 6-vuotiaana, jolloin hän muistelee ottaneensa taiteellisia kuvia lähinnä ovenkahvoista. Varsinainen kiinnostus valokuvausta kohtaan alkoi syntyä vasta myöhemmin opiskeluaikoina, ja Mari…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Merenneito ja työmaailman ikiliikkuja Anni Perttula

  Kuka olet? Olen 25-vuotias eteläkarjalainen nainen, myymäläpäällikkö, uimaohjaaja, sihteeri ja viihdetaiteilija, sellainen työmaailman ikiliikkuja. Olen myös Suomen ensimmäinen ammatikseen esiintyvä merenneito! Mitä teet? Kaiken muun ohella mielenkiintoisin “työ” mitä teen on ihka oikeana merenneitona esiintyminen, satuhahmon illuusion luominen. Esiinnyn kylpylöissä, uimahalleissa, lasten juhlissa, festareilla sekä kaikenlaisissa muissa tapahtumissa Merenneito Riia-hahmona, muiden viihdyttäjien ja esiintyjien tavoin. Helpoiten olen ehkä rinnastettavissa esiintyjänä…

  Lue lisää