Eläinlääkäri ja koulutettu hieroja Kirsi Zibelina Armassalo

Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

viikon-kevytyrittaja-zibelina-armassalo

Viikon kevytyrittäjämme, eläinlääkäri Kirsi Zibelina Armassalo, hoitaa suurella sydämellä niin pienet kuin suuretkin eläinpotilaat!

Kuka olet?

Olen eläinlääkäri-koulutettu hieroja Kirsi Zibelina Armassalo. Toimin kevytyrittäjänä pisteessä Konitohtori Nalle Karhulassa, Kotkassa. Olen terveydenhuoltoeläinlääkäri usealle sikalalle. Teen mielelläni kotikäyntejä niin pien- kuin suureläimille.

Mitä teet?

Hoidamme Konitohtorin puolesta kaikkia eläimiä, niin isoja kuin pieniäkin. Repertoaariimme kuuluu kaikki perushoidot ja -leikkaukset sekä lisäksi fysioterapeuttiset toimenpiteet, johon kuuluu hieronta, mikrovirta, tens, laser ja akupunktio.

Olemme Konitohtorissa kaikkea muuta kuin olevinamme, siis teemme töitä suurella sydämellä kaikkemme peliin antaen. Hammaskiven poistot nykyaikaisella ultraäänimenetelmällä ja kotikäynnit ovat asiakkaittemme toivomia palveluja.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Vuosittainen tilipussi oli niin eri suuruinen eri vuosina, että halusin eroon arvonlisäveroilmoitusten tekemisestä, mikä onnistuu kevytyrittäjänä käyttäessäni UKKO.fi:n alv-tunnusta.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Aamusella vastaan puheluihin, sitten otan vastaan ajanvarauspotilaat. Nautin päivällisen n. klo 11-13, jonka jälkeen suunnistan kotikäynneille. Mikäli on hätämatka, suoritan sen välittömästi siirtäen muut potilaat myöhempään ajankohtaan haluamalleen päivälle, koska hätähän ei lue lakia.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Tässä työssä arvostan todella paljon kokemustani, mikä on suuri vuosikymmenien kautta tullut paketti, jota kukaan ei voi ottaa minulta pois ja mikä karttuu yhä niin kauan kuin töitä teen, eli loppuelämäni.

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Tietokoneosaamiseni on heikkoa, ja siinä voisin petrata.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille

Suomen maa on erittäin huono paikka yrittää, sen me kaikki tiedämme. Kuitenkin, kun täällä asumme ja vaikutamme, toivon että verottaja tulisi jotenkin apuun ja vastaan toimissamme, koska kyllä suossa rämpimisen olisi pitänyt jäädä suo-kuokka-ja-Jussi-aikaan, ei enää nykyään tällaista taiteilua ja taistelua oman elinkeinonsa suorittamiseksi saisi olla.

Jaksakaa siis kaikki raskautetut, sillä lopussa kiitos varmasti seisoo!

Yhteystiedot

Facebookissa löydät meidät sivustolta Konitohtori Nalle ja sähköpostiini zibe@nic.fi voit laittaa viestiä ja kysymyksiä. Päivystämme klo 16:00 jälkeen arkisin ja viikonloputkin olemme töissä.

Arkipuhelinnumeromme klo 8:00 – 16:00 on 040 245 9575 ja iltayö-viikonloppunumeromme 040 326 2822. Ei kun varaamaan aikaa!

Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n uusi blogisarja, jossa nostamme esiin kevytyrittäjiä. Jos haluat kertoa oman tarinasi, täytä seuraava lomake: Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

Sanna Laitinen

Sannalla on kokemusta useilta eri markkinoinnin osa-alueilta, mutta erityisesti Sannaa kiinnostaa digitaalinen markkinointi ja asiakaskokemuksen kehittäminen. Vapaa-ajalla Sanna tykkää rauhoittua luonnon hiljaisuudessa, tappaa viherkasveja ja tutkia uusia paikkoja kameran linssin läpi.

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

 • Yrittäjätarinat “Soita skotti apuun” – Graeme muutti rakkauden perässä Suomeen ja ryhtyi kevytyrittäjäksi

  Olen Graeme Brown, mies Soita Skotti apuun -palvelun takaa. Asuin elämäni ensimmäiset 46 vuotta Skotlannissa, jonka jälkeen seurasin sydäntäni Suomeen. Nyt olen ollut täällä melkein puoli vuotta. Asettuminen on sujunut hyvin ja alan hiljalleen ottaa haltuun sekä kieltä että kulttuuria. Pidän käsillä työskentelystä ja omaankin laajalti eri taitoja, joita hyödyntää. Sain tällä viikolla kuntoon suomalaisen henkilötunnukseni, pankkitilin sekä verokortin, joten…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Viikon kevytyrittäjämme Piritan työt ovat lisääntyneet koronakriisin aikana

  Hei! Olen Piritta, 38-vuotias nainen Oulusta. Olen henkisen puolen osaaja. Teen erilaisia energiahoitoja, asiakkaan ohjausta, kursseja, ja monenlaista auttamistyötä ja liputan ennen kaikkea kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta. Autan ihmisiä löytämään oman sisäisen rauhan ja tulemaan tietoisemmaksi omasta itsestään, tunnepuolen jutuista, energiasta, ajatuksista, eli millaista loopia mieli pyörittää päivän mittaan. Autan löytämään todellisen voiman ja potentiaalin, mikä jokaisessa ihmisessä on rajaton! Miten…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Kirjallisuusterapeutti Päivi auttaa ihmisiä tarinoiden ja sanojen avulla

  Turkulaista Päivi Kososta inspiroi ihmisten ja tarinoiden kanssa työskenteleminen. Kirjallistuusterapeuttina hän auttaa asiakkaitaan hahmottelemaan omia tarinoitaan. Taustalla on luovan kirjallisuusterapian menetelmä, jossa yhdistyy psykoterapia ja kirjallisuus, sanat ja tarinat. Päivi on kirjallisuustieteen tohtori ja dosentti, ja omaelämäkertojen tutkiminen ja kirjailijoiden elämäntarinat ovat olleet uran keskiössä pitkään. – Olen aina ollut kiinnostunut tarinoista. 2000-luvun alkupuolella mietin, että haluaisin olla kuitenkin enemmän…

  Lue lisää