Yrittäjyyskoulu

Aina kannattaa yrittää

Mikä ihmeen kevytyrittäjyys? Miten UKKO.fi toimii?

Nain-UKKO-toimii

Mikä ihmeen kevytyrittäjyys? Onko se jotain leikkiyrittäjyyttä? Onko sitten olemassa raskasyrittäjyyttäkin? Miten UKKO.fi toimii?

Törmäämme vastaavanlaisiin kommentteihin päivittäin UKKO.fi:n sosiaalisen median kanavissa. Vaikka olemme aktiivisesti yrittäneet jalkauttaa suomen kieleen kevytyrittäjyys-termiä, ja vaikka kerromme äänekkäästi yrityksemme toiminnasta sekä verkkosivuillamme, somessa että erilaisissa tapahtumissa, on laskutuspalvelun toimintaperiaate monelle vielä vieras.

Päätimmekin nyt kuvata UKKO.fi:n toiminnan mahdollisimman yksinkertaisesti tämän tekstin ja oheisen sarjakuvan avulla. Kuvan saat tarvittaessa suuremmaksi täältä.

UKKO.fi-laskutuspalvelun käyttäminen on helppoa ja vaivatonta!

Miten UKKO.fi toimii?

  1. Ensimmäiseksi UKKO.fi:tä käyttävä kevytyrittäjä sopii tehtävästä työstä asiakkaan kanssa. Sovittava työsuoritus voi olla vaikkapa leikkimökin rakentaminen, kuten kuvassa.
  2. Työstä tehdään aloitusilmoitus omassa hallintapaneelissa vakuutusten voimassaolon varmistamiseksi.
  3. Sovittu työ tehdään eli esimerkkitapauksessa rakennus tulee valmiiksi.
  4. Työn tekemisen jälkeen kevytyrittäjä luo laskun UKKO.fi-palvelussa. UKKO.fi toimittaa laskun käyttäjän asiakkaalle.
  5. Asiakkaan maksettua laskun hoitaa UKKO.fi kaiken byrokratian ja paperityöt eli vähentää laskutussummasta arvonlisäveron sekä muut maksut ja verot.
  6. Paperitöiden jälkeen UKKO.fi maksaa palkan käyttäjän omalle pankkitilille.

Yksinkertaista, eikö vain?

Laskutuspalvelua käyttävän kevytyrittäjän ei tarvitse huolehtia kirjanpidosta eikä muista yrittäjän paperitöistä, joten aikaa jää enemmän käytettäviksi tuottavaan työhön ja omiin asiakkaisiin. Tarkempia eroja kevytyrittäjyyden ja yrittäjyyden välillä voit lukea aiemmasta blogipostauksestamme.

Eikö laskutuspalvelumme toiminta tunnu vieläkään ymmärrettävältä? Ei hätää, katso videolta kertaus siitä, kuinka UKKO.fi toimii.

Muita artikkeleita aiheesta Kevytyrittäjyys: