Arvioitu lukuaika: 3 minuuttia

Pienyrittäjän kirjanpito – 5 syytä valita UKKO Toiminimi

pienyrittajan-kirjanpito-hero

Miten UKKO Toiminimi ja sen sisältämä pienyrittäjän kirjanpito -ominaisuus eroavat perinteisistä vanhan liiton tilitoimistoista ja heidän tarjoamistaan palveluistaan? Mikä tekee UKKO Toiminimi -palvelusta niin ainutlaatuisen, että se säästää pienyrittäjän aikaa tuottavampaan tekemiseen?

Tässä artikkelissa on listattuna viisi syytä, jotka ottavat päähän perinteisissä tilitoimistossa – tai oikeastaan syyt miksi UKKO Toiminimi -palvelu ja sen sisältämä pienyrityksen kirjanpito kannattaa ottaa heti käyttöön.

1. Pienyrittäjän kirjanpito virheettömästi

Yrittäjyyden alkutaipaleella moni saattaa innostua tekemään kaiken itse. Tämä toimintamalli ei kuitenkaan ole kannattavaa pitkällä aikavälillä.

Esimerkiksi pienyrityksen kirjanpito on sellainen asia, jonka moni yrittäjä saattaa ajatella hoitavansa työpäivän päätteeksi. Kirjanpito on kuitenkin erittäin riskialtis virheille, mikäli yrittäjällä ei ole lainkaan tuntemusta siitä. Ikävintä tässä on vielä yrittäjän kannalta se, että tehdyt virheet johtavat usein erittäin kalliisiin ja aikavieviin seurauksiin.

Virheiden välttämiseksi onkin viisasta hyödyntää erilaisia sähköisiä kirjanpitopalveluita, kuten UKKO Toiminimi -kirjanpitopalvelua. Palvelun sisältämä pienyrityksen kirjanpito -ominaisuus on suunniteltu niin, ettei yrittäjän itse tarvitse huolehtia lainkaan kirjanpidosta tai ALV- ja veroilmoituksien täyttelemisestä. Näin ollen pienyrityksen kirjanpito ja vaadittavat viranomaisilmoitukset tulevat tehdyksi aina ajallaan ja oikeaoppisesti.

Yrittäjä säästää myös kustannuksissa selvää rahaa oman kirjanpitäjän palkkaamiseen verrattuna, sillä palvelumme edulliseen kuukausihintaan sisältyy ammattikirjanpitäjien tuki.

Toiminimiyrittäjyys voi olla myös helppoa

Kirjanpito, laskutus ja kuittivarasto kiinteällä kuukausihinnalla. Perustamme toiminimen ilmaiseksi ja saat y-tunnuksen heti käyttöösi.
Lue lisää toiminimiyrittäjyydestä

2. Eroon manuaalisesta paperityöstä

Nouseeko verenpaineesi, kun kuluvan kuukauden kuitteja joutuu etsimään mitä ihmeellisemmistä paikoista? Tähänkin ongelmaan UKKO Toiminimi ja palvelun sisältämä pienyrityksen kirjanpito -ominaisuus on loistava ratkaisu. UKKO Toiminimi -palvelussa voit nimittäin tallentaa kuitit sähköiseen arkistoon, josta ne löytyvät aina nopeasti. Tämä onnistuu helpoiten esimerkiksi kuvaamalla aina kuitit ostoista ja lisäämällä ne  palveluumme kätevästi vaikkapa älypuhelimella.

Käytännössä sinun ei siis tarvitse enää lähettää laskuja etanapostitse tai käyttää aikaa kirjekuorien avaamiseen. Kaikki tämä voidaan tehdä UKKO Toiminimi -palvelussa parilla hiiren napsautuksella tai älylaitetta käyttämällä. Kätevän pienyrityksen kirjanpito -ominaisuuden ansiosta voit keskittyä tärkeämpiin tehtäviin, ja se vähentää myös yritystoimintaasi liittyviä kustannuksia.

UKKO Toiminimi on myös ympäristöystävällinen valinta, sillä palvelussamme on pyritty minimoimaan paperinkulutus mahdollisimman vähäiseksi sähköisen kirjanpidon ja laskutuksen myötä.

Pienyrittäjän kirjanpito luotettavasti

Pienyrittäjän kirjanpito sujuu uotettavasti ja tehokkaasti UKKO Toiminimi -palvelun avulla.

3. Pienyrityksen kirjanpito on läpinäkyvä ja reilusti hinnoiteltu

UKKO Toiminimi -palvelun hinnoittelun taustalla on läpinäkyvyys ja reiluus pienyrittäjiä kohtaan. Palvelumme kiinteä kuukausihinta perustuu yrittäjän kumulatiiviseen liikevaihtoon. Hintaan ei sisälly lisämaksuja tai piilokustannuksia, vaan tiedät aina mistä maksat.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voit käyttää palveluamme – pienyrittäjän kirjanpito mukaan lukien – ilmaiseksi niin kauan, kunnes kumulatiivinen liikevaihto ylittää 1000 euroa.

1000 euron jälkeen palvelumaksu on 10 euroa/kk niin kauan, kunnes se ylittää 3000 euroa, jonka jälkeen palvelumaksu on 20 euroa/kk.

6000 euron liikevaihdon jälkeen palvelumaksu on 40 euroa/kk, ja kun liikevaihto ylittää 10 000 euroa, on liikevaihto siitä eteenpäin 60 euroa per kuukausi.

Hinnoittelumme mahdollistaa täysin riskittömän tavan aloittaa toiminimiyrittäjyys, sillä kuukausihintamme nousee vasta kun liikevaihtosi kasvaa. Lisäksi kaikki tarjoamamme palvelut ovat käytössäsi heti rekisteröidyttyäsi. Ja muista: pienyrityksen kirjanpito kuuluu aina palveluun!

4. Koko pienyrittäjän taloushallinto yhdestä paikasta

Yrittäjillä ei ole aikaa tuhlattavaksi. Kun pienyrityksen kirjanpito ja sen koko taloushallinto tehdään yhden ohjelman avulla, säästät roppakaupalla aikaa. On myös helpompaa etsiä kuitteja ja tositteita, kun ne säilötään turvalliseen ja sähköiseen arkistointiin.

UKKO Toiminimi on suunniteltu helpottamaan pienen toiminimiyrittäjän arkea. Sinun ei tarvitse huolehtia kirjanpidosta eikä alv- ja veroilmoituksien laatimisesta. Pääset keskittymään mukavampiin asioihin, kuten laskuttamaan asiakkaitasi sekä kehittämään liiketoimintaasi.

Pian voit myös maksaa kaikki vastaanottamasi laskut suoraan UKKO Toiminimi -palvelun kautta.

Kun sinun aikaasi ei kulu pienyrityksen kirjanpidon puljaamiseen eikä kuittien metsästämiseen, jää sinulla aikaa niihin töihin, joihin nykyinen teknologia ei vielä pysty. Eli yritystoimintasi kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Nainen ja pienyrittäjän kirjanpito

Pienyrittäjän kirjanpito hoituu kätevästi esimerkiksi älypuhelimella.

5. Pienyrittäjän kirjanpito sisältää maksuttoman neuvonnan ja asiakaspalvelun

UKKO Toiminimi yhdistää modernin kirjanpito-ohjelman ja henkilökohtaisen palvelun. Meillä sinun ei tarvitse ollenkaan pelätä, että jäisit yksin kirjanpidollisten kysymyksiesi kanssa. Taloustiimimme palvelee sinua niin sähköpostitse, puhelimitse kuin chatinkin välityksellä.

Kirjanpitäjiemme tuki ja tarkistus takaavat sinulle mielenrauhan siitä, että kaikki hoituu oikeaoppisesti.

Älä turhaan stressaa kirjanpidosta. Ota käyttöösi UKKO Toiminimi -palvelu, ja käytä aikasi tehokkaammin!

Toiminimiyrittäjyys voi olla myös helppoa

Kirjanpito, laskutus ja kuittivarasto kiinteällä kuukausihinnalla. Perustamme toiminimen ilmaiseksi ja saat y-tunnuksen heti käyttöösi.
Lue lisää toiminimiyrittäjyydestä

Tilaa Yrittäjyyskoulun suosituimmat artikkelit suoraan sähköpostiisi

  Muita artikkeleita aiheesta Taloushallinto:

  • Taloushallinto Toiminimen ALV-ilmoitus – Tee arvonlisäveroilmoitus ajoissa

   Mikä on arvonlisäveroilmoitus ja kuinka se tehdään? Varsinkin uudelle yrittäjälle ALV-ilmoitus voi tuntua monimutkaiselta ja hankalalta. Siksi keräsimme tähän artikkeliin kaiken, mitä toiminimiyrittäjän tulee ALV-ilmoituksesta tietää. Toiminimiyrittäjän tulee yleensä maksaa toiminnastaan ainakin kahdenlaisia veroja: tuloveroa ja arvonlisäveroa. Tuloverot toiminimiyrittäjä maksaa yleisimmin ennakkoveroina. Sivutoimisen yrittäjän on mahdollista huolehtia yritystoimintansa tuloverosta myös toisella tavalla: nostamalla palkkatyönsä veroprosenttia sisällyttämällä tularvioonsa myös yritystoiminnan tulot.…

   Lue lisää
  • Taloushallinto Toiminimen laskutus ulkomaille on helpompaa kuin luulet

   Miten hoituu laskutus ulkomaille, kun tuotteita tai palveluita myydään kotimaan ulkopuolelle? Yritys voi laskuttaa ulkomaille samaan tapaan kuin Suomeenkin. Muutamia erityisiä seikkoja on kuitenkin otettava huomioon. Toiminimiyrittäjällä voi olla ulkomaisia asiakkaita. Esimerkiski UKKO-palvelun kautta ulkomaan laskutus onnistuu helposti, sillä laskupohjat ovat sellaisinaan kansainvälisten standardien mukaisia ja laskun kieleksi voi valita englannin. Helppoa! Erityisesti uudelle yrittäjälle ulkomaan laskutus voi tuntua alkuun…

   Lue lisää
  • Taloushallinto Liikevaihto – Mitä liikevaihto tarkoittaa ja mitä se kertoo yrityksestä?

   Liikevaihto on yksi yrityksen perustunnusluvuista. Aloittavan yrittäjän on hyvä olla perillä mitä liikevaihto tarkoittaa, sillä se on yksi yrittäjyyden peruskäsitteistä. Tässä artikkelissa kerromme, mikä on liikevaihto, ja mitä erityisesti pienyrittäjän on syytä tietää liikevaihdosta.   Mikä on liikevaihto? – Perusteet haltuun! Tämän artikkelin ensimmäisessä osassa käsittelemme sitä, mikä liikevaihto on ja mitä se kertoo yrityksestä. Artikkelin ensimmäinen osa kertoo liikevaihdosta…

   Lue lisää