Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

UKKO.fi tanssijalle

tanssija

Haaveiletko urasta tanssijana? Tee haaveesta totta.

Taidokkaalle tanssijalle on myös Suomessa kysyntää, halusipa sitten estradille tai vaikka opettajaksi. Alalla työllistyminen vaatii kuitenkin usein freelancerina toimimista. Moni toimeksiantaja toivoo laskuttamista, mutta  yrityksen perustaminen toiminnan alussa on aikaa vievää ja vaatii perehtymistä. Onneksi on myös kevytyrittäjyys. Kevytyrittäjänä voit laskuttaa ilman omaa toiminimeä tai yritystä.

Laskuttaminen UKKO.fi:n kautta onnistuu muutamassa minuutissa

Kevytyrittäjänä sinä määräät itse omat hintasi ja saat rahat tilillesi palkkana. Mikäli tunteja ei jossain kuussa olisikaan, ei palvelustamme tällöin tarvitse maksaa. Palvelumaksumme maksat ainoastaan silloin, kun nostat palkkaa.

 • ei juoksevia maksuja
 • ei tarvetta y-tunnukselle
 • päätä itse oma hinta, sekä milloin ja kenelle töitä teet
 • nosta palkkaa
 • unohda paperityöt

UKKO.fi:n kautta laskuttaminen tapahtuu muutamassa minuutissa – aivan kuten rekisteröityminenkin.

Tanssijat tanssii

Opettaja, koreografi, esiintyjä – moni tanssija on näitä kaikkia!

Teatteritanssija, koreografi, näyttämötaiteilija, opettaja tai vaikka baletin ensitanssija – tanssialalla rooleja ja hattuja on usein yhtäaikaisesti monta.

Freelancerina toimiminen on yleistä, mutta vaatii usein vähintään toiminimen perustamista. Tämä vie paperitöineen aikaa ydinosaamiselta – siis tanssilta.

“Kevytyrittäjyys sopii  tämänhetkiseen elämäntilanteeseeni erittäin hyvin, sillä päivät kuluvat liikkeellä.”

Jane – kevytyrittäjä, tanssija

UKKO.fi-palveluun rekisteröityminen ja laskujen lähetys on ilmaista, eikä velvoita mihinkään. Kevytyrittäjänä et huolehdi yrittäjän byrokratiasta, etkä ole kirjanpitovelvollinen. Me teemme paperityöt puolestasi.

Muita artikkeleita aiheesta Ammatit:

 • Ammatit UKKO.fi sopii muusikoille – Keikkapalkkiot helposti tilille

  Voit keskittyä täysillä tärkeimpään – siis musiikkiin Keikkapalkkiot suoraan tilille UKKO.fi on Suomen suurin laskutuspalvelu, joka mahdollistaa esiintymispalkkioiden laskuttamisen ilman omaa yritystä. Luo lasku järjestelmäämme. Me lähetämme sen keikkapaikkaan ja tilitämme rahat sinulle palkkana. Helppoa ja vaivatonta! Ukon kautta laskuttaminen tapahtuu muutamassa minuutissa. Yhä useampi laskuttaa keikkapalkkiot kevytyrittäjänä, sillä se on kaikkein helpointa. Keskity ydinosaamiseesi ja jätä byrokratia meille! Maksat…

  Lue lisää
 • Ammatit Auta kotitöissä ja ansaitse ekstraa!

  Haluaisitko tehdä keikkatöitä, mutta määrätä omista tunneista? Viihdytkö kotitöissä puuhastellen? Hienoa! Moni varmasti toivottaisi sinut tervetulleeksi auttamaan myös heidän kotonaan. Kotityöt ovat monelle kiireen keskellä välttämätön paha, jonka mielellään ulkoistaisi jollekin toiselle. Esimerkiksi moni opiskelija tai kausiluontoista työtä tekevä löytääkin kotitöissä auttamisesta keinon ansaita ekstraa silloin kun itselleen parhaiten sopii. Ehkä naapurista löytyy vaikka siivous tai kauppa-apua tarvitseva eläkeläinen? Entä…

  Lue lisää
 • Ammatit Konsultti, UKKO.fi-kevytyrittäjänä keskityt avainosaamiseesi!

  Haaveiletko konsultin töistä tai oletko jo rautainen ammattilainen, jolla on laaja asiakaspohja ja keikkaa enemmän kuin yksi ihminen jaksaa tehdä? Eikö olisikin upeaa, jos voisit keskittyä avainosaamiseesi konsulttina ja työsi markkinointiin ja jättää paperinpyörittelyn muiden huoleksi? Nyt se on mahdollista UKKO.fi-laskutuspalvelun kautta! Et tarvitse omaa y-tunnusta, eikä sinun tarvitse hakeutua ennakko- eikä arvonlisäverorekisteriin. Päätä itse, milloin työsi teet, kenelle teet…

  Lue lisää