UKKO.fi tanssijalle

Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

tanssija

Haaveiletko urasta tanssijana? Tee haaveesta totta.

Taidokkaalle tanssijalle on myös Suomessa kysyntää, halusipa sitten estradille tai vaikka opettajaksi. Alalla työllistyminen vaatii kuitenkin usein freelancerina toimimista. Moni toimeksiantaja toivoo laskuttamista, mutta  yrityksen perustaminen toiminnan alussa on aikaa vievää ja vaatii perehtymistä. Onneksi on myös kevytyrittäjyys. Kevytyrittäjänä voit laskuttaa ilman omaa toiminimeä tai yritystä.

Laskuttaminen UKKO.fi:n kautta onnistuu muutamassa minuutissa

Kevytyrittäjänä sinä määräät itse omat hintasi ja saat rahat tilillesi palkkana. Mikäli tunteja ei jossain kuussa olisikaan, ei palvelustamme tällöin tarvitse maksaa. Palvelumaksumme maksat ainoastaan silloin, kun nostat palkkaa.

 • ei juoksevia maksuja
 • ei tarvetta y-tunnukselle
 • päätä itse oma hinta, sekä milloin ja kenelle töitä teet
 • nosta palkkaa
 • unohda paperityöt

UKKO.fi:n kautta laskuttaminen tapahtuu muutamassa minuutissa – aivan kuten rekisteröityminenkin.

Tanssijat tanssii

Opettaja, koreografi, esiintyjä – moni tanssija on näitä kaikkia!

Teatteritanssija, koreografi, näyttämötaiteilija, opettaja tai vaikka baletin ensitanssija – tanssialalla rooleja ja hattuja on usein yhtäaikaisesti monta.

Freelancerina toimiminen on yleistä, mutta vaatii usein vähintään toiminimen perustamista. Tämä vie paperitöineen aikaa ydinosaamiselta – siis tanssilta.

“Kevytyrittäjyys sopii  tämänhetkiseen elämäntilanteeseeni erittäin hyvin, sillä päivät kuluvat liikkeellä.”

Jane – kevytyrittäjä, tanssija

UKKO.fi-palveluun rekisteröityminen ja laskujen lähetys on ilmaista, eikä velvoita mihinkään. Kevytyrittäjänä et huolehdi yrittäjän byrokratiasta, etkä ole kirjanpitovelvollinen. Me teemme paperityöt puolestasi.

Muita artikkeleita aiheesta Ammatit:

 • Ammatit Haluatko alkaa taksiyrittäjäksi?

  Taksiyrittäjyys on monia erilaisia mahdollisuuksia tarjoava elinkeinomuoto. Taksien ympärivuorokautisesta tarpeesta johtuen jokaisen on helppo sovitella ajovuorot itselle parhaiten sopivalla tavalla muun elämän lomaan. Olitpa sitten lisäansioita kaipaava opiskelija, kakkostyöllä lomarahoja tienaava kaukomatkailija tai jo pitkään työelämässä ollut alanvaihtaja, on pää- tai sivutoimiseksi taksiyrittäjäksi ryhtyminen varmasti kokeilemisen arvoinen vaihtoehto! Taksiyrittäjällä on aina vapaus päättää, missä ja milloin hän yritystoimintaansa harjoittaa. Minkälainen…

  Lue lisää
 • Ammatit Intohimona stand up? - Tee haavesta totta!

  Siintääkö haaveissa stand up -koomikon ura? Tee haaveesta totta! (Tai yritä ainakin!) Ota keikka vastaan ja laskuta esiintymispalkkiot palkkana tilillesi – ilman yritystä. Kevytyrittäjyys on koko ajan suositumpi tapa tienata hieman extraa tai kokeilla omaa liikeideaa; yhä useampi suomalainen tekee sivutöitä kevytyrittäjänä. Esimerkiksi juuri moni stand up -koomikko tai muu esiintyvä taiteilija on löytänyt UKKO.fi:n kautta keinon viettää aikaa oman…

  Lue lisää
 • Ammatit Floristi – laskuta työstä helposti

  Floristi – myy omaa osaamistasi itsenäisesti! Floristia tarvitaan olipa kyseessä sitten juhla tai arki. Yksi tarvitsee kimpun omaan juhlaan, toinen tuliaisiksi ystävälle. Kolmas taas saattaisi haluta oppia itsekin – miltä kuulostaisi esimerkiksi kukkiensidonta-kurssin järjestäminen? Koska työt ovat usein kausiluonteisia, ei oman yrityksen perustaminen välttämättä aina kannata. Olit sitten hortonomi, floristi tai puutarhatyöntekijä, UKKO.fi:n kautta voit myydä osaamistasi ilman omaa yritystä – esimerkiksi…

  Lue lisää