Yrittäjyyskoulu

Aina kannattaa yrittää

UKKO.fi tanssijalle

tanssija

Haaveiletko urasta tanssijana? Tee haaveesta totta.

Taidokkaalle tanssijalle on myös Suomessa kysyntää, halusipa sitten estradille tai vaikka opettajaksi. Alalla työllistyminen vaatii kuitenkin usein freelancerina toimimista. Moni toimeksiantaja toivoo laskuttamista, mutta  yrityksen perustaminen toiminnan alussa on aikaa vievää ja vaatii perehtymistä. Onneksi on myös kevytyrittäjyys. Kevytyrittäjänä voit laskuttaa ilman omaa toiminimeä tai yritystä.

Laskuttaminen UKKO.fi:n kautta onnistuu muutamassa minuutissa

Kevytyrittäjänä sinä määräät itse omat hintasi ja saat rahat tilillesi palkkana. Mikäli tunteja ei jossain kuussa olisikaan, ei palvelustamme tällöin tarvitse maksaa. Palvelumaksumme maksat ainoastaan silloin, kun nostat palkkaa.

 • ei juoksevia maksuja
 • ei tarvetta y-tunnukselle
 • päätä itse oma hinta, sekä milloin ja kenelle töitä teet
 • nosta palkkaa
 • unohda paperityöt

UKKO.fi:n kautta laskuttaminen tapahtuu muutamassa minuutissa – aivan kuten rekisteröityminenkin.

Tanssijat tanssii

Opettaja, koreografi, esiintyjä – moni tanssija on näitä kaikkia!

Teatteritanssija, koreografi, näyttämötaiteilija, opettaja tai vaikka baletin ensitanssija – tanssialalla rooleja ja hattuja on usein yhtäaikaisesti monta.

Freelancerina toimiminen on yleistä, mutta vaatii usein vähintään toiminimen perustamista. Tämä vie paperitöineen aikaa ydinosaamiselta – siis tanssilta.

“Kevytyrittäjyys sopii  tämänhetkiseen elämäntilanteeseeni erittäin hyvin, sillä päivät kuluvat liikkeellä.”

Jane – kevytyrittäjä, tanssija

UKKO.fi-palveluun rekisteröityminen ja laskujen lähetys on ilmaista, eikä velvoita mihinkään. Kevytyrittäjänä et huolehdi yrittäjän byrokratiasta, etkä ole kirjanpitovelvollinen. Me teemme paperityöt puolestasi.

Muita artikkeleita aiheesta Ammatit:

 • Ammatit Haaveena kampaamoyrittäjyys? Näillä vinkeillä pääset alkuun

  Melkein jokainen meistä on jossain elämänsä vaiheessa unelmoinut kampaamoyrittäjäksi ryhtymisestä. Liian usein byrokratia, paperityöt ja kirjanpitoasioiden pyörittely on pysäyttänyt hyvät suunnitelmat. Tässä artikkelissa kerromme, miten toteutat unelmasi kauneudenhoitoalan yrityksen perustamisesta. Lue rohkeasti eteenpäin ja aloita jo tänään! Tärkeintä on intohimo Yrittäjyys on rohkea valinta – hyppy tuntemattomaan. Se vaatii uuden opettelua ja avointa mieltä.  Palkintona rohkeudesta saa tehdä rakastamaansa työtä…

  Lue lisää
 • Ammatit Hitsaajan palkkapalvelu

  Keskity työntekoon – saa palkka suoraan tilille Teitpä hitsaustöitä kokopäiväisesti tai sivutoimisesti vaikkapa opiskeluiden ohessa, töiden määrään vaikuttaa ammattitaidon ja referenssien lisäksi laskutustapa. Verokortilla toimiminen voi heikentää työnsaantimahdollisuuksia etenkin yksityissektorilla, koska työnantajavelvoitteet koetaan usein hankaliksi. UKKO.fi:n kautta teet keikkaluonteisia hitsaajan töitä juuri silloin ja sen verran kuin haluat. Oli sitten kyseessä iso tai pieni urakka, töiden laskutus hoituu helposti ja…

  Lue lisää
 • Ammatit Ompelija

  Kevytyrittäjänä laskutat ompelutöistäsi vaivatta! Onko sinulla osaamista ompelutöissä? Ompelijoita tarvitaan aina housunpunttien lyhentämisestä iltapukujen ompelemiseen asti. Aloittamiseen et tarvitse pääomaa, kunhan sinulla on ompelukone! Ompelijana työskenteleminen voi olla aluksi aika satunnaista, joten yrityksen tai toiminimen perustaminen ei välttämättä tunnu oikealta. Kevytyrittäjyys mahdollistaa laskutuksen ilman omaa yritystä. Tämä tarkoittaa, että  omaa y-tunnusta ja toiminimeä ei tarvita laskujen luomiseen ja lähettämiseen. Kevytyrittäjän byrokratian hoitaa laskutuspalvelu,…

  Lue lisää