Toimeksiantajille

UKKO.fi yrityksille – maksa palkat yhdellä laskulla

Nautitko verokorttien kanssa puljaamisesta? Onko eläkemaksujen, ennakonpidätyksen ja vakuutuksen ilmoittaminen ydinosaamistasi?

UKKO.fi-palvelun käyttäjien mielestä on mukavampi keskittyä oikeiden töiden tekemiseen. Tämän vuoksi he ulkoistavat byrokratian meille.

Me laskutamme työsuoritteet, yrityksesi saa yhden laskun ja kevytyrittäjä palkan tililleen. Palvelumme kautta kuka tahansa voi toimia yrityksenne alihankkijana!

Mistä kevytyrittäjän palkka rakentuu?

Palkkalaskurilla näet helposti mistä kevytyrittäjän laskutussumma rakentuu. Laskuri toimii kevytyrittäjien apuna oman tuotteen tai palvelun hinnoittelussa.

Laskuriin

Haluatko kuulla lisää? Hienoa! Sivun alalaidasta löydät yhteydenottolomakkeen.

UKKO.fi - kevytyrittäjyys yrityksille

Näin hyödynnät UKKO.fi-palvelua työsuoritteen maksamisessa

UKKO.fi-laskutuspalvelun käyttäjät ovat kevytyrittäjiä, joiden toimeksiantajat voivat olla yksityishenkilöitä, kotitalouksia, yhdistyksiä, julkisen sektorin toimijoita tai yrityksiä. Yksi tällainen kevytyrittäjien ammattitaitoa ja joustavuutta hyödyntävä yritys on markkinointiviestintätoimisto Superson.

Superson onkin Pohjoismaiden ensimmäinen puhtaasti spesialistimallilla toimiva markkinointiviestintätoimisto. Supersonilla on tällä hetkellä verkostossaan 140 eri alojen spesialistia, jotka toimivat laskutussuhteessa joko laskutuspalvelun, oman yrityksensä tai toiminimensä kautta.

UKKO.fi ja Superson

Markkinointiviestintätoimisto Superson kertoo videollamme toimeksiantajan näkökulmasta kokemuksiaan UKKO.fi:stä.

Miten yhteistyö on toiminut UKKO.fi kanssa?

Katso video!

Neljä helppoa askelta!

  1. Sovi kevytyrittäjän kanssa työn ehdoista
  2. UKKO.fi lähettää laskun yrityksellesi
  3. Maksat laskun UKKO.fi:lle
  4. Me maksamme palkan työn suorittajalle ja tilitämme asianmukaiset verot, vakuutukset ja sivukulut.

Ensimmäisen työntekijän palkkaus - helposti

Kevytyrittäjyyden tuomia mahdollisuuksia on helppoa hyödyntää myös ensimmäisen työntekijän palkkauksessa. Katso videolta kuinka turvallisuuskoulutuksia järjestävä Safety Trainers hyödynsi UKKO.fi:n palveluita, kun tarve ensimmäiselle työntekijälle ilmaantui.

Katso video!

Toimeksiantaja, mietityttääkö joku? Ota yhteyttä!

Me UKKO.fi:ssä haluamme tehdä freelancereiden käytön organisaatioille mahdollisimman helpoksi ja yksinkertaiseksi. Autamme sekä freelancereitä jo käyttäviä että freelancereiden käyttöä vasta pohtivia organisaatioita.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä freelancereiden palkkaamiseen tai kevytyrittäjien osaamisen hyödyntämiseen liittyen, täytä alla oleva lomake, niin olemme yhteydessä sinuun.

Laskutuspalvelumme avulla organisaationne ja freelancerinne hyötyvät molemmat! Kuulemme mielellämme teidän tarpeistanne, jotta voimme helpottaa freelancereiden käyttöä jatkossa.

UKKO.fi – kumppanuuksista vastaa Mika Lindholm. Mikan tavoitat joko sähköpostitse tai suoraan soittamalla!

Mika Lindholm
mika.lindholm@ukko.fi
+358 40 7267070

Ollaan yhteydessä!

Mika - UKKO.fi yrityksille toimeksiantajille kumppanuudet

Haluatko kuulla lisää? Täytä yhteydenottolomake, niin kerromme miten UKKO.fi voi auttaa teitä:

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt UKKO.fi:n tietosuojaperiaatteen.