Looking for courier specific details?

Ratkaisut kevyt- ja toiminimiyrittäjiä työllistäville yrityksille

Avullamme helpotat yrityksesi työnsuorittajien työllistämiseen ja laskuttamiseen liittyviä prosesseja ja vähennät manuaalista työtä. Kumppaninamme toimeksiantosuhteen tarjoaminen työllistämisen tapana onnistuu vastuullisesti yli 10 vuoden kokemuksella.

Jätä yhteydenottopyyntö

  Henkilö kännykällä

  Miksi toimeksiantosuhde ja UKKO.fi-kumppanuus?

  Kustannustehokkuus

  Toimeksiantosuhdetta tarjoamalla yrityksesi saa motivoituneen tekijän ilman byrokratiaa ja sivukuluja ja maksat vain tehdystä työstä.

  Helppous ja ajansäästö

  Toimeksiantosuhteeseen työllistäminen on hyvin helppoa ja suoraviivaista. Yrityksesi tarvitsee vain sopia työstä tekijän kanssa ja UKKO.fi hoitaa loput.

  Kannusteet työtä tekevälle

  Toimeksiantosuhteen ansiosta työnsuorittajalla on vapaus tehdä töitä toivomallaan tavalla ja mahdollisuus vaikuttaa tulotasoonsa.

  Asiakaspalvelu ja tuki

  UKKO.fi tarjoaa vastauksia ja tukea yhteistyökumppaneilleen ja käyttäjilleen toimeksiantosuhteisiin ja laskutuksiin liittyen yli 10 vuoden kokemuksella

  UKKO.fi kumppanina

  UKKO.fi:n ratkaisut yhteistyökumppaneille ja työnsuorittajille mahdollistavat kannattavan, automatisoidun ja selkeän yhteistyön ja yrittäjänä työllistymisen.

  Vastuullisuus

  UKKO.fi on markkinajohtaja ja alan luotetuin toimija. Sopimalla yhteistyön UKKO.fi:n kanssa varmistat, että yhteistyössä toimitaan vastuullisesti lainsäädäntöä ja verottajan ohjeita noudattaen.
  yrittaja-vastuut

  Toimeksiantosuhde lyhyesti

  Toimeksiantosuhde on palvelusuhde työnsuorittajan ja toimeksiantajan välillä. Toimeksiantosuhteessa työskentelevä työnsuorittaja ei ole toimeksiantajan työntekijä eikä heidän välilleen muodostu työsuhdetta.

  Työn suorittamisesta ja siihen liittyvistä asioista, kuten palkkiosta ja aikataulusta, sovitaan kirjallisesti toimeksiantosopimuksessa.

  Toimeksiannon suorittamisen jälkeen työnsuorittaja laskuttaa tehdystä työstä sovitusti toimeksiantajaa. Toimeksiantajan velvollisuudeksi jää vain hyväksyä työ ja maksaa lasku.

  UKKO.fi tarjoaa työnsuorittajalle laskutuspalvelun ja hoitaa tämän puolesta kaiken byrokratian, mitä perinteiseen yrittäjyyteen liittyy.

  Toimeksiantosuhde on kustannustehokas, joustava ja helppo tapa saada työvoimaa yritysten vaihteleviin tarpeisiin.

  toimeksiantosuhde_sopimus

  UKKO.fi-kumppanuus lyhyesti

  Yhteistyökumppanuus on yrityksesi ja UKKO.fi:n välinen yhteistyömalli, joka mahdollistaa freelancereiden vastuullisen työllistäminen toimeksiantosuhteeseen.

  Tarjoamme yrityksellesi asiantuntijuutta ja työkaluja, joiden avulla työllistämistä ja laskuttamista helpotetaan merkittävästi. Myös työn suorittajien arki helpottuu, kun UKKO.fi vastaa heidän kysymyksiinsä yrittäjyydestä, rekisteröitymisestä sekä laskuttamisesta.

  Kumppanuus sopii jokaiselle yritykselle, joka jo työllistää freelancereita tai haluaa tutustua toimeksiantosuhteen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

  UKKO.fi tarjoaa toimeksiantajalle kaiken tarvittavan

  Tulorekisteri-ilmoitukset

  ALV- ja veroilmoitukset

  Verokortit

  Palkanlaskennan

  Vakuutukset

  Laskutuksen

  Perehdytyksen ja materiaalit

  Lomakkeiden täytön

  UKKO.fi_toimeksiantosopimus-mockup

  Toimeksiantosopimuspohja

  Ota talteen valmis toimeksiantosopimuspohja, jonka avulla voit sopia työn suorittamiseen liittyvistä asioista työnsuorittajan kanssa.

  Helppoutta ja tehokkuutta UKKO.fi:n ratkaisuilla

  Laskutusautomaatiot

  Laskutusautomaatiomme ansiosta voit maksaa kaikkien toimeksiantosuhteessa työskentelevien henkilöiden laskutuksen ja palkanmaksun vain yhdellä laskulla kymmenien tai satojen yksittäisten laskujen sijaan.

  Rajapintaratkaisut

  Rajapintaratkaisun kautta laskutus hoituu täysin automaattisesti kahden järjestelmän välillä. Rajapintaratkaisuja käytämme erilaisten alustojen kanssa, jolloin laskutusaineistot, laskut ja palkat liikkuvat muutamien minuuttien sisällä.

  Perehdytykset, koulutukset ja materiaalit

  Yhteistyökumppaninamme saat kaikki tarvittavat materiaalit, ohjeet ja koulutukset yrityksesi omalle henkilökunnalle sekä työtä tekeville. Tarjoamamme tuen avulla madallamme toimeksiantosuhteeseen työllistymisen kynnystä.

  Vastuullinen ja kehittyvä yhteistyö

  UKKO.fi on yrittäjyyspalveluna markkinajohtaja sekä edelläkävijä. Yhteistyökumppaninamme varmistat, että työnsuorittajien työllistäminen ja heidän palkkojensa maksu tapahtuu vastuullisesti aina ajankohtaista lainsäädäntöä ja verottajan ohjeita noudattaen.
  UKKO.fi_tyollistajan opas-mockup-02

  Työllistäjän opas

  Oppaan avulla tiedät, miten kevyt- ja toiminimiyrittäjien työllistäminen tapahtuu käytännössä. Saat vastauksen usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen kevyt- ja toiminimiyrittäjien työllistämiseen ja UKKO.fi:n tarjoamiin ratkaisuihin.

  Minkälaisiin töihin toimeksiantosuhde sopii?

  Keikkatyöt

  Työllistämällä kevyt- tai toiminimiyrittäjiä toimeksiantosuhteeseen yritys saa keikkatöihin tekijöitä joustavasti ja kustannustehokkaasti juuri silloin kun tarvitsee. Keikkoja voidaan tehdä juuri yrityksen tarpeiden mukaisesti ja yritys maksaa vain tehdystä työstä UKKO.fi:n kautta laskuttavalle.

  Projekti- ja urakkatyö

  Työllistämällä kevyt- tai toiminimiyrittäjän yritys saa haluamaansa käynnissä olevaan tai suunniteltuun projektiin ulkopuolista työvoimaa ja asiantuntijuutta juuri tarpeidensa mukaan. Toimeksiantosuhde on voimassa sovitusti esimerkiksi projektin tai urakan loppuun asti ilman sitoutumista.  

  Kausi- ja sesonkityö

  Tarjoamalla mahdollisuutta työllistyä kausi- ja sesonkitöihin toimeksiantosuhteeseen, työnsuorittajilla on mahdollisuus maksimoida tulonsa tehdyistä töistä suhteellisen lyhyessä ajassa. Toimeksiantosuhteessa töiden suorittamisesta ja työajoista voi sopia vapaasti.

  Asiantuntijatyö

  Toimeksiantosuhde asiantuntijatyössä on kannattava ratkaisu niin työnsuorittajalla kuin toimeksiantajallekkin, koska asiantuntijalla on mahdollisuus päättää omat työaikansa ja parhaat tapansa työskennellä. Vapaus valita omat tapansa työskennellä parantaa motivaatiota ja luovuutta esimerkiksi myynti- ja konsultointityössä.

  Osa-aikaisuudet ja kiireapu

  Jos yrityksellä on usein tarvetta osa-aikaiselle työvoimalle tai kiireavulle, on kustannustehokkain ratkaisu työllistää useampia toimeksiantosuhteessa työskenteleviä henkilöitä, jotka pystyvät ottamaan vastaan töitä joustavasti. Yritys maksaa vain tehdystä työstä eikä byrokratiakaan muodostu esteeksi.

  Alustatalouksien kautta tehtävä työ

  Erilaisten keikkatyöalustojen ja kotiinkuljetuspalveluiden kautta työskentelevien henkilöiden palkkioiden maksu on helpointa hoitaa laskutuspalveluiden kautta, koska kaikki palkanmaksuun liittyvä voidaan ulkoistaa vaivattomasti ja tehokkaasti laskutuspalvelulle.
  ukko-lahettikumppanit-nuori-nainen-puhuu-puhelimeen-kadulla

  Näin työllistät itsenäisen yrittäjän

  1. Jätä yhteydenottopyyntö

  Otamme sinuun yhteyttä ja kerromme kaiken tarvittavan toimeksiantosuhteesta ja yhteistyökumppanuudesta.

  2. Tarjoa ja suosittele

  Tarjoa työtä tekevälle henkilölle toimeksiantosuhdetta ja suosittele hänelle UKKO.fi:n palvelua ja ratkaisuja.

  3. Allekirjoita toimeksiantosopimus

  Sovi työn suorittamisesta kirjallisesti toimeksiantosopimuksella. Kun sopimus on allekirjoitettu, voi työskentely alkaa. Valmiin sopimusmallin saat meiltä.

  4. Laskutus ja palkanmaksu

  Kun työ on suoritettu tai sovittu laskutuspäivä lähenee, voit lähettää UKKO.fi:lle laskutusaineiston, jolloin hoidamme laskutuksen työnsuorittajien puolesta.

  UKKO.fi_toimeksiantosuhteen pikaopas-mockup

  Toimeksiantosuhteen pikaopas

  Toimeksiantosuhteen pikaoppaaseen olemme keränneet tärkeimmät tiedot, mitä sinun tulee tietää toimeksiantosuhteeseen liittyvästä juridiikasta.

  Varaa aika tapaamiseen


   

  Jätä yhteydenottopyyntö

   Ota yhteyttä

   Oletko kiinnostunut kumppanuusratkaisuista?

   Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella,
   niin etsimme teille sopivan ratkaisun.

   Sampo Kurttila

   Sampo Kurttila

   Key Account Manager +358 50 4628 628 sampo.kurttila@ukko.fi