Looking for courier specific details?

Toiminimen kirjanpito ja laskutus edullisesti

UKKO Yrittäjässä on kaikki mitä taloushallintoon tarvitset. Monipuolinen ja joustava toiminimen kirjanpito aina saatavillasi.

Lataa App Storesta Lataa se Google Playsta

Toiminimen kirjanpito laskutuksesta veroilmoituksiin – kaikki edullisella kuukausihinnalla

Helppoa taloushallintoa

Kaikki tarvittavat työkalut samassa paikassa laskutuksesta kirjanpitoon.

Tiedät mistä maksat

Kiinteällä kuukausihinnalla saat kaiken mitä tarvitset. Ei lisämaksuja tai piilokuluja!

Asiakaspalvelu on tukenasi

Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa asioissa, niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin.

Mitä asiakkaamme meistä sanovat?

 

Tiedä mistä maksat – selkeä kuukausihinnoittelu

Edullinen kuukausihinta sisältää toiminimen kirjanpidon, laskutuksen, viranomaisilmoitukset ja muita näppäriä ominaisuuksia, jotka helpottavat laskutusta, tositteiden lisäystä ja taloutesi seurantaa.

Toiminimen hinnasto

Toiminimen hinnasto

Aloittava yrittäjä: maksat palvelusta vasta kun saat ensimmäisen maksun asiakkaaltasi

Haluamme hinnoittelumme tukevan aloittavia pienyrittäjiä. Uutena yrittäjänä voit käyttää palveluamme ilmaiseksi jopa kuuden kuukauden ajan. Sinun ei tarvitse maksaa mitään, ellet laskuta asiakkaitasi tai saa liikevaihtoa kyseisen ajanjakson aikana. Me haluamme kannustaa yrittäjiä ja olemme siksi tehneet alkutaipaleen mahdollisimman helpoksi yrittäjille.

Paljon laskuttaville edullinen määräaikainen sopimus – säästä 228 euroa

Hinnoittelumme perustuu kertyneeseen eli kumulatiiviseen liikevaihtoon. Kun yrityksen koko elinkaaren liikevaihto saavuttaa 50 000 euron rajan, säästät 228 euroa ottamalla käyttöösi 12 kk määräaikaisen sopimuksen, jolloin maksat palvelun käytöstä vain 77 € + alv/kk. Määräaikaisen sopimuksen voit ottaa käyttöösi helposti palvelun asetukset osiosta.

UKKO_Turva_if

UKKO Turva – jottei yksikään toiminimiyrittäjä jäisi oman onnensa nojaan

KOKO UKKO TURVA TOIMINIMELLE VAIN 20 €/KK

UKKO Turva on kattava turvapaketti yrittäjälle. Se tarjoaa apua monenlaisissa tilanteissa, kuten pätevien toimeksiantosopimusten tekemisessä sekä työssä tapahtuvissa tapaturmissa tai vahingoissa. UKKO Turva vakuutuskumppanina on If.

 • Vakuutukset: tapaturmavakuutus ja vastuuvakuutus
 • Sopimusmallikirjasto
 • Valtakirjat ja dokumentit
 • Myyntikoulu ja markkinointikoulu
 • Rahanarvoisia etuja mm. autovuokraamoista ja toimitiloista

UKKO Turva on saatavilla kaikille rekisteröityneille käyttäjille. Turvan aktivointi tapahtuu palvelun sisältä UKKO Turva -välilehdeltä.

Nyt UKKO Yrittäjä -palvelulla on mobiilisovellus toiminimiyrittäjälle

Sovellus mahdollistaa entistäkin helpomman ja nopeamman kirjanpidon pienyrittäjälle. Löydät sovelluksesta kaikki samat ominaisuudet kuin verkkosivuilta, joten voit sujuvoittaa arkeasi käyttämällä mobiilisovellusta missä ja milloin sinulle sopii!

Lataa taskussa kulkeva kirjanpidon ja taloushallinnon työkalu sovelluskaupasta!

Lataa App Storesta Lataa se Google Playsta

Jos olet uusi toiminimiyrittäjä:

 • Palvelun käyttö on ilmaista kaikille ensimmäiset 30 päivää.
 • Palvelu muuttuu maksulliseksi, kun saat ensimmäisen maksun asiakkaaltasi, liikevaihtosi ylittää 1 tai olet ollut käyttäjänä 6 kk (180 päivää).  
 • Palvelun aloitus ja toiminimen perustaminen on ilmaista.

Esimerkit hinnoittelusta:

 1. Jos laskutat uutena yrittäjänä ensimmäisenä kuukautena esimerkiksi 700 euroa, on palvelumaksusi ensimmäiseltä kuukaudelta 0 euroa, sillä palvelussa on 30 päivän ilmainen kokeilujakso. Tämän jälkeen palvelumaksu on automaattisesti 22 € + alv / kk.
 2. Jos laskutuksesi saavuttaa 3 000 €, niin palvelumaksusi päivittyy automaattisesti seuraavalle tasolle (44 € + alv / kk) ja siitä kasvaa portaittain kertyneen liikevaihdon mukaan.
 3. Voit ottaa käyttöön vuoden määräaikaisen sopimuksen milloin tahansa. Tällöin maksat liikevaihdostasi riippumatta 77 € + alv / kk. Määräaikainen sopimuskausi on 360 päivää ja laskutus 30 päivän välein.

Jos sinulla on jo Y-tunnus:

 • Palvelun käyttö on ilmaista kaikille ensimmäiset 30 päivää.
 • Mikäli vaihdat kirjanpidon ratkaisusi toiselta toimittajalta meille, voit aloittaa palvelun käytön kun edeltävän toimijasi irtisanomisaika päättyy.
 • Me hoidamme tilitoimiston vaihdon puolestasi irtisanomisesta alkusaldojen lisäykseen.

Esimerkit hinnoittelusta:

 1. Mikäli liikevaihtosi on heti palvelumme käyttöönoton alussa 6 000 €, maksat palvelusta 30 päivän kokeilujakson jälkeen 44 € + alv / kk.
 2. Kun liikevaihtosi saavuttaa 10 000 € rajan, nousee kuukausimaksu automaattisesti 66 € + alv / kk.
 3. Jos liikevaihtosi ylittää 50 000 €, olet saavuttanut UKKO Toiminimi -palvelun maksimihinnan, jonka jälkeen palvelu maksaa 88 € + alv / kk.
 4. Voit ottaa käyttöön vuoden määräaikaisen sopimuksen milloin tahansa. Tällöin maksat liikevaihdostasi riippumatta 77 € + alv / kk. Määräaikainen sopimuskausi on 360 päivää ja laskutus 30 päivän välein.

Mitä muuta tarvitsetkaan, me autamme siinä

Palvelemme mielellämme myös asiakkaidemme muita tarpeita joustavasti. Siksi olemme hinnoitelleet mahdollisesti tarvitsemasi lisäpalvelut valmiiksi.


Saat kaikki tarvitsemasi ominaisuudet

Y-tunnus heti

Yhdenkertainen kirjanpito

ALV- ja veroilmoitukset puolestasi

Rajaton laskutus – sähköpostitse, postitse tai verkkolaskuina

Kuittien sähköinen talletus ja säilytys

Toiminimen tuloslaskelma

Zettle-myyntiraportit suoraan palveluun

ALV-alarajahuojennuksen haku

Reaaliaikainen analytiikka yrityksesi tilanteesta

Ilmainen asiakaspalvelu

Asiakas- ja tuoterekisteri

Ajopäiväkirja

Toiminimiyrittäjä soittaa ja kysyy apua

Onko sinulla kysyttävää?

Voisinko minä olla toiminimiyrittäjä? Miten aloitan? Katso vastaukset usein kysytyistä kysymyksistä. Jos jostain syystä kysymykseesi ei löydy vastausta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme!

Ota yhteyttä

Jimi Forsman

Jimi Forsman

Myyntiedustaja
+358 50 434 7273
jimi.forsman@ukko.fi

Miro Tiala

Miro Tiala

Myyntiedustaja
+358 50 460 2442
miro.tiala@ukko.fi

hinnasto-sivun-kuva-uusi

Keskity yrittämiseen. Me hoidamme paperityöt ja kirjanpidon.

Luot ja lähetät laskut samalla palvelulla helposti ja nopeasti. Vastaanotat myös kaikki laskut samaan paikkaan, jolloin sinun tehtäväksesi jää vain kuittien lisääminen palveluun näppärästi kuvina. Asiantuntijamme ja kirjanpidon ammattilaiset varmistavat, että kaikki hoituu oikeaoppisesti. Toiminimen kirjanpito ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Käytämme nykyaikaisia tekniikoita, kuten koneoppimista ja automaatiota, mutta viime kädessä asiantuntija tarkistaa, että kirjanpitosi hoituu niin kuin pitää. Apua saa milloin tahansa ammattitaitoisilta asiantuntijoiltamme kirjanpitoon ja taloushallintoon liittyen. Neuvonta on myös aina täysin ilmaista.

UKKO-Toiminimi-mobiili-luo-lasku

Veroilmoitus ja ALV-alarajahuojennuksen haku hoidettuna puolestasi

Sinun ei tarvitse huolehtia ALV- ja veroilmoituksista, sillä hoidamme ne puolestasi verottajalle. Haemme sinulle myös ALV-alarajahuojennuksen, kun liikevaihtosi jää alle 30 000 euron – saat itsenäisenä yrittäjänä selvää rahaa takaisin verottajalta, kun toimintasi on pienimuotoista!

Haluamme tehdä yrittämisen asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi. Sinun ei siis tarvitse olla taloushallinnon tai veroasioiden asiantuntija, sillä me olemme – voit huoletta jättää kirjanpidon ja viranomaisilmoitusten laatimisen meille ja keskittyä itse siihen, missä olet hyvä ja mitä mieluiten teet.

Mitä vähemmän aikaa käytät kirjanpitoon ja paperitöihin, sitä enemmän pystyt keskittymään yrityksesi kasvattamiseen!

1. Lähetä lasku2. Tallenna tositteet3. Me hoidamme kirjanpidon ja paperityöt

Näin helppoa toiminimen kirjanpito on UKKO Yrittäjä- palvelun avulla!
Aloita toiminimiyrittäjyys jo tänään!
toiminimiyrittajyys-on-helppoa

Toiminimiyrittäjyys UKKO-palvelussa – helppo ja mutkaton tapa aloittaa yrittäjyys omalla osaamisella!

UKKO Yrittäjä on UKKO-konsernin toiminimiyrittäjien oma kirjanpidon ja laskutuksen talouspalvelu. Palvelun kautta voit ryhtyä toiminimiyrittäjäksi ja samalla ulkoistaa meille aikaa vievät talousasiat, kuten esimerkiksi kirjanpidon ja veroasiat. Jokainen toiminimiyrittäjämme saa sparrausta ja tukea talousasioiden hoitamisessa.

 • Jos laskutat säännöllisesti, toiminimiyrittäjänä käteen voi jäädä työstä isompi summa kuin kevytyrittäjänä, sillä  pääset hyötymään verovähennyksistä ja ALV-alarajahuojennuksesta. UKKO Yrittäjä -palvelussa emme myöskään veloita laskuista, vaan kuukausihintaan sisältyy rajaton määrä lähetettäviä ja vastaanotettavia laskuja.
 • Helpotusta kirjanpitoon ja laskutukseen. Voit aloittaa laskutuksen, kun Y-tunnuksesi on saapunut ja hakemamme ennakkoperintä- ja arvonlisäverorekisterien jäsenyydet on käsitelty. Mikäli sinulla on jo olemassa oleva Y-tunnus, voit aloittaa palvelun käytön heti.
 • Älä tuskaile enää ALV- ja veroilmoituksien parissa, me hoidamme ne puolestasi. Meidän kauttamme saat hankittua myös YEL-vakuutuksen.
 • Et joudu yrittämään yksin. Me olemme tukenasi liiketoimintasi kasvattamisessa. Pääset tutustumaan Yrittäjyyskoulumme hyödyllisiin ohjeisiin ja voit aina ottaa yhteyden asiantuntijoihimme, jotka neuvovat yrittäjyyden kysymyksissä.

Kenelle UKKO Yrittäjä -palvelu sopii?

Jos haluat yrittäjänä päästä tienaaman enemmän ja kasvattamaan toimintaasi, on toiminimen perustaminen järkevä vaihtoehto. Tällä hetkellä yli sata tuhatta muutakin suomalaista yrittäjää työskentelee toiminimellä. Tyypillisiä toiminimiyrittäjiä ovat esimerkiksi kampaajat, graafikot, konsultit, rakennusalan ammattilaiset, hierojat ja taksinkuljettajat. Toiminimiyrittäjänä voi yrittää joko pää- tai sivutoimisesti.

UKKO Yrittäjä sopii sinulle esimerkiksi seuraavissa tapauksissa:

 • sinua turhauttaa käyttää aikaa kaiken maailman lippujen ja lappujen setvimiseen ja kaipaat nykyaikaista tapaa hoitaa kirjanpitoa ja laskutusta.
 • haluat keskittyä siihen työhön, mitä rakastat.
 • harkitset yrittäjyyttä tai haluat testata liikeideaasi.
 • haluat yrittäjäksi, mutta talousasioiden hoitaminen ikävystyttää.
 • olet työtön ja haluat työllistää itsesi yrittäjänä.
 • haaveilet yrittäjyydestä, mutta sinua hirvittää Y3-lomakkeet ja muut paperityöt.

Haluatko tietää tarkemmin toiminimen kirjanpidosta käytännössä? Pikaopas toiminimiyrittäjän kirjanpitoon.

Toiminimiyrittäjänä tienaat enemmän – ryhdy yrittäjäksi kevyesti!

UKKO Yrittäjä -palvelun kautta saat Y-tunnuksen ja rekisteröidyttyäsi palveluun voit välittömästi lähettää ensimmäiset laskusi asiakkaille.

Toiminimiyrittäjänä sinun ei tarvitse huolehtia kirjanpidosta tai muista paperitöistä, sillä me UKKO Yrittäjä -palvelussa ahkeroimme ne puolestasi. Tällöin sinulla vapautuu aikaa tuottavampaan tekemiseen, eli asiakashankintaan ja liiketoimintasi kehittämiseen. Palvelussamme voit lähettää helposti laskuja asiakkaillesi sekä tallentaa asiakkaasi ja tuotteesi helppokäyttöiseen rekisteriin, joka nopeuttaa laskutustasi entisestään.

Miten toiminimiyrittäjänä tienaa enemmän?

 • Sinulla on oikeus vähentää verotuksessa kaikki liiketoimintaasi liittyvät kulut, kuten vaikkapa työkone tai puhelin.
 • Pääset hyötymään arvonlisäveron alarajahuojennuksesta.
 • Olet oikeutettu yrittäjävähennykseen, joka on 5% tuloistasi.
 • Sinun ei tarvitse maksaa työnantajamaksuja laskutuksestasi ja saat lähettää kuukausihinnalla rajattoman määrän laskuja.

Liity ilmaiseksi UKKO Yrittäjä -palveluun!

Rekisteröityminen palveluumme on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Hinnoittelu-osiosta voit tutustua tarkemmin hinnastoomme.

Mikäli sinua jäi jokin asia vielä mietityttämään, niin ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua arkisin klo 9-16 puhelimitse numerosta 09 427 208 61 ja sähköpostitse asiakaspalvelu@ukkopro.fi.

Toiminimiyrittäjyys voi olla myös helppoa

Kirjanpito, laskutus ja kuittivarasto kiinteällä kuukausihinnalla. Perustamme toiminimen ilmaiseksi ja tarjoamme kirjanpidon reilulla hinnalla!
Lue lisää toiminimiyrittäjyydestä