Yrittäjän palkkalaskuri – Paljonko yrittäjä laskuttaa?

Kartoitimme yrittäjien keskituntilaskutusta alakohtaisesti. Katso laskurista paljonko eri alojen keskituntilaskutus on.

Toiminimiyrittäjä miettii keskilaskutusta

Katso eri toimialojen keskilaskutushinnat – laskutatko sinä liian vähän?

Valitse alta omaa toimialaasi lähinnä oleva ala. Hinnoissa ei ole arvonlisäveroa mukana.

Huomioithan, että listassa ei löydy kaikkia mahdollisia toimialoja. Valitsethan alan, joka on lähellä omaa toimintaasi.

Laskutatko liian vähän?
Katso meidän vinkkimme kannattavampaan laskuttamiseen!

Kuinka paljon eri aloilla laskutetaan?

Olet varmaankin joskus miettinyt, kuinka paljon rahaa on sopiva määrä pyytää korvaukseksi omasta työpanoksestasi. Varsinkin yrittäjähenkisille ihmisille tämä kysymys tulee usein vastaan. Kuinka paljon kehtaan pyytää säikyttämättä potentiaalista asiakasta pois, ja missä vaiheessa annan työtäni pois puoli-ilmaiseksi? Mielekkään, jatkuvan ja kannattavan liiketoiminnan edellytys on se, että osaat hinnoitella työsi oikein.

Siksi olemme keränneet käyttöösi tämän listauksen eri alojen keskilaskutuksista. Voit käyttää listausta apunasi, kun mietit sopivaa tuntihintaa työllesi. Muista kuitenkin, että kyseessä on keskiarvo; suuri osa alan yrittäjistä laskuttaa vielä enemmän kuin kyseiset numerot antavat ymmärtää. Eli jos olet erityisen osaava tai työllesi on paljon kysyntää, voit aivan hyvin pyytää työstäsi myös enemmän kuin laskurimme antaman summan. Tärkeintä on, että sinä koet saavasi reilun korvauksen tekemästäsi työstä!

Mikäli haluat lukea lisää työsi hinnoittelusta, niin lue artikkelimme 7 vinkkiä oman työn hinnoitteluun!

Kevytyrittäjä laskuri auttaa kun haluat laskea oman laskutushintasi tai käteen jäävän osuuden laskuttaessasi ilman omaa y-tunnusta.

Yrittäjät vertailevat tuloja

Kevytyrittäjyys on helpoin tapa aloittaa oma yrittäjämäinen toiminta. Voit myydä omaa työtäsi jo tänään. Ei sitoutumista, ei kuukausimaksuja.

Kirjanpito, laskutus ja kuittivarasto kiinteällä kuukausihinnalla. Perustamme toiminimen ilmaiseksi ja saat Y-tunnuksen heti käyttöösi.