Arvioitu lukuaika: 0 minuuttia

Joni Kautto – Kevytyrittäjyys-podcast

joni-kautto

Kevytyrittäjyys-podcastin tuoreimmassa jaksossa vieraanamme on sarjayrittäjä ja yrityshautomon perustaja Joni Kautto. Joni pyörittää monia kansainvälisesti toimivia yrityksiään Kanarian Teneriffalta. Mutta miten Lapin mies päätyi Kanarialle?

Joni Kautto on muun muassa Accolade Partners -nimisen yrityksen perustaja. Accolade on lifestyle-verkkoliiketoimintaan keskittynyt konsultti- ja asiantuntijayritys ja se toimittaa verkkokaupparatkaisuja kansainvälisille markkinoille. Tässä jaksossa puhutaankin Jonin bisneksistä, verkkokaupasta, surffauksesta, puutarhanhoidosta ja paljon muusta!

Kuuntele Ollin ja Jonin innostava keskustelu, niin saat vastauksen näihin kysymyksiin:

  • Onko Joni sarjayrittäjä vai kokemusten kerääjä?
  • Miksi Teneriffa on loistava paikka pyörittää lifestyle-verkkoliiketoimintaa?
  • Mitä yrityshautomo hautoo?
  • Mitä verkkokauppias voi oppia aasialaisilta?
  • Mitä Gösta Sundqvistilla on tekemistä tämän podcastin kanssa?

Kevytyrittäjyys-podcastista on julkaistu jo kolmetoista jaksoa! Jos pidit tästä, käy kuuntelemassa myös aiemmat jaksot täältä!

Tilaa Kevytyrittäjyys-podcast

Rekisteröidy kevytyrittäjäksi

Olli Kopakkala

Olli on toiminut tulospohjaisen markkinoinnin parissa lähes kymmenen vuotta. Hän rakastaa rugbyä, ja huonoa huumoria. Olli on ollut mukana perustamassa UKKO.fi:tä vuonna 2012.

Muita artikkeleita aiheesta Podcastit:

  • Podcastit Lauri Järvilehto ja sisäinen motivaatio – kuuntele Omat duunit -podcast!

    Podcastimme palaa taas kuunneltavaksi pienen tauon jälkeen! Vuoden ensimmäisessä jaksossamme Millan kanssa keskustelee filosofi, yrittäjä, kirjailija ja muusikko Lauri Järvilehto. Pääasiallisena puheenaiheena on sisäinen motivaatio, ja – kuten aina – työelämä. Tämän lisäksi Lauri ja Milla juttelevat muun muassa Laurin taustasta, startup-maailman kiemuroista sekä peruskoulujen opetuksesta. Kuuntele jakso kirjoituksen lopusta! Löydät sen myös SoundCloudista. Laurin tausta on varsin monipuolinen; hän…

    Lue lisää
  • Podcastit Tomi Rytkönen – Kevytyrittäjyys-podcast

    Kevytyrittäjyys-podcastin uudessa jaksossa Olli Kopakkalan vieraana on Nuori Yrittäjyys ry:n ohjelmavastaava Tomi Rytkönen. Nuori Yrittäjyys ry tarjoaa 7–29-vuotiaille ohjelmia, jotka toteutetaan kouluissa osana opetusta. Ohjelmilla tuetaan nuorten yrittäjyysasennetta, työelämätaitoja ja taloudenhallintaa. Tomi Rytkönen kertoo podcast-jaksossa siitä, millaista yrittäjyyskasvatus Suomessa on nykyään ja mitä kaikkea Nuori yrittäjyys ry konkreettisesti tekee. Olli ja Tomi keskustelevat myös laajemmin tulevaisuuden työelämästä ja nykyisin meneillään…

    Lue lisää
  • Podcastit Kävimme YrittäjäTV:ssä avaamassa kevytyrittäjyyden ja y-tunnuksellisen yrittäjyyden eroja

    UKKO.fi:n toimitusjohtaja Sami Ranta kävi lokakuussa YrittäjäTV:n haastattelussa Pasilassa. Puolituntisen keskustelun aiheena oli "Milloin yrittäjä tarvitsee y-tunnuksen?". Mikael Vuorisen asiantuntijahaastattelussa pohdittiin yrittäjyyden aloittamista monesta eri näkökulmasta ja annetaan vastauksia muun muassa siihen, että millainen yritysmuoto kannattaa valita ja sopii kenellekin. Katso jakso YrittäjäTV:stä. YrittäjäTV on uusi podcast-sarja ja osa Puhemediaa. 

    Lue lisää