Looking for courier specific details?

Kirjanpito-ohjelma UKKO Yrittäjä: kaikki samassa paketissa

UKKO Yrittäjä yhdistää näiden parhaat puolet. Kokeile jo tänään!

Toiminimen kirjanpito edullisesti!

Anna meidän hoitaa kirjanpitosi!

Unohda byrokratia ja kirjanpito, me huolehdimme niistä puolestasi!

Kirjanpito-ohjelmistojen ominaisuudet vai kirjanpitäjän palkkaaminen?

Toiminimiyrittäjälle riittää yhdenkertainen kirjanpito ja jotkut toiminimiyrittäjät hoitavatkin kirjanpitonsa vain merkitsemällä tulot ja menot Excel-taulukkoon. Mutta osaatko tehdä merkinnät varmasti oikein? Kirjanpidon hoitaminen itse voi olla monimutkaista ja aikaavievää. Moni yrittäjä haluaakin päästä vähän vähemmällä ja investoi siksi kirjanpito-ohjelmaan. Vaikka käytössä olisi jokin ohjelmisto, jää toiminimiyrittäjälle kuitenkin paljon itse tehtävää: itse pitää muistaa huolehtia esimerkiksi ALV-ilmoitukset, veroilmoitukset ja mahdolliset tilinpäätösten laatimiset sekä kaikki tarvitsemasi talouden seurannan laskelmat.

Kirjanpitäjän palkkaaminen voi helpottaa toiminimiyrittäjän työtaakkaa, sillä kirjanpitäjä hoitaa edellämainitut puolestasi tai ainakin auttaa niissä paljon. Vaivaton ratkaisu onkin ostaa kirjanpito-ohjelma ja palkata lisäksi kirjanpitäjä – kustannukset voivat kuitenkin nousta ikävän suuriksi tässä yhdistelmässä. Toiminimiyrittäjän kirjanpitoon on olemassa vieläkin helpompi ratkaisu.

UKKO Yrittäjän toiminimipalvelu hoitaa kirjanpidon puolestasi

Jotta yrittäjyytesi olisi mutkatonta, täytyy sinulla olla järkevä ja kohtuuhintainen työkalu kirjanpidon hoitamiseen. UKKO Yrittäjän toiminimipalvelu on suunniteltu toiminimiyrittäjille helppokäyttöiseksi ja se hoitaa puolestasi aikaa vievät rutiinit.

UKKO Yrittäjä kokoaa samaan ohjelmaan toiminimen kirjanpidon ja laskutuksen. Palvelussa lähetetyt ja vastaanotetut laskut siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon. Sinun tarvitsee ottaa vain kuvat kuiteista ja syöttää tiedot joko puhelimella tai tietokoneella palveluumme. Kirjanpitosi pysyy aina ajan tasalla ja kuitit ovat tallessa digitaalisessa kuittivarastossa.

UKKO Yrittäjän toiminimipalvelun hinnoittelu perustuu kertyneeseen liikevaihtoon. Lisätietoa hinnoittelusta löydät Toiminimen kirjanpito ja laskutus -sivultamme.

Liikevaihdosta riippumatta, palveluun sisältyy kaikki ominaisuudet, joita toiminimen kirjanpitoon voisi kaivata, kuten esimerkiksi rajaton laskutus. Palvelun kuukausihintaan kuuluvat jopa alv- ja veroilmoitukset, joiden laatimisesta esimerkiksi kirjanpitäjät ottavat lähes poikkeuksetta lisämaksun!

UKKO Yrittäjän toiminimipalvelun ominaisuudet:

  • Toiminimen kirjanpito hoidetaan puolestasi
  • Säästä aikaa kuvaamalla kuitit ja lisäämällä ne palveluumme, järjestelmämme lukee kuvista tiedot puolestasi
  • Veroasiat hoituvat kuin itsestään, teemme AVL- ja veroilmoitukset puolestasi
  • Haemme sinulle myös alv-alarajahuojennuksen mikäli olet siihen oikeutettu
  • Lähetä rajattomasti laskuja kuukausihinnalla
  • Vastaanota laskuja suoraan palveluume
  • Tallenna asiakas- ja tuoterekisteri nopeuttamaan laskutusta
  • Zettle myyntiraportit suoraan palveluumme
  • Ajopäiväkirja käytössäsi kun ajat ainakin 50% yritysajoa

“UKKO Toiminimiyrittäjyys on minulle tärkeä väline paitsi laskutuksen ja kirjanpidon hoitamiseen, myös töiden suunnitteluun ja asiakashallintaan. Seuraan sivuston kautta myyntiä eri asiakkaille ja tilastojen pohjalta saatan vaikka ideoida uusia juttuaiheita asiakkaille, joille en ole vähään…”

Anna Gustafsson, Toimittaja

“Hei, olen kalastusopas Janne Parviainen Kalamaniasta. Suosittelen UKKO Pro-palvelua, joka on säästänyt minulta paljon aikaa. Erityisesti laskujen luonti kännykällä toimii hienosti ja on tärkeää liikkuvassa työssäni.”

Kalamania, Kalastusopas
UKKO-Toiminimi-mobiili-luo-lasku

Näin siirrät kirjanpitosi UKKO-palveluun

Voit ottaa UKKO-palvelun käyttöön sekä toiminimeä perustaessasi että toiminnan ollessa jo käynnissä.

Jos toimintasi on jo käynnissä ja sinulla on käytössä kirjanpitopalvelu, kirjanpito-ohjelma tai palkattu kirjanpitäjä, saat siirrettyä kirjanpitosi helposti meille. Rekisteröinnin yhteydessä valitset vain vaihtoehdon ”vaihdan tilitoimistoa” ja seuraat ohjeita.

Tilitoimiston vaihto onnistuu helposti kauttamme, me olemme yhteydessä tilitoimistoosi ja hoidamme siirron puolestasi! Mikäli olet tehnyt itse kirjanpidon kuluvalta vuodelta, niin voimme tehdä alkuvuoden kirjanpidon sinulle rästikirjanpitona hintaan 50€/kk + alv 24%.

Valmiina tekemään yrittäjyydestä helpompaa?

Kaiken lisäksi saat meiltä vielä tuen ja turvan yrittäjyyden polullasi.
UKKO-Private-Trader-dashboard

Toiminimen perustaminen UKKO Yrittäjä -palvelun avulla

Mikäli et vielä omista omaa y-tunnusta, voit perustaa sen helposti ja nopeasti meidän toiminimen perustamispalvelun avulla. Sinun tarvitsee täyttää lomakkeeseen vain perustiedot, kuten nimi, osoite ja henkilötunnus, sekä perustettavan yrityksen toimiala. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, ja asia on kunnossa. Toiminimen perustaminen on täysin ilmaista. Tämän jälkeen voit heti ryhtyä käyttämään palveluamme sekä olet valmis lähettämään ensimmäiset laskusi ja lisäämään liiketoimintasi kulut palveluumme!

Rekisteröinnin yhteydessä sinulla on myös mahdollisuus hankkia kauttamme yrittäjän eläkevakuutus, eli YEL-vakuutus. Lisäksi voit tilata myös täältä Zettle by PayPal maksupäätteen, josta myyntiraportit siirtyvät suoraan palveluumme.

Lue lisää: Toiminimen perustaminen.

Uskalla yrittää – aloita kevyesti toiminimellä!

Liittyminen on täysin maksutonta. Aloita yrittäjyys helposti.