Kirjanpito-ohjelma, kirjanpitäjä vai jokin muu ratkaisu?

UKKO Toiminimiyrittäjyys yhdistää näiden parhaat puolet. Kokeile jo tänään!

Aloita toiminimiyrittäjänä nyt! (alk. 0€/kk)

Perusta toiminimi ja ota käyttöösi kaikki tarvitsemasi palvelut!

Unohda byrokratia ja kirjanpito, me huolehdimme niistä puolestasi! Alkaen 0€/kk
Aloita toiminimiyrittäjyys jo tänään!

Kirjanpito-ohjelmistojen ominaisuudet vai kirjanpitäjän palkkaaminen?

Toiminimiyrittäjälle riittää yhdenkertainen kirjanpito ja jotkut toiminimiyrittäjät hoitavatkin kirjanpitonsa vain merkitsemällä tulot ja menot Excel-taulukkoon. Mutta osaatko tehdä merkinnät varmasti oikein? Kirjanpidon hoitaminen itse voi olla monimutkaista ja aikaavievää.

Moni yrittäjä haluaakin päästä vähän vähemmällä ja investoi siksi kirjanpito-ohjelmaan.

Vaikka käytössä olisi jokin ohjelmisto, jää toiminimiyrittäjälle kuitenkin paljon itse tehtävää: itse pitää muistaa huolehtia esimerkiksi ALV-ilmoitukset, veroilmoitukset ja mahdolliset tilinpäätösten laatimiset sekä kaikki tarvitsemasi talouden seurannan laskelmat.

Kirjanpitäjän palkkaaminen voi helpottaa toiminimiyrittäjän työtaakkaa, sillä kirjanpitäjä hoitaa edellämainitut puolestasi tai ainakin auttaa niissä paljon. Vaivaton ratkaisu onkin ostaa kirjanpito-ohjelma ja palkata lisäksi kirjanpitäjä – kustannukset voivat kuitenkin nousta ikävän suuriksi tässä yhdistelmässä.

Toiminimiyrittäjän kirjanpitoon on olemassa vieläkin helpompi ratkaisu.

UKKO Toiminimiyrittäjyys – palvelu, joka hoitaa kirjanpidon puolestasi

Jotta yrittäjyytesi olisi mutkatonta, täytyy sinulla olla järkevä ja kohtuuhintainen työkalu kirjanpidon hoitamiseen. UKKO Toiminimiyrittäjyys on suunniteltu toiminimiyrittäjille helppokäyttöiseksi ja se hoitaa puolestasi aikaa vievät rutiinit.

UKKO kokoaa samaan ohjelmaan toiminimen kirjanpidon ja laskutuksen. Palvelussa lähetetyt ja vastaanotetut laskut siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon. Sinun tarvitsee ottaa vain kuvat kuiteista ja syöttää tiedot joko puhelimella tai tietokoneella.

Kirjanpitosi pysyy aina ajan tasalla ja kuitit ovat tallessa digitaalisessa kuittivarastossa.

UKKO Toiminimiyrittäjyyden hinnoittelu perustuu kertyneeseen liikevaihtoon, alkaen 0€/ kuukausi ja päättyen maksimissaan 60 €/kuukausi. Lisätietoa hinnoittelusta löydät Hinnasto -sivultamme.

Liikevaihdosta riippumatta, palveluun sisältyy kaikki ominaisuudet, joita toiminimen kirjanpitoon voisi kaivata. Palvelun kuukausihintaan kuuluvat jopa alv- ja veroilmoitukset, joiden laatimisesta esimerkiksi kirjanpitäjät ottavat lähes poikkeuksetta lisämaksun!

UKKO Toiminimiyrittäjyyden ominaisuudet:

  • Toiminimen kirjanpito
  • Kuvaa kuitit ja lisää helposti kirjanpitoon
  • AVL- ja veroilmoitus laaditaan puolestasi
  • Lähetä laskuja
  • Vastaanota laskuja
  • Tallenna asiakas- ja tuoterekisteri

“UKKO Toiminimiyrittäjyys on minulle tärkeä väline paitsi laskutuksen ja kirjanpidon hoitamiseen, myös töiden suunnitteluun ja asiakashallintaan. Seuraan sivuston kautta myyntiä eri asiakkaille ja tilastojen pohjalta saatan vaikka ideoida uusia juttuaiheita asiakkaille, joille en ole vähään…”

Anna Gustafsson, Toimittaja

“Hei, olen kalastusopas Janne Parviainen Kalamaniasta. Suosittelen UKKO Pro-palvelua, joka on säästänyt minulta paljon aikaa. Erityisesti laskujen luonti kännykällä toimii hienosti ja on tärkeää liikkuvassa työssäni.”

Kalamania, Kalastusopas

Valmiina yrittäjyyteen?

Perusta toiminimi ja ota käyttöösi kaikki tarvitsemasi palvelut!
Kokeile helposti!
UKKO-Toiminimiyrittäjyys-mobiili-luo-lasku

Näin siirrät kirjanpitosi UKKO-palveluun

Voit ottaa UKKO-palvelun käyttöön sekä toiminimeä perustaessasi että toiminnan ollessa jo käynnissä.

Jos toimintasi on jo käynnissä ja sinulla on käytössä kirjanpitopalvelu, kirjanpito-ohjelma tai palkattu kirjanpitäjä, saat siirrettyä kirjanpitosi helposti meille. Rekisteröinnin yhteydessä valitset vain vaihtoehdon ”vaihdan tilitoimistoa” ja seuraat ohjeita.

UKKO-Private-Trader-dashboard

Toiminimen perustaminen UKKO Toiminimiyrittäjyyden avulla

Voit perustaa toiminimen helposti ja nopeasti meidän toiminimen perustamispalvelun avulla.

Sinun tarvitsee täyttää lomakkeeseen vain perustiedot, kuten nimi, osoite ja henkilötunnus, sekä perustettavan yrityksen toimiala. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, ja asia on kunnossa. Toiminimen perustaminen on täysin ilmaista. Tämän jälkeen voit heti ryhtyä käyttämään palveluamme sekä olet valmis lähettämään ensimmäiset laskusi ja lisäämään liiketoimintasi kulut palveluumme!

Rekisteröinnin yhteydessä sinulla on myös mahdollisuus hankkia kauttamme yrittäjän eläkevakuutus, eli YEL-vakuutus. Lisäksi voit tilata myös kauttamme Zettle by PayPal maksupäätteen, josta myyntiraportit siirtyvät suoraan palveluumme.

Lue lisää: Toiminimen perustaminen.

Uskalla yrittää – aloita kevyesti toiminimellä!

Liittyminen on täysin maksutonta. Kannattaa tarttua haasteeseen ja kokeilla toiminimiyrittäjyyttä!
Aloita toiminimiyrittäjyys jo tänään!