Kevytyrittäjyys – kevyt tie yrittäjyyteen!

Miksi UKKO.fi?

UKKO.fi on Suomen suosituin kevytyrittäjyyspalvelu! Palvelullamme onkin jo yli 80 000 käyttäjää. Meille on tärkeää, että kevytyrittäjyys on kaikille reilua. Alan merkittävimpänä toimijana olemme myös suunnan näyttäjiä muille alan yrityksille.

Haluamme toimia kevytyrittäjän kumppanina koko matkan ajan. Ladattavissasi on laaja määrä tuottamiamme kursseja ja oppaita, esimerkiksi hinnoittelun ja markkinoinnin saralla. Toivomme, että näistä oppaista on sinulle hyötyä, kun mietit kevytyrittäjyyden aloittamista.

Rekisteröidyttyäsi saat pääsyn omaan hallintapaneeliin, josta pääset luomaan ja lähettämään laskuja. Lisäksi löydät hallintapaneelista valikoiman rahanarvoisia etuja, esimerkiksi co-working-tiloihin, autonvuokrauspalveluihin sekä erinäisiin koulutuksiin liittyen – näitä etuja voit hyödyntää heti rekisteröidyttyäsi!

Rekisteröidy tästä

Keskity olennaiseen

Jätä paperityöt meille ja keskity ydinosaamiseesi. Hoidamme kaikki vaadittavat paperityöt, kuten verot, vakuutusmaksut, maksumuistutukset sekä tarvittaessa perinnän.

Ei sitoumuksia

Kevytyrittäjyys soveltuu erinomaisesti sivutoimisen keikkatyön laskuttamiseen tai yrittäjämäisen toiminnan aloittamiseen. Maksat vain kun sinulla on jotain laskutettavaa. Ei juoksevia kuluja!

Et tarvitse y-tunnusta

Kevytyrittäjänä voit laskuttaa työstäsi matalalla kynnyksellä ilman oman yrityksen perustamista. Rekisteröidy palveluun ja luo lasku!

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

UKKO.fi kevytyrittäjyys UKKO.fi kevytyrittäjyys UKKO.fi kevytyrittäjyys

 

 

Näin helppoa kevytyrittäjyys on!

  1. Sovi toimeksiannosta asiakkaasi kanssa
  2. Tee työt ja luo lasku
  3. Asiakkaasi maksaa laskun ja sinä saat rahat tilille

Kokemuksia

Paula Anttila, musiikkileikkikoulun pitäjä

"Laskutuspalvelu sopi todella hyvin tarkoituksiini, vaikka koko ajan taustalla oli ajatus siitä, että perustan oman yrityksen mahdollisimman pian. Aluksi osa-aikainen kevytyrittäjyys tuntui kuitenkin mukavalta, sillä halusin tehdä vähemmän työtunteja ollakseni enemmän yksivuotiaan poikani kanssa."

Jarmo Mäkinen, Näyttelijä

Pyöritin aiemmin omaa yritystä, mutta siirryin laskutuspalveluun, koska sen kautta toimiessa ei tarvitse huolehtia esimerkiksi yrityksen veroilmoituksista ja muista paperitöistä.

Kevytyrittäjyys eri elämäntilanteissa

Tee sitä mitä rakastat on ollut yrityksemme slogan jo pitkään, sillä siihen kiteytyy olennaisesti kevytyrittäjyyden ydin. Toivomme kevytyrittäjille rohkeutta tavoitella omia unelmiaan. Kannustammekin kaikkia rohkeisiin, kunnianhimoisiin ja omannäköisiin ratkaisuihin työssä ja elämässä.

Kevytyrittäjyys on sinua varten kun…

Haluat työskennellä omilla ehdoilla

Kevytyrittäjänä tämä on mahdollista. Päätät itse kenelle, milloin ja mihin hintaan työsi teet. Me hoidamme byrokratian puolestasi.

Haluat kokeilla yrittäjyyttä ennen yrityksen perustamista

Käyttäjistämme 86 % kokee kevytyrittäjänä toimimisen helpottavan siirtymistä yrittäjyyteen. Kevytyrittäjänä voit rauhassa harjoitella yrittäjämäistä työskentelytapaa, kuten oman osaamisen markkinointia ja hinnoittelua sekä kerätä asiakaskantaa. Oman yrityksen voit aina perustaa sitten kun tunnet olevasi siihen valmis.

Teet sivutöitä päätyösi tai opiskeluiden ohella

Kukapa ei tahtoisi hieman lisäansioita? Myy ja hyödynnä omaa osaamista freelancerina töiden tai opintojen ohella. Kevytyrittäjänä voit kerätä oman alan työkokemusta keikkatöillä jo opiskeluaikoina tai kokeilla siipiäsi oman osaamisen myyntiin ennen yrittäjäksi ryhtymistä.

Teet satunnaisesti töitä, eikä oman yrityksen perustaminen kannata

Kevytyrittäjyys sopii sinulle jos haluat laskuttaa satunnaisesta, kausiluonteisesta tai harrastuspohjaisesta lisätyöstä helposti ja kätevästi. Palvelua käyttävät mm. bändit, bloggaajat ja urheiluvalmentajat.

Olet kyllästynyt oman yrityksen pyörittämiseen

Joskus oman yrityksen pyörittäminen paperitöineen voi tuntua raskaalta. Kevytyrittäjänä aikaa jää muuhunkin. Jätä paperityöt UKKO.fi:n huoleksi ja keskity rauhassa siihen, minkä taidat parhaiten.

Toiminimi vai kevytyrittäjyys

Minustako kevytyrittäjä?

Kevytyrittäjyys sopii oman osaamisen myyntiin. Kauttamme voit toimia useilla aloilla lukuunottamatta tiettyjä luvanvaraisia töitä. Kysy lisää 09 6980 934 (ark. klo 8–18).

 

Palveluamme käyttävät mm.
bloggaajat, freelancerit, konsultit, graafikot, valokuvaajat, esiintyjät, kodinhoitajatkääntäjät, affiliatemarkkinoijat, muusikot, ohjelmoijat, personal trainerit, rakennusmiehet, siivoojat, viikonlopputyöläiset ja eläkeläiset

Ala kevytyrittäjäksi

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kokemuksia

Maiju Markkanen, yrittäjä ja bloggaaja

"Minulle ei olisi tullut mieleenkään perustaa yritystä kesken opintojeni, sillä arkeni oli minuuttiaikataulutettu työn, opiskelun, treenin ja uuden työharjoittelun välillä. Olin todella tyytyväinen palveluun, sillä laskutus tapahtui oikeasti minuuteissa eikä muista paperitöistä tarvinnut stressata." – Maiju Markkanen, yrittäjä ja bloggaaja

Heikki Räisänen, valokuvaaja & videotuottaja

"Kevytyrittäjyys oli minulle perhevapaalla ollessa ehdottomasti paras vaihtoehto; töihin käytettävissä oleva aika oli epäsäännöllistä ja vähäistä paitsi pakon sanelemana, myös omasta halustani."

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Mitä on kevytyrittäjyys?

Kevytyrittäjyys on uusi joustava työmuoto, joka mahdollistaa yrittäjämäisen toiminnan aloittamisen helposti. Voit laskuttaa tekemästäsi työstä yksityishenkilönä, ilman omaa y-tunnusta tai toiminimeä. Sinun ei tarvitse kantaa huolta yrittäjän byrokratiasta, sillä me hoidamme kaikki vaadittavat paperityöt, kuten verot, vakuutusmaksut, maksumuistutukset sekä tarvittaessa perinnän puolestasi. UKKO.fi-kevytyrittäjänä sinulla ei ole omaa y-tunnusta, etkä täten joudu pitämään esimerkiksi monimutkaista kirjanpitoa.

Kevytyrittäjyys sopii toimeksiantosuhteissa tehtäviin työkeikkoihin. Sovit työsuorituksista ja hinnoista itse kulloisenkin toimeksiantajasi kanssa. UKKO.fi hoitaa käyttöehtojen mukaisesti kevytyrittäjän ja toimeksiantajan väliseen sopimukseen perustuvaa maksuliikennettä. UKKO.fi-laskutuspalvelun ja kevytyrittäjän välille ei siis muodostu työsuhdetta.

Miksi kevytyrittäjyys?

Syitä on monia, aivan kuten elämäntilanteitakin. Kevytyrittäjänä saat vapauden toimia omilla ehdoillasi, varmistuen samalla siitä, että kaikki tarvittavat maksut ja ilmoitukset laskutukseesi liittyen tulevat hoidetuiksi. UKKO.fi-kevytyrittäjänä sinulla ei ole juoksevia kuukausikuluja. Maksat siis vain silloin kun sinulla on jotain laskutettavaa.

Koska me hoidamme puolestasi laskuttamiseen liittyvät tilitykset ja paperityöt, jää sinulle kevytyrittäjänä myös enemmän aikaa. Tämän ajan voit käyttää tehden juuri sitä mitä rakastat.

Osallistu ilmaiselle kurssille!

Oletko kiinnostunut kevytyrittäjyydestä, mutta et halua vielä rekisteröityä palveluumme? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua toimintamalliimme sekä oppia tärkeitä yrittäjyystaitoja.

Kaikki kurssit ja oppaamme ovat täysin ilmaisia – voit siis aloittaa oppimisen vaikka heti.

Tutustu oppaisiin!

Laskuta ilman y-tunnusta tai toiminimeä

UKKO.fi on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa työsuoritteet ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja, ei juoksevia kuluja!

UKKO.fi users kevytyrittäjyys

Yli 80 000 aktiivista käyttäjää

UKKO.fi on 2012 perustettu kotimainen palvelu, jolla on jo yli 80 000 aktiivista käyttäjää. Olemme Suomen suurin kevytyrittäjyyspalvelu!

UKKO.fi kevytyrittäjyys suomalainen

Turvallinen kotimainen palvelu

UKKO.fi on suomalainen palvelu. Tämän johdosta olemme saaneet kunnian käyttää Avainlippu-merkkiä.

Yhteistyössä