Arvioitu lukuaika: 0 minuuttia

Leena-Mari Laukkanen – Kevytyrittäjyys-podcast

leena-mari-laukkanen

Kevytyrittäjyys-podcastimme uudessa jaksossa Olli Kopakkalan vieraana on Saksassa asuva matkabloggaaja, yrittäjä ja diginomadi Leena-Mari Laukkanen. Miten bloggaamisesta ja somesta tuli Leena-Marille työ? Entä kuinka onnistuu yrittäminen ulkomailla?

Leena-Mari pyörittää Düsseldorfissa omaa sometoimistoa Leenamari.fi, jonka ohella hän pitää suosittua London and Beyond -nimistä blogia. Bloggaajan arjen lisäksi tässä jaksossa puhutaan muun muassa yrittäjyydestä, ulkomailla asumisesta, somekohuista ja AirBnB:stä. Leena-Mari kertoo podcastissamme myös sen, mitä ja miksi hän ei paljasta omassa blogissaan.

Kuuntelemalla Ollin ja Leena-Marin keskustelun saat selville ainakin nämä asiat:

  • Onko matkabloggaajan elämä täydellistä?
  • Mitä sana diginomadi oikein tarkoittaa? Ja jos sellaiseksi haluaa, mistä kannattaa aloittaa?
  • Voittaako Saksa Suomen byrokratian määrässä?
  • Mitä mieltä toimittajat ovat bloggaajista?
  • Voiko matkustamiseen kyllästyä?


Piditkö tästä jaksosta? Käy kuuntelemassa myös sarjan muut jaksot täältä!

Tilaa Kevytyrittäjyys-podcast

Rekisteröidy kevytyrittäjäksi

Olli Kopakkala

Olli on toiminut tulospohjaisen markkinoinnin parissa lähes kymmenen vuotta. Hän rakastaa rugbyä, ja huonoa huumoria. Olli on ollut mukana perustamassa UKKO.fi:tä vuonna 2012.

Muita artikkeleita aiheesta Podcastit:

  • Podcastit Timo Hyväri – Valmentaja-akatemia – Kevytyrittäjyys-podcast jakso 2

    Vuosi 2017 on kuulemma podcastien vuosi. Tästä innostuneena olemme päättäneet perustaa UKKO.fi:n oman Kevytyrittäjyys-podcastin. Ensimmäisessä osassa käymme toimitusjohtaja Ukko Kumpulaisen kanssa läpi UKKO.fi-palvelun historiaa sekä sitä, minkä vuoksi palvelun toimitusjohtajalla on sama nimi kuin laskutuspalvelulla. Voit kuunnella ensimmäisen jakson tästä: Kevytyrittäjyys podcast Jakso 1. Toisessa osassa vieraana on Valmentaja-akatemian Timo Hyväri. Valmentaja-akatemia on yritys, joka auttaa eri alojen kouluttajia ja…

    Lue lisää
  • Podcastit Kävimme YrittäjäTV:ssä avaamassa kevytyrittäjyyden ja y-tunnuksellisen yrittäjyyden eroja

    UKKO.fi:n toimitusjohtaja Sami Ranta kävi lokakuussa YrittäjäTV:n haastattelussa Pasilassa. Puolituntisen keskustelun aiheena oli "Milloin yrittäjä tarvitsee y-tunnuksen?". Mikael Vuorisen asiantuntijahaastattelussa pohdittiin yrittäjyyden aloittamista monesta eri näkökulmasta ja annetaan vastauksia muun muassa siihen, että millainen yritysmuoto kannattaa valita ja sopii kenellekin. Katso jakso YrittäjäTV:stä. YrittäjäTV on uusi podcast-sarja ja osa Puhemediaa. 

    Lue lisää
  • Podcastit Aku Varamäki – Kevytyrittäjyys-podcast

    Kevytyrittäjyys-podcastin uudessa jaksossa vieraana on yrittäjä ja yksi Suomen parhaista työpäiväsuunnittelijoista, Aku Varamäki. Akulla ja hänen kollegallaan, Paula Helteellä on yritys nimeltä Workday Designers. Heidän työtään on käyttää muotoilun työkaluja ja suunnitella työpäivät työntekijöiden tarpeita vastaaviksi. Heillä on myös oma podcast, Future Proof, jonka jaksoissa pohditaan työelämän murrosta ja jututetaan asiantuntijoita. "Omat unelmat pitää toteuttaa; se on helppoa Suomessa, jossa…

    Lue lisää